You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
[ Closed ] NEKALTAS? (Page 4 of 8)
Pages Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Goda, 15
- Forumo Dalyvis
Re: NEKALTAS?
Saulius, 22 wrote:Goda, 15 wrote:Saulius, 22 wrote:Goda, 15 wrote:Saulius, 22 wrote:
na kaip ir niekas neprase to daryt, bet jei jau uzsiminei, kad toki turi, tai galetum issiliet ir papasakot, manau ne man vienam idomu butu
na vis del to manau kad ir as galiu tureti savo asmenini pasauly su savo paslaptim ir istikruju esu toks zmogus kuris perdaug savo jausmu,emociju ir hm.nuotykiu (nzn kaip pavadint ) nereiskia nes manau kad kartais to nereikia.:) as visada mielai isklausyciau ir patarciau kitam negu pasakociau savo problemas;)kodel? esu gan jautrus zmogus ir pasakodama apie savo jausmus bijau susigraudint xixi
kartais lengviau, kai tuos jausmus, ar kazkokius potyrius issakai, negu nugrudi i pasamone
kartais:) ir ziurint kam bet 1. as taves visiskai nepazystu tai koks skirtumas 2.sunku pasitiketi zmonem kai net draugai kartais isduoda:D
1.yra labai gerai, kad nepazisti, o kodel, tai paaiskina 2 punktas, nes nepazistamiem nera kaip isduoti
na taip taip:D bet iskyla man klausimas kodel tureciau pasakot kazka is savosios patirties kai pats manau esi patyres kurkas daugiau
- Justina, 20
- Forumo Vijurkas
Saulius, 22 wrote:as nuosirdziai prasau paaiskinti, ar galetum?
aiskink ne aiskines,jei zmogus neturi humoro jausmo tai ir nesupras...juk visa tai nera rimta:)tai prikolas
- Saulius, 22
- Forumo Vanagas
Justina, 21 wrote:Saulius, 22 wrote:as nuosirdziai prasau paaiskinti, ar galetum?
aiskink ne aiskines,jei zmogus neturi humoro jausmo tai ir nesupras...juk visa tai nera rimta:)tai prikolas
nu gal tu ir teisi, visokiuose cosmopolitanuose buna labai daug humoro, kurio nesuprantu... cia ir matyt tos rusies, kurio nesurpantu
- Jolanta, 36
- Forumo Liūtas
... hmm, paga testuka pimeciau.... viskas su manim tvarkoj...... su orientacija, taip pat. Pasiziurekim i viska atlaidziau.... juk tai tik testukas...
- Egle, 22
- Forumo Karalius
Butent Jolanta cia gi siaip del idomumo
- Justina, 20
- Forumo Vijurkas
Saulius, 22 wrote:Justina, 21 wrote:Saulius, 22 wrote:as nuosirdziai prasau paaiskinti, ar galetum?
nu gal tu ir teisi, visokiuose cosmopolitanuose buna labai daug humoro, kurio nesuprantu... cia ir matyt tos rusies, kurio nesurpantu
visi mes kaiko nesuprantam,tik ne visi pripazistam. pagirtina,kad tu tai pripazisti
- Saulius, 22
- Forumo Vanagas
Justina, 21 wrote:
visi mes kaiko nesuprantam,tik ne visi pripazistam. pagirtina,kad tu tai pripazisti
ir ne tik pripazistu - as lenkiu galva jusu ypatingai islavintam humoro jausmui ir intelektualiem juokam, kuriu suvokimui mano intelektas gerokai per menkas...
- Justina, 20
- Forumo Vijurkas
Saulius, 22 wrote:Justina, 21 wrote:
ir ne tik pripazistu - as lenkiu galva jusu ypatingai islavintam humoro jausmui ir intelektualiem juokam, kuriu suvokimui mano intelektas gerokai per menkas...
na nereikia jau taip saves nuvertint,o gal atvirksciai yra
- Alfredas, 19
- Forumo Naujokas
60%
- Marius, 23
- Forumo Dalyvis
90%
- Algirdas
- Forumo Dalyvis
40% bet keleta klausimu tai toki kad turi biski vyrukui pasmacyt ar burnon nugriebt
- Eglė, 25
- Forumo Aktyvistas
- Ieva, 17
- Forumo Naujokas
- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Aldis, 26
- Forumo Liūtas
- Justina, 20
- Forumo Vijurkas
Ieva, 14 wrote:10 procentu