3,461

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Lauras, 20 wrote:

ziurint kada darytume..jei ne ant speigo,tai galeciau ir pramastyt kas kur kaip su naktawojimu..o jei link pawasario tai nei nereik naktawot..
o jum geriausias orientacinis taskas butu stotis ;-) nuo jos beweik bet kur galiu kelia parodyt wink
bet merginos Kaune grazesnes ;-D

Lauri tu teisus,bet as isimtis...;)

3,462

>>>Danguole i galva gausi stumi ant saves tai biasiai tongue

3,463

tai,kad Linuk nestumiu teisybe sakau...:::034

3,464

Danguole, 20 wrote:

tai,kad Linuk nestumiu teisybe sakau...:::034

na netikiu..

aa uuu kur jus bendrazygiai :? big_smile

3,465

bendrazygiai matyt link lovos nuzygiavo...:::044

3,466

tai ne kas nes mes cia tik 2 kaiop jau tradicija patapo ;D na ir as gal eisiu  as ir gal eisiu bet nzn ar grisiu

jei ne tai labos wink

3,467

pabandysi negrizti...:::034 labos;)
na va cia tai tikra tradicija,kad as viena vis lieku...:(

3,468

Nu ka Linai. 100% kad atvaziuoju i vilniu dviem savaitem per kaledas ir naujukus smile Tad galime planuoti koki nors alaus bariuka apsilimui ! big_smile

Evelina, tai tave mes visada kvieciam big_smile zinai i vilniu tau sunku ir patekt nebutu big_smile i lektuva isestum ir i pati vilniu nuskraidintu wink

Diana, oi vat dabar gausi atsiprasinet per juros svente vasara hehehe :DDDD

3,469

Danguolyt, o tu kaip del myyto vilniuje? kokie pamastymai? smile

3,470

na as tau uz tokius pasisedejimus visada big_smile wink

3,471

Auris, 19 wrote:

cia del vardo? big_smile
p.s. labukas smile

3,472

Diana, 17 wrote:
Auris, 19 wrote:

cia del vardo? big_smile
p.s. labukas smile

Tai jo jo big_smile o ka tu manai cia ne juokas gi big_smile

Labas smile

3,473

oi na ir uzsiuto Auris kaip Kastytis juros dugne siauteja ;D

3,474

o tu toks apsisvietes literaturoje.. big_smile
Auri, gerai, atsiprasinesiu as taves per ta juros svente kitamet, tik gausi man primint, nes man skeleroze ;D

3,475

Diana, 17 wrote:

o tu toks apsisvietes literaturoje.. big_smile
Auri, gerai, atsiprasinesiu as taves per ta juros svente kitamet, tik gausi man primint, nes man skeleroze ;D

nea tiesiog atsitiktinai man winampas sugrojo Jurates ir kastycio arija "atsisveikinimas" todel ir kilo tokia mintis ;D

3,476

smile as tai dabar tvarkaus winampa, brolis tokio slamso ten turi... ;D kol sutvarkysiu ilgai uztruksiu, kad galeciau megautis muzika...

3,477

Diana, 17 wrote:

smile as tai dabar tvarkaus winampa, brolis tokio slamso ten turi... ;D kol sutvarkysiu ilgai uztruksiu, kad galeciau megautis muzika...

na as paprasciau darau visos musikos i ji nededu o susidedu i folderi tas kuriu klausau dazniausiai nes irgi ta pati beda sese visoki bireda man nepriimtina klauso o jai mano muzika nepatinka ;D ;D oi pasaulis baisiai margas tongue

3,478

zinai ka pasidaryk? issisaugok playlista ir tada nereiks kiekviena karta kilnotis muzika, kuria megsti. jei zinai kur yra tokia funkcija smile
man geriau, brolis studijuoja, tai nebreik bartis smile taciau jis pirma buvo issivezes ta kompa kur db turiu ir privare visokios muzikos. yra  nemazai ir geru gabalu, todel ir tvarkausi muzika - trinu nepageidaujamas dainas big_smile

3,479

Diana, 17 wrote:

zinai ka pasidaryk? issisaugok playlista ir tada nereiks kiekviena karta kilnotis muzika, kuria megsti. jei zinai kur yra tokia funkcija smile
man geriau, brolis studijuoja, tai nebreik bartis smile taciau jis pirma buvo issivezes ta kompa kur db turiu ir privare visokios muzikos. yra  nemazai ir geru gabalu, todel ir tvarkausi muzika - trinu nepageidaujamas dainas big_smile

aisku zn gi as ne toks kiauras ;D mano seses gi jau sakiau kad abi i uzusieni iskride big_smile tai ir db tokios problemos nera.. :-) bet greig gris ir baisis mano viengungyste ;D

3,480

;D nepamenu kad apie sesutes butum kalbejes, bet tiek to, gi man skleroze big_smile