Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
na matai anas man per sventas buvo... ir mano asmenybes neatitiko...
geri gerai sitas mielas
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
na matai anas man per sventas buvo... ir mano asmenybes neatitiko...
geri gerai sitas mielas
oi hebra nea tiesiog sia savaite uzsiverte papildomas renginys reikia suorganizuoti jaunimo foruma ir poto po jo rezoliucija padaryti kovai su emigracija. Tai mano likusi laisvalaiki ateme sios savaites bet as jusu nepalikau nesijaudinkit ~
Linai, pakeiciau tavo metukus puslapyje
Danguolyte, per sventas ? :? O tai sitas toks labai em... krutuotas avataras... atitinka tavo asmenybe? Alia geros krutis tada turi ! ;D
ooo brolis palaidunas grizo
>>gerai agituok kad jaunimasl iktu LTU nes masiskai sparnus kelia.. i kitas salis.. :-)
Auris grizo!!!!!!na leisk tave apkabinti ta proga...
na tas man nepatiko ir tiek...
Auris grizo!!!!!!na leisk tave apkabinti ta proga...
>>>>>> tai mes apkabinus must nepamirsk kad mus retai lanko
Danguole, 20 wrote:Auris grizo!!!!!!na leisk tave apkabinti ta proga...
>>>>>> tai mes apkabinus must nepamirsk kad mus retai lanko
is to dziaugsmo net mustis pamirsau...
alia zinai su tokiom krutim mielai apsikabinciau ;D nematau nei vienos priezasties kodel ne ;D Net tas musimas nebaisus pasidare kazko ;D
geriau nenorek uzdusintas juodai busi...
juodai melynai bet kaip bet uztat minkstai;)))))))))))
juodai melynai bet kaip bet uztat minkstai;)))))))))))
na bent mirtis bus aistringa...
joa Auri uzdusins tave papuose ;D ;D
tai va vyrukai neerzinkit manes nes kaip zinot yra posakis mirtis alyvose,o cia bus mirtis papuose...
tai va vyrukai neerzinkit manes nes kaip zinot yra posakis mirtis alyvose,o cia bus mirtis papuose...
o ne tik ne tai ;D ;D
Danguole, 20 wrote:tai va vyrukai neerzinkit manes nes kaip zinot yra posakis mirtis alyvose,o cia bus mirtis papuose...
o ne tik ne tai ;D ;D
kokia as nedora kre-kre-kre...
Linas, 19 wrote:Danguole, 20 wrote:tai va vyrukai neerzinkit manes nes kaip zinot yra posakis mirtis alyvose,o cia bus mirtis papuose...
o ne tik ne tai ;D ;D
kokia as nedora kre-kre-kre...
oi tu zudai mane jau cia vos ne chucko noriso lyygis ;D
o jau Diana ir kiti nesirodo.. :}
bet chuckas neturi vieno privalumo kuri as turiu...papu...
o chebryte tai tikrai dingus kazkur...
Viktoras, 21 wrote:tai manau as cia daug ka praleidau ? 200 puslapiu kiem matau
tai cia tu musu pirmininkas...
tai jau taip ! o ka blogai?
Danguole, 20 wrote:Viktoras, 21 wrote:tai manau as cia daug ka praleidau ? 200 puslapiu kiem matau
tai cia tu musu pirmininkas...
tai jau taip ! o ka blogai?
ne gerai tik pirmininkas rodosi cia retokai...
na retai bet esme kad rodos ar taip nemanai? noreciau paklausti kodel foto nera pas jusu?
na retai bet esme kad rodos ar taip nemanai? noreciau paklausti kodel foto nera pas jusu?
ten kazkur tarp 200-300 zinuciu puslapiu buvo nagrinejama tema del Danguoles foto
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~