3,421

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Auris, 19 wrote:
Danguole, 20 wrote:

sidras man per silpnas,ji tegul vaikai geria...:::034 JEI GERTI TAI GERTI...:::044

nu ce tai sakes... nemaniau kad kada isgirsiu is merginos tokius zodzius big_smile klausyk gal tu ten uz ekrano apsimetineji ri visai esi kitos lyties ? big_smile:D:D:D

na as apsimetineju tik tiek,kad mano vardas netikras cia:::034 o siaip lyg ir moteris:::034ne visos moterys isskydeles zinok...:::044

3,422

Linas, 19 wrote:
Auris, 19 wrote:
Danguole, 20 wrote:

sidras man per silpnas,ji tegul vaikai geria...:::034 JEI GERTI TAI GERTI...:::044

nu ce tai sakes... nemaniau kad kada isgirsiu is merginos tokius zodzius big_smile klausyk gal tu ten uz ekrano apsimetineji ri visai esi kitos lyties ? big_smile:D:D:D

>>Auri dar cia nieko o as maciau kai pana alum balta uzsigeria tai net nupurte kai pamaciau.. :-) kaip tau ? :? ;D

xo xo xo... ko dar as gyvenime nemates? :DDDDDDDDDDDDDDDDDd

3,423

Auris, 19 wrote:
Linas, 19 wrote:
Auris, 19 wrote:
Danguole, 20 wrote:

>>Auri dar cia nieko o as maciau kai pana alum balta uzsigeria tai net nupurte kai pamaciau.. :-) kaip tau ? :? ;D

xo xo xo... ko dar as gyvenime nemates? :DDDDDDDDDDDDDDDDDd

tai vagyveni ir mokaisi.. cia buvo provincijos sokiuose ;D ;D tai pasislyktejau ir tai buvo pirmas ir paskutinis kartas kada as ten vaziavau.. big_smile

>>>>>>>>Gina labas rytas wink (na jau rytas :-)

3,424

labukas rytukas as  jau i lova traukiu nes rankytes rase rase pailseti jau paprase:))  geru jums diskusiju.. wink

3,425

diskutuociau mielu noru tik kad bendrazygiai kazkur prapuole.. :-) ir vel mane metat aciu jums ;D

3,426

as dar nemetu...:::034

3,427

tai tu istikimiausia wink

Auris tai jau sidra laka.. ot zaltys ;D

3,428

dv zmones l?å?ä??kt?

3,429

Labos nakteles wink

3,430

Labos Linuk;)

3,431

nea nea sidro as tai nelakiau bet pamiegot tai tikrai uzsinejau big_smile nu bet nieko vat ateina savaitgalis tai pasinauduosiu cia patarimu vienos temos: "Gerti alkoholi kibirais" big_smile:D:D:D sidra uzragaut reiks kaip nros jau :]

3,432

Auris, 19 wrote:

nea nea sidro as tai nelakiau bet pamiegot tai tikrai uzsinejau big_smile nu bet nieko vat ateina savaitgalis tai pasinauduosiu cia patarimu vienos temos: "Gerti alkoholi kibirais" big_smile:D:D:D sidra uzragaut reiks kaip nros jau :]

na as tai sakau kad reiktu kada meeta padaryt su kokia sisterna raugto sidro :-) tik butu baisiai sunku nes klubas turi ir tarptautinia nare big_smile o taip tai norui atsiradus butu galima ka nors sumastyti big_smile

ka jus i tai :? aisku tik po sesijos ;D

3,433

nu ka as zn :] as ant kaledu nauju ir siaip dar pora savaiciu siaip atostogu siausiu i Vilniu pauuuzzztttiii... anksciau turejo klubs daug vilnieciu o daba tai nzn big_smile bet visgi vilnius arciau visiems nei Klaipeda big_smile

3,434

bet cia labai gera ideja as susizavejau smile ka manot apie meeta hebryte? :]

3,435

na joa bet cia gal paliekam vakarui sita diskusija wink na pas mane kaime ramu o tik gamta dzukijos grazi ;D ir mergos baravyku ir uogu prisirinke tai ne nuogos ;D

3,436

jo as Vilniaus nefiga nepazystu...:::044

3,437

tai kad jau vakaras hebra nu big_smile

3,438

Danguolyt ir as nefega nepazystu ;D nu bet kaip nors koki bendra koordinate atrasim o poto jau kaip Dievs duos big_smile

3,439

labukas smile
gerai ten Auri pirmam puslapy pasidarbavai ;D :::024 eh kaip butu faina tas meetas.. tik kad as jame negaleciau dalyvaut... :V mat maza esu big_smile

3,440

na siaip tai as is Vilniaus..galesiu padet,jei ka wink
o koks skirtumas amzius?..