Re: 2006 rugsėjo 30 d. meetas Vilniuje
zirniai, tik kazin kada mes keliausim i boulinga...sestadieni ar penktadieni?A?:)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → 2006 rugsėjo 30 d. meetas Vilniuje
zirniai, tik kazin kada mes keliausim i boulinga...sestadieni ar penktadieni?A?:)
ai nznau as.. jus spreskit nes manes gal net nebus :?
as tai sergu baisiai tai as si sawaitgali lowos rezime
as tai sergu baisiai tai as si sawaitgali lowos rezime
na va tiek tuso norejai o dabar ligoniukas
hey mergaites... justyt kad man sveiktum
gina, tik pabandyk neatbegti, ui bus
DAVAI siandiena varom ant ledo!!!! paskui i propaganda pasisokt.. As darba gavau!!! dar sutarties nepasirasiau bet jau prasymas paduotas ))) uuuuu sestadieni neiseina man nes as ryt i kaima varau.:)
po perkuneliais, man siandien gimtadienis.. hmm...
na va .... nu jei nieko nesusirinks tai tada atidesim kai visi pasveiks ir pasiilgs vieni kitu... tada gal ir tu plota suorganizuosi ramunele;)
na zinokit chebryte tikrai prisijungciau siandien bet kad as neprakalbu tai nei kalbetis su jumis, nei ka isgerti nes nieko nepraryju, nei sokti negaliu wisus kaulus sanarius skauda. taip kad nors ir pasiilgau bet tikrai negaliu teks pratupeti namie wisa sawaitgali zinokit man tai isbandymas sedet namie taip kad negalwokit kad as laiminga kita sawaitgali tada bandysim ka suorganizuoti
o si sawaitgali tai ir be manes ir Ginos susiplanuokit gera wakara
kita savaitgali varysim zaist boulinga! noriu parodyt kas yra tikras cempionas!
Man ir siandien nelabai iseina, gaila, kad ryt nesigauna, nu bet kita savaite, tai butinai
niu wa kita sawaite kiek jau susirinks musu tai manau kad kita sawaitgali galim laukti tuso gero.
:? nu gal... na mes tai gal absentan varom tai jei kas liudi vienas labai lauksime prisijungiant
laba diena,pagaliau ir as uzejau cia,blyn per tuos darbus visai laiko nera kada nete pasedeti.
Labukas Ramunai jau pradinges tai siaubingai lygtais po "sniegu" zimos miegu butum uzmiges
Chebra tai a darom su savaitgaliu!!!! ar uzsakom kur takelius ar sestadieni exprontu???
ka gi berniukai ir mergiates, iki sestadienio susitikimo:D
Niu tai wa chebryte, siaip wisiems man rodos pranesiau indiwidualiai bet jeinetycia arsirastu norinciu ir nauju prisijungti ar kam nepranesiau tai parasykit man
Sestadieni 25 diena, wisi renkames ir einam i Barbacan viesbuti pazaisti boulingo ir bilijardo praleisti gerai laika, paplepeti, pasibuti, pazaisti. Renkames 21.30 nes kitu laiku uzsakyta jau. Vieta pasakysiu jei kas nores parasykit asmeniskai ir pasakysiu tada.
Tai ka iki greito susimatymo, iki greitu graziu jusu sypsenu, iki greitu issiilgusiu akiu, manau jau pasiilgom wieni kitu bus saunu susitikti
uzsakyta 2 val.. 1 takas ir 1 stalas..:) tikiuosi susirinksime daugiau nei 10 tada bus papigiai:)
sveiki gyvi,na,tai kaip vakaryksciai zmoguciai jauciasi,gerai kaulus pamankstinome???man tai jau poveikis jauciasi siandien,o kas bus vakare???jauciu sienom laipiosiu.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → 2006 rugsėjo 30 d. meetas Vilniuje