Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
man kazkaip organizmas alaus nepriima...
man ir kazkas panasaus
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
man kazkaip organizmas alaus nepriima...
man ir kazkas panasaus
labos chebryte...jau prie pc vos neuzmigau...
Saldziu Danguolyt
Danguole, 20 wrote:man kazkaip organizmas alaus nepriima...
man ir kazkas panasaus
Aha, as irgi nemegstu... Tiesa sakant, alus man i sysialus panasus...:D Nors siaip sysialu dar neteko ragauti:D
Gardziu sapnu, Danguoliuk:*
Diana, 17 wrote:Danguole, 20 wrote:Diana, 17 wrote:beja, ziurek, rimtai, vos tik isivelem i kalbas apie moteriskus dalykus, Linas pasisalino ;D o gi jis bene prie drasiuju buvo? :?
na gal paprasciausiai i moteriska pokalbi neturejo ka pridurti...baisiai vyrams ydomu tos liemeneles jiems krutis labiau rupi
tai reiketu juos dar pamokyt kaip atskirt kur krutys padidintos liemeneliu pagalba, o kur ne, kad paskiau lovoj netektu nusivilt ;D ;D ;D
jo gera mintis,o krutys padideja tik orgazmo metu,o paskui vel lieka kokios buve...
Na, dar ir pries menstruacijas padideja. Arba siaip stambejant:D Na, bent jau man:D
Linas, 19 wrote:Danguole, 20 wrote:man kazkaip organizmas alaus nepriima...
man ir kazkas panasaus
Aha, as irgi nemegstu... Tiesa sakant, alus man i sysialus panasus...:D Nors siaip sysialu dar neteko ragauti:D
na Julyt ir nusikeikei ;D
kur buvai pradingus ?
Diana, 17 wrote:Danguole, 20 wrote:Diana, 17 wrote:zinau.. bet...
ir dar koks kosmaras kol tinkama ir patinkama randu...
jo as irgi forma tinka tai spalva netinka...
as tai i spalva maziau demesio stengiuos kreipt jei nereikia butent baltos, kuno spalvos ar juodos, nes cia aplink mane sunku norimos formos rast. priveza tu su pakelimais.... uh... nedidele mano krutine, bet nemegstu vizualiai liemeneles pagalba ja didint.
pamenu dar pacioj pradzioj kai pradejau nesiot, tai mama buvo nupirkus tikrai grazia liemenele, bet apsimoviau tik karta, nes buvo su pakelimu ir man nepatiko, nors ir grazi buvo..
man baltos nelabai patinka nors kartais ir reikia detis...man su lankeliais nepatinka nors ir laiko gerai...o tie pakelimai...kai pas mane krutine nemaza...tai ojojoj paskui per ta vieta bliuskute neuzsisega...ir isvis tie papai mane uzknisa kartais randu tokia grazia bliuskute ir per papus neuzsisega...tai as uzpykus nusipirkau ir su truputi prasekta vaiksciojau...tai diedai vos akiu neisvarvino...dziaugis,kad pas tave nlb.didele...:)
Pas mane irgi nera super dideli papukai, bet sian, eidama i bara, uzsivilkau palaidinuke su gilesne iskirpte, tai pastebejau, jog bernai man tik ten ir tespoksojo:D) Toks jausmas, kad jiems net veidukas nerupi. Jiems tik papai galvoj:D)
Julija, 20 wrote:Linas, 19 wrote:Danguole, 20 wrote:man kazkaip organizmas alaus nepriima...
man ir kazkas panasaus
na Julyt ir nusikeikei ;D
kur buvai pradingus ?
Kaip malonu, jog bent buvo pastebeta, jog kazkur pradingau:) Ai, su savo berniuku daznai susitikdavau, tai laiko kazkaip nebuvo:( Beje, su buvusiu berniuku:( Issiskyrem jau...
O kodel nusikeikiau? Lyg ir niekur nepastebejau jokiu keiksmazodziu...:?
na pamatys Lauris kad alu keikiam tai uzsius.. ;D
o kodel jau buves ? kas nutiko??
o sakes Julyt uzjauciu del issiskyrimo... :? Nu bet gal zinai kaip nors tada motyvacijos gausi atvaziuot i nedrasiuju susitikima? :] mes zadam visi Vilniuje susimatyti per ziemos atostogas ir pasedet bariuke pabendraut ir siaip pasilinksmin
Diana, pamirsk tu tuos dzinsus:D bus ju dar simtais o jei ir nebus tai kox skirtumas gi ir be ju gali vaikscioti ;D
Nu lauras tai kai visada savam stiliui alaus kieki matuoja ;D Linai, klausyk, o tai ten kur tas bistro kazkoks baras randasi? as tai tik zinau kad ten is tos stoties isejus kur yra ta IKI ir kad salia jos yra kokios 6 stoteles ir siaip autiku kamstalynes ;D
labas rytas visiem! pabudome ir kelkimes! arba jeigu pazadino... ;D
zinai, Auri, aisku, kad galeciau ir be dzinsu gyvent ar siaip kokiu kelniu, taciau as sijonu nenesioju ir tuolab sukneliu....
labas rytas
gal ir mane priimsit is vao diskusijas?
labas rytas
negi tik dabar is lovos islipai? cia priimami visi norintys
Nu ka Linai. 100% kad atvaziuoju i vilniu dviem savaitem per kaledas ir naujukus Tad galime planuoti koki nors alaus bariuka apsilimui !
Evelina, tai tave mes visada kvieciam zinai i vilniu tau sunku ir patekt nebutu i lektuva isestum ir i pati vilniu nuskraidintu
Diana, oi vat dabar gausi atsiprasinet per juros svente vasara hehehe :DDDD
aciu Auri, as sian netgi sapnavau kad turejau bileta ir skridau i vilniu o dabar kai tavo zinute perskaiciau tai netgi juokinga pasidare
beja, esi kuklus ir nedrasus? :?
Labas Evelina, kaip begyveni?
Viktoras, 21 wrote:labas rytas
negi tik dabar is lovos islipai? cia priimami visi norintys
as is lovos jau 5 valanda lipau !!! tik dabar prisedau prie pc
tai kas cia apie ka kalba?
Julija !!! o tu kaip cia i nedrasiu kluba? pakliuvai?
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~