3,801

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

ale tavo gyvenimas, Auri, verda... big_smile

3,802

taip taip taiup.. as jau didelis ir i kelnes nevarau ;D ;D

3,803

tai,kad Diana as vonioje kaifavau ir dar visokias malonias proceduras dariausi tai taip laikas prabego...:::034 dar paskui brolis neta uzeme...:::034

3,804

Diana, 17 wrote:

nugi idomų gyvenimą kiekvienas galime pasidaryti, tereikia norėti kažko siekti wink kai pradedam siekti savo svajonės, tai automatiškai tas gyvenimas pasidaro idomus wink rimtai žinok, jei pradedi siekti pvz karjeros... tarkim nori būti stambios firmos sekretorė, tai tau reik pradėt šviestis apie sekretoriavimą, buhalteriją ir pan wink tai pradedi ieškotis popamokinės veiklos susijusios su tai, ir randi kokių nors jaunimo organizacijų ir ten dalyvaudama pasieki kokių nors tarpvalstybinių laimėjimų, o tada ir kitos valstybėse laimėjimų ir pan ir t.t. tada tave pradeda pažinti kiti žmonės ir vardas pradeda dirbti tavo naudai ir taip susirandi tą darbą kurio norėjai...

na ir automatiškai kaip apti matai jeigu pradedi siekti savo svajonės, tai tas visas siekimo kelias būna labai idomus wink ir gyvenimas pasidaro verdantis ir idomus smile

3,805

Danguole, 20 wrote:

tai,kad Diana as vonioje kaifavau ir dar visokias malonias proceduras dariausi tai taip laikas prabego...:::034 dar paskui brolis neta uzeme...:::034

tikrai, kai uzsiimi kuo nors maloniu laikas taip lekia... :::d02

3,806

Danguole, 20 wrote:

rrrrrrrrr tai ir tu irgi megavaisi vonia :-)

ir kokios ten proceduros malonios tau buvo atliekamos ? aaa.. wink :?

3,807

Auris, 19 wrote:
Diana, 17 wrote:

nugi idomų gyvenimą kiekvienas galime pasidaryti, tereikia norėti kažko siekti wink kai pradedam siekti savo svajonės, tai automatiškai tas gyvenimas pasidaro idomus wink rimtai žinok, jei pradedi siekti pvz karjeros... tarkim nori būti stambios firmos sekretorė, tai tau reik pradėt šviestis apie sekretoriavimą, buhalteriją ir pan wink tai pradedi ieškotis popamokinės veiklos susijusios su tai, ir randi kokių nors jaunimo organizacijų ir ten dalyvaudama pasieki kokių nors tarpvalstybinių laimėjimų, o tada ir kitos valstybėse laimėjimų ir pan ir t.t. tada tave pradeda pažinti kiti žmonės ir vardas pradeda dirbti tavo naudai ir taip susirandi tą darbą kurio norėjai...

na ir automatiškai kaip apti matai jeigu pradedi siekti savo svajonės, tai tas visas siekimo kelias būna labai idomus wink ir gyvenimas pasidaro verdantis ir idomus smile

o kokia tavo svajone? smile ko sieki?.. smile
as tai kai pagalvoju kuo is tikruju noreciau but... ;D tai visai nesuderinami dalykai... smile

3,808

Linas, 19 wrote:
Danguole, 20 wrote:

parupo mat  jam...:::044 vat ir nesakysiu...:::028:::044

3,809

Danguole, 20 wrote:
Linas, 19 wrote:
Danguole, 20 wrote:

taipp taaaip as hi zingeidus :-) ;D

3,810

Danguole, 20 wrote:
Linas, 19 wrote:
Danguole, 20 wrote:

jis irgi nori taip pat pasilepint.. big_smile

3,811

o kuo tu norėtum būti? Žinok viskam galima rasti receptą wink aš vat galvojau savo tikslų irgi nepasieksiu bet kuo toliau tuo labiau suprantu, kad tai nėra taip jau nepasiekiama. Kai pradedi to siekti, viskas taip pašviesieja ir supranti, kad tau tereikia kiekvieną dieną investuoti į save smile Iš pradžių dirbti dykai ir taip susikurti savo reputaciją, o vėliau pats vardas dirbs tau ir pasieksi visko ko tik norėsi smile

Šiaip mano svajonė yra arba būti įžymiu politiku arba turėti labai gera valstybinį administracinį darbą, pvz savivaldybėje arba vyriausybėje :]

3,812

Linas, 19 wrote:
Danguole, 20 wrote:
Linas, 19 wrote:
Danguole, 20 wrote:

taipp taaaip as hi zingeidus :-) ;D

is daugumos vistiek juoktumeisi...:::034

3,813

noreciau organizuot, vest renginius.. vaidint... dainuot... (nors i tai man jau kaip ir nurasytas dalykas... puikiai suprantu, kad ant scenos nestovesiu...) ikurt kokia firma... arba tiesiog ismokt investuot pinigus, kad jie dirbtu man ir as daug uzdirbusi galeciau steigt kokias nors organizacijas, kad geretu visuomenes gyvenimas... (as cia orientuociaus i jaunima, nes jis Lietuvos ateitis) taip pat butu gerai ir i seima patekt ir rasdus bendraminciu pamegint kazka keist Lietuvoj, kad butu maloniau ir geriau gyvent... svajuko drambliones, argi ne? sritys gana skirtingos... nors norint gal ir butu imanoma derint, bet kad viso to pasiekt ir gabumu reikia...

3,814

o vat aš tau pasakysiu kad labai šaunios svajonės :} aš taip pat noriu patekti į seimą ir tapti žymiu politiku ne dėl to, kad gera būtų būti žinomam, o dėl to, kad galėčiau pakeisti dabartinę situaciją ir ištaisyti tų lobistų pridarytas nesamones, kad visiems piliečiams būtų geriau gyventi, ypatingai Jaunimui, kad jis sugrįžtų ir keltų Lietuvos ekonomiką ir kurtų ateity savo tėvynėje smile

Ir nemanau, kad tai svajuko drambliones:) tačiau tai yra labai sunku. Ir norint to pasiekti reikia eiti visiškai kitokiu kelui negu dabar yra įprasta, Nes jeigu eisi į politinę partiją, tai turėsi tapti toks pats kaip ir tie politikai ir automatiškai nieko nepakeisi. O jeigu eigi aplinkiniu keliu, kuris yra labai ilgas, tai turi galimybę ne tik pakeisti, bet ir būti įrašytas į istorijos vadovėlį wink

3,815

oi kaip chebra as jums pavydziu,kad turit kokiu svajoniu,o as neisivaizduoju kuo noreciau buti...norejau i medicina,bet chemija nesiseke tai jau nuplauke...db net nzn ko noriu...:::043

3,816

o kas liečia dėl gabumu tai žinok visi gabumai yra išmokstami o ne įgimstami smile pvz aš prieš metus galvojau kad esu visiskai netikęs viešiems pasisakymams ir pan... bet per metus išmokau ne tik kad nesijaudinti šnekant viešoj auditorijoj prieš daug žmonių tačiau išmokau netgi entuziastingai ir charizmatiškai užvesti žmonės ant tavo norimos idėjos wink Nebereikia netgi kalbų pasirašinėti, šneku tiesiai iš vietos wink

žinios ir patirtis ateina su laiku kai to sieki wink tereikia nebijoti ir pasiryžti smile susitaikyti su tuo kad tu dabar mokaisi ir klaidos yra priimtinos wink netgi būtinos nes tada turi iš ko pasimokyti ir kur tobulėti wink

3,817

Auris, 19 wrote:

o vat aš tau pasakysiu kad labai šaunios svajonės :} aš taip pat noriu patekti į seimą ir tapti žymiu politiku ne dėl to, kad gera būtų būti žinomam, o dėl to, kad galėčiau pakeisti dabartinę situaciją ir ištaisyti tų lobistų pridarytas nesamones, kad visiems piliečiams būtų geriau gyventi, ypatingai Jaunimui, kad jis sugrįžtų ir keltų Lietuvos ekonomiką ir kurtų ateity savo tėvynėje smile

Ir nemanau, kad tai svajuko drambliones:) tačiau tai yra labai sunku. Ir norint to pasiekti reikia eiti visiškai kitokiu kelui negu dabar yra įprasta, Nes jeigu eisi į politinę partiją, tai turėsi tapti toks pats kaip ir tie politikai ir automatiškai nieko nepakeisi. O jeigu eigi aplinkiniu keliu, kuris yra labai ilgas, tai turi galimybę ne tik pakeisti, bet ir būti įrašytas į istorijos vadovėlį wink

svajones saunios... taip... as manu, kad man kelia uzkirto jau pradet bandyt reikstis mokykloj renginiuos ir mokyklos seima mama... nes ji kadaise mane zemino ir as ilga laika nepasitikejau savim, galima sakyt lenkiausi ten kur dauguma... drasos pritrugdavo... nuo pat mazo svajojau koki rengini mokyklos mastu pravest... laime, pernai tebuvo viena norinti vest simtadieni, o reikejo dvieju, tai aukletoja man pasiule ir as mielai sutikau smile pamenu kaip sedejau ant suolo ir galvojau, kad noriu, bet nedrisau pries abi klases pasisiulyt, nes as tarpo klasioku esu LAAAABAI nustumta i sona, mazai kas mane supranta... kokioj devintoj klasej jei ir toliau buciau gerus su ta kompanija, gal buciau labiau pripazistama... be to, anksciau buciau ejus ir i seima, bet vel nedrisau pasisiulyt, o aukletoja igrudo tas, kurios tradiciskai ejo... devintoj klasej apsiemiau scenariju naujiem metam parasyt... scenarijus buvo nuotabus, bet per kelis klasiokus viskas virto fiasko... dabar, kaip ir anksciau minejau, dedu viltis i studentavima, nes cia jau nebeturiu galimybiu islyst i pavirsiu... dar per savo nepasitikejima jegom, vos nepraleidau galimybes studijuot LJMM... tik idomu kaip egza seksis islaikyt.. ;D

3,818

del kalbejimo, tai ir as nebijau pasisakyt rimtuos reikaluos ir kalbu sau nesiruosiu... big_smile
be to, mazai kas su manim nori gincytis, nes jei nesugeba (net jei ju tiesa) irodyt, kad sako tiesa, yra nugincijami ;D

3,819

na,bet abejoju ar gabumai ismokstami,nes tiksliuose moksluose as tokia buka,kad man gali aiskinti neaiskinus nesuprantu ir viskas...o ju bjaurybiu daug kur reikia...

3,820

niu vat aš irgi buvau labai nugesintas savo mokylos laikais bet pasisekė ir suradau bendraminčių kas mane ir paskatino dalyvauti organizacijoje wink sukūriau pats savo organizacija ir dabar duodu garo visoje Klaipėdoje wink tačiau kad tai pasiekti tikrai patikėk manim nebuvo lengva smile reikia užsispirti ir siekti savo tikslo. Jeigu tavęs nepripažįsta mokyloje, daryk ką aš dariau - nepripažink jų pačių wink aš pradėjau juos pačius (tuos kietuolius) diskriminuot ir nuvertint, na o mokytojus kurie nepripažino manęs, atsisakiau jų nuėjęs pas direktorių ir pareikalavęs pakeisti man mokytojus... na bet as nepatariu taip šokinėti prieš mokyklą smile

Geriau tiesiog ieškoks bendraminčių kurie taip pat nori siekti panašių tikslų (organizuot renginius), na o studijavimas tai labai tave atgaivins, nes pateksi į naują aplinką kur visi bus nepažįstami ir visi tave priims tokią kokia esi smile Na o jei netyčia sugalvosi studijuoti Klaipėdoje, tai žinok, kad yra tokia Lietuvos Piliečių Sąjunga, kur su renginiais labai susijusi wink ir labai daug praktikos, patirties ir žinių duodanti tavo ateičiai wink Beto ir labai pripažįstama, čia, Klaipėdos NVO gyvenime smile (aš čia stengiausi labai nesigirti ;D nu bet neišėjo big_smile )