Re: Grūdas
manau isvis tas kelias i zvaigzdes yra didelis...:):)
taip ir tik taip;) ;D
You are not logged in. Please login or register.
manau isvis tas kelias i zvaigzdes yra didelis...:):)
taip ir tik taip;) ;D
blemba...kazkoks pydero pedkelne sugalvojo but zvaigzde i vsio..ir aplamai nesamone tas kelias i zvaigzdes..
"man tai kazkodel atrodo, kad ten abu vokai su NML uzrasu"
man tai taip irgi atrodo:D bet koks skirtumas jis vistiek to buvo vertas:D
zinoma vertaas
vertas,..:) gera muzika jo yra veza,..
man atrodo kad jis su simona yra susikukave,,... nes kai pamate4 kad gavo nml sansa simona kai soko i glebi,.. man taip atrodo kam dar taip atrodo?
Rita, nepamirsk, kad tu matai tik maziau nei 30minuciu ju gyvenimo is 24h.. zinai, kad kurejai gali parodyti tai, ka nori? ir sudeliot taip kaip nori. ir sprest apie kazkokius susikukavimus ir pan mano manymu siek tiek kvaila..
vertas, saunus roko megejas, as ji palaikau
As manau verta Tik klausimas ar lietuva pasirengus Rock ar vis dar nori savo Pop stai kur klausimas
manau, kad Lietuva priimtu rocka, tik, kad grudas sio stiliaus gal ir gerbejas, bet ne atlikejas..
manau, kad pas ji balso nera..
balsas tai yra pas ji, bet roko tai nelabai matosi..
kelias i zvaigzdes yra sh.....grudas nera rokeris nes daro jam geda...gera rocka kisa i popsa...fu...
kad bent vienas iš jūsų normaliai savo nuomonę argumentuot sugebėtų... apgailėtina.
Jokiais budais nevertas..Slykstus, issidazes plaukus akis ir nagus kaimietis, nemokantis visiskai normaliai elgtis ir t.t..Man slykstu i ji ziureti..6 txt balsu surinko, tai mazai..nereikalingas jis ten visiskai..LT rokas nereikalingas..:D
Bet ziurint objektyviai, labai gaila, bet manau kad LNK ji sugrazins..jei ne tuo voku tai kitu budu..jis tiesiog tinkamas LNK daryti skandalus, isko kyla reitingai ir t.t..
oi kaip as tau pritariu...Valinskui kaip visada pinigu kiseneje jam nepamaise niekada:)
Jokiais budais nevertas..Slykstus, issidazes plaukus akis ir nagus kaimietis, nemokantis visiskai normaliai elgtis ir t.t..Man slykstu i ji ziureti..6 txt balsu surinko, tai mazai..nereikalingas jis ten visiskai..LT rokas nereikalingas..:D
Bet ziurint objektyviai, labai gaila, bet manau kad LNK ji sugrazins..jei ne tuo voku tai kitu budu..jis tiesiog tinkamas LNK daryti skandalus, isko kyla reitingai ir t.t..
na Tomai.. gi tu ir pats pudra sakei naudoji tai jis nagus lakuojasi o tu paaukius po pjankiu ;D tai bet tu i scena nelipi.. tai kam tau visa tai :? ;D