Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
;D ;D ;D ;D ;D maniau, kad as parasiau ta 3500 posta, kad sveikinai, dabar pasiziurejau, kad cia tave reik sveikint ;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
;D ;D ;D ;D ;D maniau, kad as parasiau ta 3500 posta, kad sveikinai, dabar pasiziurejau, kad cia tave reik sveikint ;D
hehehe nu tai klubo tata ka pradejo ta ir uzbaige ;DDD o vat del tu nutikimu tai tikrai nutiks nes mes alaus isgere isdrasesim ir pradesim ka nors creizy daryt bet nesijaudink jokiu fiziniu traumu neprisidarysim ~
ir Danguolyte butunai saugokit! rodos daugiau merginu nenusimato kol kas? ;V
niu juoa nenusimato bet ka padarysi mes ne merginiauti einam o pratest klubo pazintys prie visus drovumus naikinancio alaus bokalo
aha, isdrasesit ir dar panas pradesit kabint pamirse susirinkimo tikslus
nene taip nebuna su nedrasiais taip buna su drasiais vaikinais nes tada drasumas kelnese nebetelpa ;D
;D gerai pastebeta... bet zinok ir su nedrsiais buna...
ale isvaizduoju nedrasiuju susitikima visi stovi vienas nuo kito per 2 metrus ir bijo vienas kita uzkalbinti...
na jau i pasakei DAnguolyt ;D
>>>>>>o vieta tai arba stotis (ten prie tos bistro kavines yra iki toks vezimelis imurintas i siena ;D ) arba is stoties visi islipat ir i 53 fabijoniskiu autika ilipat ir iki didelio tvarto - akropolio nuvaziuojat.. problema radot :-)
>>grizo sunus bohemikas is kabako kur liaudis kaso veizeja
na ir kaip ispudziai?
na ir kaip ispudziai?
na as buvau su drauge tokia paragavom Laurio delikateso (svyturiuko) tai tik nusvitom abudu ;D papletkavojom ir va jau namie
>>>snd tai jau baijeris koledze buvo as tik vienas paskaitoj sedejau nes per nesusipratima pamane kad nebus paskaitos o ji buvo o as nieko nezinojau :-)
tai tau vede vienam paskaita?
tai tau vede vienam paskaita?
taip galvojau paleis bet kur tau..
geras,bet uztai aiskiau vienam...:) o kaip destytoja bendravo su tavim vienu?gal laisviau?:)
geras,bet uztai aiskiau vienam...:) o kaip destytoja bendravo su tavim vienu?gal laisviau?:)
na ji su visais familiariai bendrauja tokia maza ir miela
as atsimenu vakarinej daug kartu esu viena pamokoj sedejusi...ir labai faina aiskiau paaiskina ar siaip apie gyvenima padiskutuodavom... o fainiausia per informatika budavo mokytojas leisdavo daryti ka noriu...
tai per informatika visada leidzia daryt ka nori uztat poto ir neislaikai egzaminu nei vieno ;DDDDDDD
E linai, o kur ten tas vezymelis imuryts? toki vaizda reik butniai pamatyt
tai stoti ir paklausim kur tas vezimelis imuritas...ziures visi kaip i berazumius kokius
>>>>sveikuciai
>>>Pasikartosiu as vel :-) na tas vezimelis yra prie bistro savitarnos kavines
>>na jo nepastebeti neimanoma ;D
>>>>Danduolyt o tau lb svarbi kitu nuomone :?
ne man visiskai nusispjaut i kitu nuomone turiu galvoje kaimynu ar siaip nepazystamu...o zmoniu kurie man patinka tai labai svarbi...;)
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~