Topic: Kauno Kolegija
Kas studijoja kauno kolegijoje rasykite chia:)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Studijos (Universitetai, Aukštosios, Kolegijos…) → Kauno Kolegija
Kas studijoja kauno kolegijoje rasykite chia:)
mano sesuo studijuoja kau kolegijoj bet jau 3 kurse baigineja
ot:)
Na o ka norit isgirsti apie kolegija?
As pati Ekonomokos ir Teises fakultete:) studinu:)
as studijuoju kauno kolegijoj...
o gal kas Leidyba ir poligrafija?:D
ash studijuoju kauno kolegijoj;) Vilma, kokiam fake, jei nepaslaptis?:) ;P
As tai leidyba ir poligrafija tehnologijos fakultete:)
Sveiki. Verslo vadyba Kauno Koledze
as studijuoju kauno kolegijoj..;) ekonomikos ir teises fakultete;)
Norejau stot i poligrafija..Bet visa laime neistojau :DD
Norejau stot i poligrafija..Bet visa laime neistojau :DD
Ir kodelgi visa laime kad neistojei? lb gera specialybe
Ai kazkaip suzinojau kad lietuviu griebia biski ten.. Tai man su lietuviu ten nepergeriuasiai.. Bet buwau irases kaip 3 prioritetu..bet ejau i krastotvarka.. ;D
drisu teigti poligrafija butu buve geriau (mano nuomone)
Hmm.. Na gal ir butu..Bet man patinka ir cia is esmes.. Pavasari nebuna paskaitu atlikieji praktika laukuose. Sedi sau i panas ziurineji ir tiek
Ai kazkaip suzinojau kad lietuviu griebia biski ten.. Tai man su lietuviu ten nepergeriuasiai.. Bet buwau irases kaip 3 prioritetu..bet ejau i krastotvarka.. ;D
Tiesa sakant taip, chia neblogai grebia lietuviu kalboje:D
na jei tokia laisve laukuose sedet ir i panas ziuret.. gal ir nieko tiek kad bet kokia veikla anksciau ar veliau pradeda igristi
as ir is kauno kolegijos
Kolegija nesamone.
Hmm.. na kada ten ji igrys... Kai praktiku tik pusantro menesio ir tai pavasari kai daugelis panu nori pademonstruot ka turi..O mes su prietaisai kur matuojam ojjj kaip is arti galim i jas paziet )
Buwe nesamoniu visokiu..Kad matuojam ne ta ka reik o ziurim i panas kur nors :DDD
Diskusijų forumas → Studijos (Universitetai, Aukštosios, Kolegijos…) → Kauno Kolegija