Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
taip.. as ir lb baisiai matematikai negabus..
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
taip.. as ir lb baisiai matematikai negabus..
na,bet abejoju ar gabumai ismokstami,nes tiksliuose moksluose as tokia buka,kad man gali aiskinti neaiskinus nesuprantu ir viskas...o ju bjaurybiu daug kur reikia...
jeigu tas dalykas tavęs nedomina, tai jo ir nesuprasi pvz manęs nė velnio nedomino chemija tai jos ir neišmokau nedomino ir literatūra tai jos irgi neišmokau... tačiau dabar universitete sugebėjo ne tik kad sudominti bet ir užburti ir literatūra aš pradėjau labai stropiai mokytis o galvojau as negabus jai, bet kai pradėjau mokytis ir atidaviau savo dušią ir buvau įvertintas devinkėm, supratau, kad vis dėl to viską galima išmokti, tereikia jausti trauką
savoj mokykloj as zinau, kas tie bendraminciai galetu buti (kurie rengia renginius ir pan) tik kad musu mintys nesutampa ;D pries mokytojus sokineju tik proto ribose (nuo to sokinejimo gal netgi galima uzsitarnaut pagarba kaip savo paziuru besilaikancio zmogaus). mokytojai manau mane pripazista, neruriu bjauriu mokytoju, nes kartais buna ir taip, kad as ir mokytoja del kokiu nors paziuru einam pries visa paselusia klase. buvo variantas kai kai kas is bato grasino per pamoka paleist uz tai, kad palaikau mokytojos mintis ;D o jei studijuociau klp, tai butinai jungciaus prie jusu
nus o kaip baisiai tos pažiūros skiriasi tarp tavęs ir tų kitų iniciatyvių žmonių ?
beja, Danguole, del nemegstamu dalyku: pvz as nekenciau rusu ir jos nesupratau. 10 turejau tik todel, kad buvau kukli mergaite ir nereikalavau 20 ;D taciau... viana karta buvo bajeris, kai norejau irasyt draugei filmus. buvo 2 filmo dalys ir tik kai trumpam isijungiau kazko paziuret, pastebejau kad jos skirtingom kalbom, o kai ziujau viena vakara viena dali, kita - kita, tai nepastebejau, kad kalbos skiriasi, nes filma supratau viennodai arba va pernai moikiaus fizika b lygiu ir nieko neraukiau.. taciau perejus siemet i a lygi viska suprantu zymiai geriau, nes cia idomiau ja desto...
nus o kaip baisiai tos pažiūros skiriasi tarp tavęs ir tų kitų iniciatyvių žmonių ?
nors gal bendrai ne tiek paziuros... hm, nu nzn. tie zmones tiesiog mane laiko kvaisa ir as negaliu isiterpt i ju tarpa, nes su jais nepijokauju ir jiems nestatau. musu mokykloj viskas varoma pagal chebra... kaip komunistu partija kad buvo viena norejai dalyvaut virsunes reikaluose, turejai tapt, kaip senoji valdzia.
ach na tada revoliucijai sunki terpe sunki ;D nu žinok aš buvau susidūręs su lygiai tokiomis pačiomis problemomis... :] ir situacija pagerėjo tik tada kai pradėjau studentaut ir teisingai pasirinkau universtitetą
jo,o as vakarinej vidurki susigadinau,nes kisiu nedaviau tai apie universiteta,net pasvajoti negaliu...
jo,o as vakarinej vidurki susigadinau,nes kisiu nedaviau tai apie universiteta,net pasvajoti negaliu...
na o kaip egzai? juik i juos pirmiausia ziurima?
o kaip tu atsidūrei vakarinėje? Aš irgi savo vidurkį susigadinau per savo per daug revoliucinę siela... tačiau įstojau į tarptautinį universitetą, kuris brangiai kainuoja, bet užtat vertinimo systema visiškai kitokia ir aišku švietimas kur kas kokybiškesnis :]
ach na tada revoliucijai sunki terpe sunki ;D nu žinok aš buvau susidūręs su lygiai tokiomis pačiomis problemomis... :] ir situacija pagerėjo tik tada kai pradėjau studentaut ir teisingai pasirinkau universtitetą
todel as ir nesistengiu pust pries veja ir geriau daugiau laiko skirsiu mokslam, kad geriau egzus islaikyciau
o kokie tavo kriterijai buvo renkantis univiera?
Tai neakyvaizdines studijos yra dar..
Diana, mano kriterijai buvo patekti į tokį universitetą kur rūpės išdėstyti ne tik dalyką kuris man rūpi, bet ir rūpės mano asmenybė Norėjau kažko kito negu Lietuviška sistema, bet nenorėjau išvažiuoti iš lietuvos nes esu per daug didelis Lietuvos patriotas kad ryžtis tokiam žygdarbiui... Todėl pasirinkau kanadietiška/jav universiteta Klaipėdoje, nes tai visiškai kitokios sistemos universitetas, ir netgi turėjo dalyką kurį norėjau mokytis ir nei kiek nesigailiu, nors mokytis tai nerealiai sunku
oho... as kazkaip niekada nepagalvojau, kad lietuvoj gali but uzsienio univieru filialai tai tau yra dienines paskaitos ir viskas angliskai?
oi chebrite mano patekimas i vakarine yra ilga ir liudna istorija...:( gal kada gyvai susitiksim ir papasakosiu...
o Linuk univere jauciu uz neakivaizdines studijas grazia sumele reiks plot?ar ne?
čia ne filialas :] čia atskiras Universitetas:) taip man dieninės paskaitos ir viskas angliškai Dėstytojai visi is Kanados ar JAV Mokslai kainuoja 6000 lt į metus. Specialybės - Verslo Administravimas, Teologija ir Anglų Filologija. žadama atidaryt papildomą fakultetą sociologijos psichologijos ir konfliktų studijų dabar visus šiuos dalykus turime kai papildomas paskaitas prie mūsų pagrindinių studijų
oi chebrite mano patekimas i vakarine yra ilga ir liudna istorija...:( gal kada gyvai susitiksim ir papasakosiu...
o Linuk univere jauciu uz neakivaizdines studijas grazia sumele reiks plot?ar ne?
oi tai Vilniuje pasipasakosime o vat joa reikia apie 2000/3000 per metus ploti už neakivaizdį Tačiau neakyvaizdžiai mokantis galima laisvai dirbti ir užsidirbti tam pragyvenimui ir mokslams Bent jau mano draugas taip daro ir be problemų.
Arba galima imti valstybinę studijų paskolą... aš taip esu padaręs :} man palūkanų neskaičiuoja ir gražinti reikės tik per 15 metų po studijų pabaigos po 2 metų
Danguole, 20 wrote:oi chebrite mano patekimas i vakarine yra ilga ir liudna istorija...:( gal kada gyvai susitiksim ir papasakosiu...
oi tai Vilniuje pasipasakosime o vat joa reikia apie 2000/3000 per metus ploti už neakivaizdį Tačiau neakyvaizdžiai mokantis galima laisvai dirbti ir užsidirbti tam pragyvenimui ir mokslams Bent jau mano draugas taip daro ir be problemų.
Arba galima imti valstybinę studijų paskolą... aš taip esu padaręs :} man palūkanų neskaičiuoja ir gražinti reikės tik per 15 metų po studijų pabaigos po 2 metų
jo as tik minimuma gaunu...o stojant mokamai ziuri i egzus ar vidurki?
ohoho... kazin ar as patempciau... be to ir mano tevai nesugebetu uzmoket uz studijas... (kalbu apskritai, nesitaikydama i tavo specialybe )
rygos univieras priima nemokamai mokytis ekonomikos (rygoj), bet mano vidurkiai per zemi.. kur mano galva buvo anksciau? :? gera tiems, kurie nuo mazens iprate gerai mokytis... nors kai pagalvoju, dar ir septintoj klasej verkdavau del septyneto.. visi galvodavo, jog verkiu todel, kad mokytojai pazimi pakeltu... net ir mokytojai taip galvojo... niekas nesuprato, kad cia tik mano nervu israiskos budas... kiti tai mokytojus keikdavo uz bloga pazimi (tarsi jie butu kalti), o as save...
na sakykim i pusmeti 1500 na man gal ir imanoma butu...
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~