3,261

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

big_smile as taip pagalvojau, nes is kazkur traukei ta citata.. turbut is vuduiuko kur pamatei big_smile

3,262

Diana, 17 wrote:
Lina, 18 wrote:

diana, o tave as labai puikiai suprantu, pati galima sakyti jau gyvenu su nervu kamuoliuku, na ir pati ne pasaka.... daznai susiriejam susitaikom, susiriejam susitaikom ir taip kasdien, bet ir atskirai vienas nuo kito negalim... as visada nusileidziu, o tai kas mane jame erzine jau ismokau subtiliai pakeisti... viskas reikalauja kantrybes, kantrybes ir dar karta kantrybes... vyras kaip suniukas, kuo daugiau demesio, paserti, pazaisti su juo ir aisku moket isdresiruoti...

big_smile gerai palyginai... svarbiausia, kad kai mes bunam kartu, na viskas daugiau ar maziau puiku smile taciau kai jis isvaziuoja i klp... eh, gal kai ir pati rudeni isleksiu bus zymiai lengviau... nors jau ir nuo sausio turetu palenveti, nes teises pradesiu laikytis, o tada man jau bus karsta.. ;D
taip Danguole ir bus, tik reikia laimet laiko slifavimui big_smile

dieve, koks pazystamas variantas smile kai as su saviskiu kartu viskas visai gerai, retai pasikandziojam, taciau kai as namie ir jis namie, tarsi kas prakeiktu, tada jau kaip suo su kate, todel mes jau stengiames but visada salia... o pas tave gal beda ir yra tame, kad atstumas trukdo.. o del slifavimosi, tai gal ir tiesa, taciau mes slifuojames jau antri metai tuoj bus... reikia tiesiog kazkam nuolaidesniam but, o svarbiausia pamilti ir priprasti prie visu trukumu... jei aisku tai tikrai meile, ir verta kovos...

3,263

Linas, 19 wrote:

oo nauju zmoniu atsirado... >>>>>>Labas bendravarde

o vyrai tikrai nera kaip sunys tongue

jo, i kaulus neziuri big_smile posakis toks, taciau kazkodel dauguma kaulines siais laikais megsta... ;D

3,264

Linas, 19 wrote:

oo nauju zmoniu atsirado... >>>>>>Labas bendravarde

o vyrai tikrai nera kaip sunys tongue

liabu, liabu, linuk! na, manau neskriausit ir priimsit i savo jauku buri smile

3,265

niu jo, ne sunys, jus kartais blogiau uz juos big_smile

3,266

taip Danguole ir bus, tik reikia laimet laiko slifavimui big_smile[/quote]
tai jei matai,kad tikrai busit laimingi tada kovok ir visu jegu...nes del meiles verta pakovoti...:)

3,267

Lina, 18 wrote:
Diana, 17 wrote:
Lina, 18 wrote:

diana, o tave as labai puikiai suprantu, pati galima sakyti jau gyvenu su nervu kamuoliuku, na ir pati ne pasaka.... daznai susiriejam susitaikom, susiriejam susitaikom ir taip kasdien, bet ir atskirai vienas nuo kito negalim... as visada nusileidziu, o tai kas mane jame erzine jau ismokau subtiliai pakeisti... viskas reikalauja kantrybes, kantrybes ir dar karta kantrybes... vyras kaip suniukas, kuo daugiau demesio, paserti, pazaisti su juo ir aisku moket isdresiruoti...

big_smile gerai palyginai... svarbiausia, kad kai mes bunam kartu, na viskas daugiau ar maziau puiku smile taciau kai jis isvaziuoja i klp... eh, gal kai ir pati rudeni isleksiu bus zymiai lengviau... nors jau ir nuo sausio turetu palenveti, nes teises pradesiu laikytis, o tada man jau bus karsta.. ;D

dieve, koks pazystamas variantas smile kai as su saviskiu kartu viskas visai gerai, retai pasikandziojam, taciau kai as namie ir jis namie, tarsi kas prakeiktu, tada jau kaip suo su kate, todel mes jau stengiames but visada salia... o pas tave gal beda ir yra tame, kad atstumas trukdo.. o del slifavimosi, tai gal ir tiesa, taciau mes slifuojames jau antri metai tuoj bus... reikia tiesiog kazkam nuolaidesniam but, o svarbiausia pamilti ir priprasti prie visu trukumu... jei aisku tai tikrai meile, ir verta kovos...

supranti, man apsoliuciai ner galimybiu daugiau laiko su juo praleist... gi negaliu as jo atimt is draugu.. ir jiems reikia laiko... as tikiu, jei su juo gyvenciau, tai ir sugyvenciau ir kai kurias ydas pavyktu isgyvendint... pvz kaip rukyma... jis negali mest, nes visas barakas ruko... eh, gyvenimas parodys teks su juo gyvent kadanors ar neteks... kai yra galimybes, tai ir as nepaisau to, kad "merginai pas vaikina vaziuot netinka"... smile issiskyrimai galbut reikalingi tam, kad dar karta tektu permastyt ar tikrai tau to zmogaus reikia... o as su kiekviena diena jo vis labiau ilgiuos...

3,268

Danguole, 20 wrote:

tai jei matai,kad tikrai busit laimingi tada kovok ir visu jegu...nes del meiles verta pakovoti...:)

niu man taip atrodo... smile tik kartais pasidaro labai labai sunku ir noriu nuleist rankas... vat pernai mano sulei buvo toks bahuriukas, kuris man padedavo laukt.. smile gink Dieve ne meiluzis big_smile nors visa mokykla mane kad draugaujam ir jam teko aiskintis pries savo mergina ;D niekas nezinojo su kuo as draugauju ir su kuo jis, tai ir suplake mus i viena big_smile jo pana irgi toli buvo, tai vienas kitam padejom ir isgyvenom smile o dabar jo neber..