Re: Meetas2 Šiauliuose
teatro bufete irgi gerai o renkames i mega iki desimtos kad visi subegtu- galima da kur ir po cierkele pries kluba
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas2 Šiauliuose
teatro bufete irgi gerai o renkames i mega iki desimtos kad visi subegtu- galima da kur ir po cierkele pries kluba
tai pas tave galime,o kiek einanciu
galime , o einanciu as, Viktorija, Marius, Ausvydas, Inga, Jurgita, nu nu rasykites kas dar einat- kazkaip nesimasto man siandien
blin zmones, sugundet mane
tai sakykit kur ir kada?
tai ryt 10 val renkames megoje
jo- jauciu reik kam nors anksciau nuvaryt stala uzgrobt ir ta proga prisigert kol visi susirinks..... zodziu iki desimtos visi norintys i mega
jei mane ileis tai butinai atesiu
che che che, gerai kad as nesoku, si vakara vairuoju, ir neisiu su jumis i mega.
o as varysiu gersiu dauk paskenduoliu kol nuskesiu
niu tai kaip broli dvyni.. nepaskendai.. o siaip buvo faina.. galejo daugiau buti... mmm.. koks puikus vakarelis buvo.. dabar visi nebuve pavydekite:P
o musu vairuotojui ypatinga padeka:*
jep, nepagailesiu ir as vairuotojui buckio :*
o vakarelis tikrai labai smagus buvo
p.s kam reikia nuotrauku-kreipkites.
niu tai kaip broli dvyni.. nepaskendai.. o siaip buvo faina.. galejo daugiau buti... mmm.. koks puikus vakarelis buvo.. dabar visi nebuve pavydekite:P
na isties pavydziu..:)
tai vat patys istvermingiausi gere paskenduole isejom is klubo puse keturiu- as, Marius ir Ausvydas beje alkotesteri bandem... Marius- 0,9, Viktorija 2,2... o didziausias paskenduolis Aysvydas visi 4
buvo nerealu
nu man irgi patiko,paskenduole jega
kada pakartojam? bandysiu 8 isgerti
ausvydai tadum astuoniskart skesi- tai daba tu organizuok skendima
nereikia ce nieko organizuoti,penktadieni lekiam i pegasa ir viskas
butu super bet sikart turesiu atsisakyti... o gaila... isvykstu i teviske
ingute siulo kita savaitgali i martini lekti...
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas2 Šiauliuose