Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
tai tu laurai butinai gausi prisijungt ! gausi per nosi jei bus kitaip hehe o del to amziaus tai vat joa... o kur tie Ylakai beje randas ? :?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
tai tu laurai butinai gausi prisijungt ! gausi per nosi jei bus kitaip hehe o del to amziaus tai vat joa... o kur tie Ylakai beje randas ? :?
>>>>Sveiki dar karta
Na tie Ylakai mazdau man atrodo kazkur birzu rajone tai siaures lietuva prie latvijos sienos
>>>>Na jau visi rastu pvz onos baznycia arba europa ;D
>>>>>>>Lauri musu gidu patapsi
nu jo tada toli brac...
na tai jau tikrai.. :-) na dar gi sake kad jos mama dinozaurisku paziuru tai neisleistu gal o dar kur ji nakvotu vln :?
ai gi visi kalnu parke ant suoliuko ;D ;D
ziurint kada darytume..jei ne ant speigo,tai galeciau ir pramastyt kas kur kaip su naktawojimu..o jei link pawasario tai nei nereik naktawot..
o jum geriausias orientacinis taskas butu stotis ;-) nuo jos beweik bet kur galiu kelia parodyt
bet merginos Kaune grazesnes ;-D
na man tai nea as vln lesiu ir fyfu maziau maciau.. nors ir ten pilna.. :-) na as tai vln tai nlb ir klaidziopju randu viska ko man reikia na stotis tai lb jau baisi vieta joje manes narkomanai praso centu ;D bet sugalvoja i domias sumas pwz anakart tai uzsinorejo 59 centu ;D ;D sakaiu eik dirbt ir ne tiek turesi
geras 59centai kodel ne 60? :?
Nu va ruosetes susitikti, o as negalesiu atvaziuoti:(
nors niekas dar man nesiule:D
na cia tik svarstom tokia galimybe :-)
na zn gal jie pasiskaiciuojaq kiek ant dozes truksta tai ir prasineja
nu ka visdelto 59centai skamba maziau neigu 60 centu ;D
Beja jeigu darysiti koki nors meeta tai suraskite daug merginu;)
na tai jau reikes nes tik susitiksim pralinksmesim isdrasesim ir bus viskas ok
Linai, rodos tu sakei, kad Ylakiai birzu rajone? :? suklydai ;D skuodo esu 100km nuo aurio vat butent kaip ir sakei, manes niekas neisleistu ;D o as ir neklausciau ;D geriau palauksiu tokio amziaus, kad i tokia kelione galeciau traukt nesiklausus nemegstu prasinet leidimo, del ko mama labai nervojas, nes as net nemegstu pasakyt kad iseinu ir tuolab kur traukiu ;D siemet su meetu problemu betu, nes autiku gi vazineti nepatogu teisiu dar neturiu... va kitamet paseliosiu ir as su jumis vasara arba kai jau studentausiu.. ;D
sorry, Auri, netycia tavo varda is mazosios raides parasiau...
na gi buna kad ir as suklystu jau geografijos nesimokau o egzo 9 gavau nors Lietuvos prisipazinsiu niekada gerai ir nemokejau ;D na bet autiku pigiau man tik valanda su puse expresu ir as jau stoty su narkomanais is manes centus kaulyjanciais ;D ;D
bet nepatogu autiku ;D kokias 6h tureciau kirmet autike... jei vaziuociau, tai su Auriu tarciaus ir abiem butu patogiau ir pigiau eh.. bet ner ko man cia dabar svaigt apie tokias linksmybes... zinot, vasara i juros svente reiktu rinktis, tada 99% kad buciau ;D jei tik darbo nebutu ir ko nors pan... bet tokiose tolybese irgi nereik planuot, nes dar ir numirt galiu iki to ;D
traukiu y lovyte, labanakt, chebryte
o tai mane visi meta... :-) na tikiuosi dar kas atleks
>>>>>>>Saldziu sapnu Diana
sorry, Auri, netycia tavo varda is mazosios raides parasiau...
Oi Diana melskis kad Auris tau atleistu ;D
Linai ir tai vadinasi mes tave metam? gal atvirksciai?:D
nu va palikote jus mane tai ir as ka nors paliksiu;D
Diana, 17 wrote:sorry, Auri, netycia tavo varda is mazosios raides parasiau...
Oi Diana melskis kad Auris tau atleistu ;D
joa tikekis kad jo sirdis bus gailestina ;D
nea as dar cia bet gal kai letai veikia klubas nuo postu gausybes tai truputi lagina.. :-) todel nesusipratimu sunku isvengti..
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~