Re: Kodel vyrai zaidzia dviguba ar net triguba zaidima??
Audrius 23
suvartei Tu ji cia gerai ;D ;D ;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Kodel vyrai zaidzia dviguba ar net triguba zaidima??
Audrius 23
suvartei Tu ji cia gerai ;D ;D ;D
vyrai zaidzia dviguba,ar net triguba zaidima,nes jiems taip patinka, zaisti merginu,ar moteru jausmais
Atsakymas lb paprastas: vyrai, yra zemesnio sluoksnio butybes. Tai padarai, kurie temoka apgaudineti, skaudinti, manipuliuoti, santazuoti, izeidineti, isduoti... Kadangi, jie neturi jokiu tauriuju ir zmogiskuju jausmu, jie newerti nei merginu, nei ju demesio, tuo labiau asaru...
Moterys valde, valdo ir valdys pasauli... ATEITIS MUSU:)
Atsakymas lb paprastas: vyrai, yra zemesnio sluoksnio butybes. Tai padarai, kurie temoka apgaudineti, skaudinti, manipuliuoti, santazuoti, izeidineti, isduoti... Kadangi, jie neturi jokiu tauriuju ir zmogiskuju jausmu, jie newerti nei merginu, nei ju demesio, tuo labiau asaru...
tu viso proto?
na man vienas vyras kokiu 50m yra pasakes viena isminti "Esi mantes elniu banda? atsakiau taip . Jis klausia zinai kas visas pateles vaisina? sakiau nu patinas. Jis klausia keli patinai? sakau visi. O jis man ir atkerta ne nevisi, o tas kuris stipriausias. Ir dar pasake kad pas "patynus" ta prasme pas vyriska gimine yra genuose uzkoduoda kad apvaisinti kuo daugiau pateliu (moteru). Tad tikri vyrai tam instinktui tikrai negali atsispirti . ir beto paziurekit kas lietuvoje daros iseini i miesta o ten panos stengiasi kuo graziau viena uz kitas atrodyti ir kiap cia nesusigundysi
jei laikysi save gyvuliu tai tada taip,kuo daugiau apvaisint,bet maniau, kad vyrai irgi zmones....
hmmm aisq as db tureciau sakyt jooo jie cia zaidzia dvigubai trigubai ar belenkiek belenkaip.....
bet nu merginos tai turbut "sventuoles" sedi sudejusios rankytes.... net juokinga... visi vienodai zaidzia...
tik merginos turbut neseka pasaku apie vedybas? kaip manot?
nereikia buti naiviai
nereikia buti naiviai
prie ko cia naivumas?
tu tema paskaityk....
Jolanta, 16 wrote:Atsakymas lb paprastas: vyrai, yra zemesnio sluoksnio butybes. Tai padarai, kurie temoka apgaudineti, skaudinti, manipuliuoti, santazuoti, izeidineti, isduoti... Kadangi, jie neturi jokiu tauriuju ir zmogiskuju jausmu, jie newerti nei merginu, nei ju demesio, tuo labiau asaru...
tu viso proto?
ziauri tema cai ne triguba ar koky zaidima tema turetu but o apklatinkim vyrus del musu nesekmiu nes mes feministes Diana cai ne tau
matro perdauk prisizejei pinkio su makaule
tik merginos turbut neseka pasaku apie vedybas? kaip manot?
ne visi vbyrai gali net pagalvot apie vedybas.. o tie kurie seka pasakas tai jie gal sako tai ka Tu nori isgirsti
hmmm aisq as db tureciau sakyt jooo jie cia zaidzia dvigubai trigubai ar belenkiek belenkaip.....
bet nu merginos tai turbut "sventuoles" sedi sudejusios rankytes.... net juokinga... visi vienodai zaidzia...
visiskai pritariu, visi vienodi.. yra ir merginu tokiu "zaidzianciu"
Justina, 21 wrote:tik merginos turbut neseka pasaku apie vedybas? kaip manot?
ne visi vbyrai gali net pagalvot apie vedybas.. o tie kurie seka pasakas tai jie gal sako tai ka Tu nori isgirsti
as klausiu ne ka ar kaip,o kodel?????
ir ko jus manot kad man seka??? as labai laiminga gyvenime ir vyrai man patinka,tik kaikuriu ju elgesys labai idomus
Justinas, 23 wrote:Justina, 21 wrote:tik merginos turbut neseka pasaku apie vedybas? kaip manot?
ir ko jus manot kad man seka??? as labai laiminga gyvenime ir vyrai man patinka,tik kaikuriu ju elgesys labai idomus
tai gal tu kurio nors iš tų žaidžiančiųjų ir paklausk..? Išgirsi autentišką tokio žmogaus pasisakymą (jei išvis atsakys), o čia, rodos, kaip ir ne žaidėjai susirinkę
>>>Moterys valde, valdo ir valdys pasauli... ATEITIS MUSU
Ponios valdovės, labai šaunu kad pagaliau suradau jus, jūsų nuolankus tarnas viso pasaulio vardu prašo kad sutvarkytumėte tą betvarkę kuri dabar jame dedasi. Jei jūs to nepadarysit, kas gi daugiau??? Ir išvis, kodėl vis dar nepradėjot, pirmyn prie darbo netinginiavusios..
Justina, 21 wrote:Justinas, 23 wrote:Justina, 21 wrote:tik merginos turbut neseka pasaku apie vedybas? kaip manot?
tai gal tu kurio nors iš tų žaidžiančiųjų ir paklausk..? Išgirsi autentišką tokio žmogaus pasisakymą (jei išvis atsakys), o čia, rodos, kaip ir ne žaidėjai susirinkę
tu tokia naivi ar tau kolkas cia tik "geruciu" armija???
Martyna, 18 wrote:Justina, 21 wrote:Justinas, 23 wrote:Justina, 21 wrote:tik merginos turbut neseka pasaku apie vedybas? kaip manot?
tu tokia naivi ar tau kolkas cia tik "geruciu" armija???
apsimestiniai ar ne, bet geručiai
tai reiskia,kad mazai ju pazisti... o gal taip ir geriau
tai is Tavo pasisakymo reiskia kad cia bent puse rasanciu yra "zaidejai"
siaip gera patarima dave Martyna, pasiklausk tokio kuris taip zaidzia..
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Kodel vyrai zaidzia dviguba ar net triguba zaidima??