1

Topic: Bugnai

Na kas gi groja bugnais?

2

Re: Bugnai

TIK NE AS

3

nea

4

Tinka vaikiški būgneliai iš žaislų planetos?

5

;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D

6

oi silpnybe siems man muzikiniams instrumentams...oi kaip fainiai kai draugai turi triu galimybiu prie ju nusisneketi:) smagu

7

Nea kalbame apie tikrus bugnus!!! :::d44

8

bandau jais mokytis bet nera kur kelis kartus grojau ir tiek bet lb lb noreciau ismokt

9

na gal cia ne i tema bet man patinbka drum &bassas big_smile na gi bugnu skambesys tik kompiuterinis big_smile

10

bugnais varau kaip dzaksonas, nesveika beata susuku per 5 minutes :DD

11

na ne as ne ne ne,ne as niu man ji epatika bet bet as su jais nenoreciau groti nes nusizudyciau up stai man nekaip sorre sad kat nuvyliau sad i rkat as taip skau sad atleidi?

12

Negroju.Bet nerealiai noriu moket wink juk bugnuose galima islieti visa itampa ir tiek wink padauzai gerokai juos ir sedi issisiepes:) ir seip ziaurei nerealiai man jie smile be ju muzikos pasaulis neisgyventu;)(na da ir be elektrines gitaros bet cia kita tema)

13

Jurgita, 15 wrote:

na ne as ne ne ne,ne as niu man ji epatika bet bet as su jais nenoreciau groti nes nusizudyciau up stai man nekaip sorre sad kat nuvyliau sad i rkat as taip skau sad atleidi?

am..o dabar lietuviskai?:D

14

AS GROJU! big_smile..I jokiu ten nervu negalima liet,kaip tik reik susikaupt..nesvaikit chebra smile aciu.