3,621

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Auris, 19 wrote:

hebra a jum rodo piktogramas? sypseneles ta prasme?

man tai rodo...:)

3,622

Auris, 19 wrote:

hebra a jum rodo piktogramas? sypseneles ta prasme?

joa rodo .. as pastebejau kad musu klubas lagint pradejo.. tikriausiai nuo begales postu.. nes jis didziausias big_smile

3,623

True... wink Taciau jaunimo principu igyvendinimo strateginiai tikslai ir priemones gana paprastai ir aiskiai isdesto biurokratizma sioje srityje ir... na, tiesa pasakius, del jaunimo reikalu tai mazai cia to biurokratizmo smile pas JRT galima kreiptis visais jaunimo klausimais, problemomis, siulymais ir pan smile

3,624

netgi projektus galima teikti finansavimui gauti smile

3,625

nu sakes o man nerodo, tik skaiciukus tuos... kas cia dabar pasidare nu :?

3,626

Auris, 19 wrote:

Danguolyt vat yra toks jaunimo paralelinis politikos mechanizmas kuris turi buti igyvendintas visose apskrityse ir miestu savivaldybese, 2006/2010. Sis mechanizmas ir sukuria jaunimo isklausyma ir efektyvesni problemu sprendima, tuo labiau, kad pats mechanizmo varikliukas - jaunimo reikalu taryba prie miesto savivaldybes, yra suformuojamas is tu paciu aktyviu JAUNU zmoniu, kurie tiesiog reiskesi ir yra isrenkami jaunimo organizaciju kaip nusipelniusiais atstovais i ta miesto taryba atstovaut jaunimo balsa ir taip pat isklausyt neisklausytuju smile

o man idomu pagal ka ta taryba isrenka juk daug kas ten kreipiasi?as noreciau kazka panasaus veikti...:)

3,627

na gal reikes Evelinos paprasyti kad ji cia kazka patvarkytu kaip moderatore.. ar ji tik geba korteles dovanoti :? ;D

3,628

miesto savivaldybes turi isteigusios pagal jaunimo paritetini politikos igyvendinimo bendraji strategini plana 2000/2016 metams, apskrituosius stalus. Siu apskrituju stalu nariai, t.y. Nevyriausybines jaunimo organizacijos, isrenka atstovus i sia taryba smile

3,629

Apskritasis Stalas tai jaunimo organizaciju asociacija kurios tikslas koordinuoti ir pagerinti jungti su jaunimu, kad jis butu vieningesnis ir informuotas. Sie apskritieji stalai turi saukti visuotini susirinkima, kur visi nariai susirenka ir balsu dauguma tvirtina aaaaatstovus i JRT smile atstovai i JRT yra isrenkami pusei miesto tarybos kadencijos laikotarpiui smile t.y. - 4 / 2 = 2 smile

3,630

Auris, 19 wrote:

miesto savivaldybes turi isteigusios pagal jaunimo paritetini politikos igyvendinimo bendraji strategini plana 2000/2016 metams, apskrituosius stalus. Siu apskrituju stalu nariai, t.y. Nevyriausybines jaunimo organizacijos, isrenka atstovus i sia taryba smile

taip taip taip taip zn as ta stala :-) tik prie jo nesedejau big_smile

3,631

Danguolyt, vaziuok i Klaipeda :] man begalo reik iniciatyviu, aktyviu ir novatorisku jaunuoliu i JRT big_smile bo brac vienam man galva skauda cia jau ;D

3,632

Auris, 19 wrote:

Danguolyt, vaziuok i Klaipeda :] man begalo reik iniciatyviu, aktyviu ir novatorisku jaunuoliu i JRT big_smile bo brac vienam man galva skauda cia jau ;D

tai nejaugi Klaipedoje tokiu nera...:::034ir isvis idomu ka jus ten veikiat...na susirenkat visi ir kaip prasideda viskas...?

3,633

Danguole, 20 wrote:
Auris, 19 wrote:

tai nejaugi Klaipedoje tokiu nera...:::034ir isvis idomu ka jus ten veikiat...na susirenkat visi ir kaip prasideda viskas...?

oi na ir saprendzia dilemas isradineka skraidanti dvirati ;D

ok chebryte as dingstu grisiu kokia 11 valanda.. lekiu i svecius pas teta big_smile

3,634

nu niekas jokio dviracio neisradineja ;] taip tik mes primenam politikam netgi kad nereik isradinet dviracio kai panosei viskas yra suplanuota ar kazkada padaryta ir pan ir t.t. :} zdz...

Ziurint kokiu susirinkima tu turi omeny smile ar apskritojo stalo ar JRT ? nes JRT posedziai buna kartu su miesto tarybos posedziais smile kas reiskia - politika...

3,635

iki Linuk gero kelio ir malonios viesnages...;)

3,636

Auris, 19 wrote:

nu niekas jokio dviracio neisradineja ;] taip tik mes primenam politikam netgi kad nereik isradinet dviracio kai panosei viskas yra suplanuota ar kazkada padaryta ir pan ir t.t. :} zdz...

Ziurint kokiu susirinkima tu turi omeny smile ar apskritojo stalo ar JRT ? nes JRT posedziai buna kartu su miesto tarybos posedziais smile kas reiskia - politika...

apskritojo stalo...na nes neisivaizduoju ka ten nuveikiat gero...:)

3,637

visskai tau pritariu nse ir as neisivaizduoju smile nemaciau kitu miestu AS bet klaipedoje tai bordakas visiskas ;] visi tarpusavy pesasi ir vaizduojasi pries kitus kokie jie visaziiniai ir istatus kaip moka ;D o darbu 0.

Istiesu AS turetu apjungti jaunimo organizacijas, jas suvienyti bendriems interesams, bendrai strategijai ir veiklai. Padeti vesti buhalterine ataskaita, padeti rasyti projektus ir juos organizuoti. Taip pat kruva visokiu apmokymu seminaru ir t.t. wink

3,638

ka galvojat apie Klubo puslapi internete?  smile

3,639

Auris, 19 wrote:

ka galvojat apie Klubo puslapi internete?  smile

oho idomi mintis...;)

3,640

galiu skirti spec skilty klubui savo organizacijos puslapy wink idet jusu nuotraukas ir pan big_smile busit izimybes :]