Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
as ir nepasitikiu... aisku kilnus tikslas... bet...jei reiketu duoti kam is seimos,pazystamu tai beabejo duociau...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
as ir nepasitikiu... aisku kilnus tikslas... bet...jei reiketu duoti kam is seimos,pazystamu tai beabejo duociau...
LABOS VISIEMS KAS SIA NAKTELE CIA UZSUKS...;)
na man ryt svente! kolis pagaliau! tai reiskai, akd nebereikes mokintis to ka mokinausi! nebereikes sukt galvos kad kolis arteja, o as dar nepradejau mokintis! ech kaip faina!
labanakt
heh saunuolis Laurai ! Taip ir toliau musk rekordus as irgi sedziu su 3 skolom ;D nespeju darbus priduot, bet nieko kaip nors dasivysiu ;D pradejau po bisq vytis Na ta prasme... susigriebiau kad naujos skolos neatsirastu o senas isgydysiu su laiku su laiku... ;D
Evelina > Nea as gi nesikarsciuoju ;D juokais pasakiau jetaw taip eme ir patikejo jie manim nu visai pratake kazkokie
Danguole > Baik tu juokus su tais svirkstais negi tu tuos daktarus pirmyksciais laikai? :] Svirkstai ir adatos viskas yra keiciama. Senieji sudeginami morge, o naujus sveikatos ministerija pastoviai uzperka. Bintai ir viska irgi keiciama. O tos pirstines ar taip ar anaip yra vienkartines, tad jas irgi keicia
Beto. Is ZIV infekuoto neima kraujo Vien del to, kad pacios seseles tikrai nenori uzsikrest, o ka jau bekalbet apie tai, kad is ZIV infekuoto kraujo nera naudos nes niekam jo nesupilsi ;D
Kad per klaida paimtu is jo krauja irgi neimanoma, nes kraujo tyrimas buna atliekiamas ne tik nustatant tavo kraujo grupe bet ir nustatant tavo ligas Is kraujo viska galima pamatyt
Linai > Nera ko nepasitiketi cia ne nepasitikejime esme, o tavo pacio drasoj as pvz paniskai bijau adatu ir man baisu pagalvot apie tai kad mano krauja istekintu kazkur sakes, kiek pamidoru sulciu reiktu isgertt kad atsigamint :DDDDDDDD
na Auri tu sakai tu zinai,;) bet as skaiciau kazkur,kad per ta emima zmogus uzsikrete kazkuo...ir isiminiau visam gyvenimui...fuuuu
Linai > Nera ko nepasitiketi cia ne nepasitikejime esme, o tavo pacio drasoj as pvz paniskai bijau adatu ir man baisu pagalvot apie tai kad mano krauja istekintu kazkur sakes, kiek pamidoru sulciu reiktu isgertt kad atsigamint :DDDDDDDD[/quote]
na man kai jame is venos tik tyrimams tai nieko bet kai tiek nusiurbia tai baisu ir pagalvot kad baisia silpnai jausciausi ;D todel ir neduosiu nes pas mus kai jame koledze tai panos alpo masiskai kai lapai nuo rudenejanciu medziu ;D
teisingai Linuk reikia savo sveikata ziureti...;)
joa.. bet man su tais postais tai nesekasi.. vel kazka pridirbau ne taip istryniau Aurio zodzius.. ot koks atsilupelis.. ;D
nagi visko pasitaiko...
nu tai reiskias tau to kraujo visai negalima duot bo net jei su postais nesiseka... :? Saugokis linai saugokis ! )
Danguolyt, netikek tais bulvariniais paistalais puse ju neturi rysio su realybe isvisa :]
Labas visiem
as tai irgi siaip sau neduociau kraujo, nes bijau visu proceduru, kurios siejas su medicininem adatom
sveika Diana:)
galbut tu Auri ir teisus...;)
Sveikuciai;) uj kraujo niekam niekada nedosiu ir pati mazai jo turiu:D
Sveikuciai na visi turim po lygiai apie 3 litrelius ;D
kai pdiena praejo?? as tai susimaliau per prakeikta kalbos kalbos kulturos koli
teisingai Evelina nera cia ko dalintis...
Linai uzjauciu...;)
o man rodos biologine sake, kad po 5 :?
nu cia vidutiniskai
na o gal visus 10 kibira nuleis ir kaipo naujai gime butumem ;D
gal gana apie tuos kraujus
tai apie ka pradedam?
tai apie ka pradedam?
na as apie krauja pradejau o db jus rodykit krypti.. ;D
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~