Topic: mergina su cigarete ir bokalu
kaip jums toks derinys?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → mergina su cigarete ir bokalu
kaip jums toks derinys?
Blogas ir negrazus derinys..:D
bet kaskaip jau iprasta nelabai kas ima i galva:)
Ir ką čia apie šitą derinį kalbėt? Normalus derinys.. nors man dar labiau patinka mergina su žolės suktine rankoje - myliu!
niu cu cigarete gal nelabai bet toleruoju o su bokalu kas ce tokio ka mergyte negali jau alaus isgert
jei bare tai ****...normaliai:D a va jei gatve tokia einancia pamatyciau .... tai..:?:V
Algirdai, gatvėje su bokalu? gerai tu čia o šiaip tai NORMA, kas čia blogo
o as jau galvojau, kad visi varyt kaip tik gali prades.. as tai visiskai nieko blogo cia nematau..
nu as ir nesu pries.man grazu visai
o as jau galvojau, kad visi varyt kaip tik gali prades..
as tai visiskai nieko blogo cia nematau..
bandau spėti, gal čia tik įvadas? ;D
Geras derinys tiek mergina, tiek bokalas, tiek cigarete, o jei dar ir degtines yra...
normal visai
ziurint koks tas bokalas ;D j
jo vaizdelis gal nekoks butu :=)jei bokalas butu didelis ir tektu dviem ramkom kelt:=),videlto gal turetu but kita tara merginai ,o ne bakaaaalas
kiekvieno asmeninis reikalas
taip bet ne apie asmenini reikala cia kalba,o kaip kas mano kaip atrodo mergina su bokalu:)
be abejo ,be abejo tai kiekvieno asmen.reikalas:)
ko jūs čia prikibot prie vieno iš žodžių? Viskas čia normaliai, jus ką norit PANOS DAVATKOS kur ne gurkšt nė ****, tau tada eikti į vienuolyną ten jų dauk. P.S. Adresas PAŽAISLIO VIENUOLYNAS ;d
Gediminai liux pritariu ;] ko jus tikites? panles jau nebezmones? vyrai rukyt ir atsigert alaus gali, o paneles tai jau ne ?:)~ Nors pati sai sidra labiau kazkaip megstu
jej ne per daug ir ne per daznai tai kodel ne;)
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → mergina su cigarete ir bokalu