Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
taip, as ir nenoriu sulaikyt... nes is to vis tiek nieko gero nebutu... tik noriu, kad jis griztu, bet nieko negaliu padaryt... mano rankos suristos ir tai mane zudo..
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
taip, as ir nenoriu sulaikyt... nes is to vis tiek nieko gero nebutu... tik noriu, kad jis griztu, bet nieko negaliu padaryt... mano rankos suristos ir tai mane zudo..
bet jei negalit nuti kartu is ko puses tai nieko ie nepadarysi.. as manau kad suklijuota taure jau nebeskamba... skaudes skaudes bet laikas pgydys sunkias zaizdas..
nu gal ir taip.. laikas pratintis prie tokio skausmo... ****, kad bent jau studijuociau dabar... reik melstis dar kad nepareitu i mano sule jis, o tai butu sakes
bet velgi is kitos puses kiti buna laimingi, kai susitaiko...
nu gal ir taip.. laikas pratintis prie tokio skausmo... ****, kad bent jau studijuociau dabar... reik melstis dar kad nepareitu i mano sule jis, o tai butu sakes
o kurioj tu db klasej :?
12, bet jei jis isleks klp is mokyklos iki nauju, tai pareis i ta pacia kaip ir as turbut to neistverciau ( jo mama sake, kad jis yra biski prisidibes, tai kaip ir bandomasis laikotarpis jam..
oi DIana matau kazka isimylejai??? nelaimingai?
neisivaizduoju ka cia tau patarus Diana... manyciau tu turetum su juo susitikti akis i aki ir pasakyti,kad tu nebegali taip kankintis daugiau...jis sau depresuoja,o tu kankiniesi gal tai ji prablaivins ir paskatins siekti taves...jis dabar elgiasi su tavim kaip savanaudiskas savininkas...va man liudna, man blogai,nors as tave myliu,bet nenoriu buti kartu,tu manes vistiek lauksi,kai man teiksis baigtis visos depresijos as pas tave sugrysiu...DIANA PRABLAIVINK JI!!!!!!
Evelina, as i tas meiles zabangas jau em... 1 ir 3 men ikliuvus.. ;D
Danguole, vat zinai, as sau galvojau galvojau ir supratau, kad prasidejus mokslo metam ir pati i lengva depresija kritau, todel negraziai ir elgiaus su juo. pirma ir rukymas manes neerzino, o po to tik duma jis uztraukdavo, tai as jau sirse pasidarydavau, per ka ir klp uzsiplieskiau del nieko, nes is karto nepasakiau, kad nervina mane tas rukymas. vat anksciau svarsciau rasyt ar nerasyt, ir parasiau. susitaikem susitaikymas nebuvo labai siltas, taciau.. tikiuos tai dar tik pradzia bus viskas ir geriau. kad galeciau, tai ir nuvaryciau gal, taciau jis klp, o as teisiu neturiu dar siaip as pasiduot nenorejau... bet ir i akis lyst nenorejau... eh, esu siuo klausimu nekantri ir silpnavale
bet kodel susitaikymas nebuvo siltas?
nezinau... gal jis pavarges... kazin kaip tu jaustumeis jei pamokos prasidetu kokia sesta nu ir i baraka begristi dazniusiai apie 9. manau, kad tai vargina, todel nekreipiu demesio i susitaikymo buda... visada ji ginu eh.. ;D
oi cia sunkus atvejis tos tavo zabangos..
kuo puikiausiai zinau... ir vis tiek nenoriu be jo gyventi...
~ man pradeda patikt sis klubas ~
man taip pat cia visai patiko, reikes dazniau apsilankyti )
diana, o tave as labai puikiai suprantu, pati galima sakyti jau gyvenu su nervu kamuoliuku, na ir pati ne pasaka.... daznai susiriejam susitaikom, susiriejam susitaikom ir taip kasdien, bet ir atskirai vienas nuo kito negalim... as visada nusileidziu, o tai kas mane jame erzine jau ismokau subtiliai pakeisti... viskas reikalauja kantrybes, kantrybes ir dar karta kantrybes... vyras kaip suniukas, kuo daugiau demesio, paserti, pazaisti su juo ir aisku moket isdresiruoti...
Ernestas, 20 wrote:~ man pradeda patikt sis klubas ~
turbut nuo pradziu skaitai?
nezinau... gal jis pavarges... kazin kaip tu jaustumeis jei pamokos prasidetu kokia sesta nu ir i baraka begristi dazniusiai apie 9. manau, kad tai vargina, todel nekreipiu demesio i susitaikymo buda... visada ji ginu eh.. ;D
na tada gal viskas po truputi apsislifuos ir viskas bus ore...;)
diana, o tave as labai puikiai suprantu, pati galima sakyti jau gyvenu su nervu kamuoliuku, na ir pati ne pasaka.... daznai susiriejam susitaikom, susiriejam susitaikom ir taip kasdien, bet ir atskirai vienas nuo kito negalim... as visada nusileidziu, o tai kas mane jame erzine jau ismokau subtiliai pakeisti... viskas reikalauja kantrybes, kantrybes ir dar karta kantrybes... vyras kaip suniukas, kuo daugiau demesio, paserti, pazaisti su juo ir aisku moket isdresiruoti...
gerai palyginai... svarbiausia, kad kai mes bunam kartu, na viskas daugiau ar maziau puiku taciau kai jis isvaziuoja i klp... eh, gal kai ir pati rudeni isleksiu bus zymiai lengviau... nors jau ir nuo sausio turetu palenveti, nes teises pradesiu laikytis, o tada man jau bus karsta.. ;D
taip Danguole ir bus, tik reikia laimet laiko slifavimui
Lina, 18 wrote:Ernestas, 20 wrote:~ man pradeda patikt sis klubas ~
turbut nuo pradziu skaitai?
na ne, as kaip studentas: pradzia, viduriukas ir pabaiga ir padarai isvadas
oo nauju zmoniu atsirado... >>>>>>Labas bendravarde
o vyrai tikrai nera kaip sunys
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~