3,661

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Danguole, 20 wrote:

na as cia sita anketa taip kaip ant sutkos kuriau tai va mano vardas ne Danguole visai...:::003

na as ta jau zinau smile kazkur kazkada juokais minejai wink
Auri, gal ir visai nieko butu tas klubo reklamavimas, gal atsirastu nauju istikimu nariu smile ir tada gal ju daugiau butu is klp ir meetai turetu vykti pas mus (ta prasme klp), nes cia butu dauguma... ;D
be to, gali ir toliau Danguole Danguole vadint, matyt jai tas vardas patinka wink

3,662

joa nu bet nebutinai is Klaipedos atsiras nauju zmoniu smile nes puslapis tai respublikinis big_smile

3,663

jei nieko pries private pasakysiu...jei noresit atvaziuosiu... aisku atvaziuosiu...:::034

3,664

koki da nroesim nenoresim big_smile esi musu klubo nare, o musu klubo trecioj pastraipoj ketvirtam skirsny treciam paragrafe sestoj nuorodoj ir septintoj eilutej parasyta tep: I klubo susimatymus Danguole vaziuoja drasiai big_smile

3,665

ne Diana tiesiog man tas vardas pirmas i galva sove kai anketa kuriausi...nemaniau,kad cia rasiu tokiu fainu zmogeliuku kuriems meluoti nesinores...:)

3,666

aha... nemaniau kad cia pas mus klube atsiras slaptas dvigubas anentas 007 Dzeimse Bonde big_smile

3,667

Auris, 19 wrote:

koki da nroesim nenoresim big_smile esi musu klubo nare, o musu klubo trecioj pastraipoj ketvirtam skirsny treciam paragrafe sestoj nuorodoj ir septintoj eilutej parasyta tep: I klubo susimatymus Danguole vaziuoja drasiai big_smile

oho kaip cia rimtai viskas...:::044 su punktais net :::034

3,668

okej tai hebra tada reiskias kuriam mes ta puslapiuka klubo ania? :} tai man reik kazkoki reprezentacini tekstuka tipo kokia cia ta musu klubo ideja ir ko mes ce atsikratyt norim teip vykusiai big_smile

3,669

tai kurk gal kam padesim...:::034

3,670

Danguole, 20 wrote:

ne Diana tiesiog man tas vardas pirmas i galva sove kai anketa kuriausi...nemaniau,kad cia rasiu tokiu fainu zmogeliuku kuriems meluoti nesinores...:)

man irgi i privata mestelk savo varduka, ok?.. smile
eh, Auri... dabar ideju neturiu....
nors kazin ar as is viso ideju turiu ;D
p.s. einu padet su kortom palost... tikiuos greit grisiu....

3,671

Diana, 17 wrote:

Labas Evelina, kaip begyveni? smile

labas ,labas neblogai, o kaip tu?

3,672

eh.. pagaliau baigiau kortom lost... niekaip 1000 negalejau surinkt, pavargau... ;D siaip irgi visai nieko....

3,673

Diana, 17 wrote:

eh.. pagaliau baigiau kortom lost... niekaip 1000 negalejau surinkt, pavargau... ;D siaip irgi visai nieko....

jus 1000 loset?:::034

3,674

Zmones negaliu patiketi jus cia big_smile pagaliau susitikome smile

3,675

Evelina, 17 wrote:

Zmones negaliu patiketi jus cia big_smile pagaliau susitikome smile

na,o as vis pagalvoju kur Evelina dingus...:::034

3,676

negaliu patiketi taip ir yra, pirma kart as cia ne viena:D
nu kas naujo gyvenime?

3,677

na mantai stebuklai vyksta...:::034ai kas cia naujo pas mane kaip ir tas pats viskas...:::034 o tau kaip sekasi?

3,678

pas mane irgi viskas taip pat, viskas kaip buvo taip ir liko:). pastebejau neberasote tiek daug kaip anksciau ...rasalai baigiasi ar kaip? big_smile

3,679

jau turbut viska issnekejom:::034 sitiek puslapiu prirasem kaip metrasti koki...:::034

3,680

cia jau visa knyga big_smile tik gaila autorio nera, nors yra bet ju daug:D