2,821

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

as ir nepasitikiu... aisku kilnus tikslas... bet...jei reiketu duoti kam is seimos,pazystamu tai beabejo duociau...

2,822

LABOS VISIEMS KAS SIA NAKTELE CIA UZSUKS...;)

2,823

na man ryt svente! kolis pagaliau! tai reiskai, akd nebereikes mokintis to ka mokinausi! nebereikes sukt galvos kad kolis arteja, o as dar nepradejau mokintis! ech kaip faina!
labanakt wink

2,824

big_smile heh saunuolis Laurai ! Taip ir toliau musk rekordus big_smile as irgi sedziu su 3 skolom ;D nespeju darbus priduot, bet nieko kaip nors dasivysiu ;D pradejau po bisq vytis smile Na ta prasme... susigriebiau kad naujos skolos neatsirastu big_smile o senas isgydysiu su laiku su laiku... ;D

Evelina > Nea as gi nesikarsciuoju ;D juokais pasakiau jetaw taip eme ir patikejo jie manim nu visai pratake kazkokie wink

Danguole > Baik tu juokus su tais svirkstais big_smile negi tu tuos daktarus pirmyksciais laikai? :] Svirkstai ir adatos viskas yra keiciama. Senieji sudeginami morge, o naujus sveikatos ministerija pastoviai uzperka. Bintai ir viska irgi keiciama. O tos pirstines ar taip ar anaip yra vienkartines, tad jas irgi keicia wink

Beto. Is ZIV infekuoto neima kraujo big_smile Vien del to, kad pacios seseles tikrai nenori uzsikrest, o ka jau bekalbet apie tai, kad is ZIV infekuoto kraujo nera naudos nes niekam jo nesupilsi ;D

Kad per klaida paimtu is jo krauja irgi neimanoma, nes kraujo tyrimas buna atliekiamas ne tik nustatant tavo kraujo grupe bet ir nustatant tavo ligas wink Is kraujo viska galima pamatyt tongue

Linai > Nera ko nepasitiketi big_smile cia ne nepasitikejime esme, o tavo pacio drasoj big_smile as pvz paniskai bijau adatu ir man baisu pagalvot apie tai kad mano krauja istekintu kazkur big_smile sakes, kiek pamidoru sulciu reiktu isgertt kad atsigamint :DDDDDDDD

2,825

na Auri tu sakai tu zinai,;) bet as skaiciau kazkur,kad per ta emima zmogus uzsikrete kazkuo...ir isiminiau visam gyvenimui...fuuuu :::034

2,826

Linai > Nera ko nepasitiketi big_smile cia ne nepasitikejime esme, o tavo pacio drasoj big_smile as pvz paniskai bijau adatu ir man baisu pagalvot apie tai kad mano krauja istekintu kazkur big_smile sakes, kiek pamidoru sulciu reiktu isgertt kad atsigamint :DDDDDDDD[/quote]

na man kai jame is venos tik tyrimams tai nieko bet kai tiek nusiurbia tai baisu ir pagalvot kad baisia silpnai jausciausi ;D todel ir neduosiu tongue nes pas mus kai jame koledze tai panos alpo masiskai kai lapai nuo rudenejanciu medziu ;D

2,827

teisingai Linuk reikia savo sveikata ziureti...;)

2,828

joa.. bet man su tais postais tai nesekasi.. vel kazka pridirbau ne taip istryniau Aurio zodzius.. ot koks atsilupelis.. ;D

2,829

nagi visko pasitaiko...:::044:::044:::044

2,830

nu tai reiskias tau to kraujo visai negalima duot bo net jei su postais nesiseka... :? Saugokis linai saugokis ! big_smile)

Danguolyt, netikek tais bulvariniais paistalais big_smile puse ju neturi rysio su realybe isvisa :]

2,831

Labas visiem smile
as tai irgi siaip sau neduociau kraujo, nes bijau visu proceduru, kurios siejas su medicininem adatom big_smile

2,832

sveika Diana:)
galbut tu Auri ir teisus...;)

2,833

Sveikuciai;) uj kraujo niekam niekada nedosiu ir pati mazai jo turiu:D

2,834

Sveikuciai wink na visi turim po lygiai apie 3 litrelius ;D

kai pdiena praejo?? as tai susimaliau per prakeikta kalbos kalbos kulturos koli sad

2,835

teisingai Evelina nera cia ko dalintis...:::044
Linai uzjauciu...;)

2,836

o man rodos biologine sake, kad po 5 :?

2,837

nu cia vidutiniskai wink

2,838