Re: psichologija
kieno yra ta knyga "Ziedadulkiu kambarys"?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → psichologija
kieno yra ta knyga "Ziedadulkiu kambarys"?
Zoja Enny -knyga, bijau dabar tik suklysti gramatikoje rasant pavarde, nes skaityta siaip jau pries kuri laika:). Versta is voketciu kalbos. led. " Tyto alba ".
aisku, rasim:)
Manau, Migle, kad patiks... Yra dar Paulo Koellio " Vironika riztasi mirti... " ir nebloga kur vercia susinastyti...
Tik skaityti patarciau visgi gana atsargiai ta " Veronika..." nes knyga moraliskai sunkaus tirinio apie isgyvenimus ir blaskimasi tarp minciu apie mirti ir gyvenima...
as skaiciau milijonieriaus mastyma apie milijonierio psichologija.. supratau kad nebusiu milijonierius legaliai, nes per didelis vartotojas esu.. gyvenime teko pabendraut su kitaip pinigus uzsidirbanciais tai supratau kad tuo budu irgi netapsiu truuksta ashtrumo man.. vnz geriausiu atveju busiu vidutines pajamas gaunantis zmogas
oi skaiciau Veronika:)seniai jau:)lengva smagi protinga knygute:)tik gaila, kad pameciau kazkur, nudaigojau...o knygas tai kolekcionuoju:)va, tai baisiai gaila kad dingo ji man
GERA knyga smagi sakai nebent kabutese:)
as skaiciau milijonieriaus mastyma apie milijonierio psichologija.. supratau kad nebusiu milijonierius legaliai, nes per didelis vartotojas esu.. gyvenime teko pabendraut su kitaip pinigus uzsidirbanciais tai supratau kad tuo budu irgi netapsiu truuksta ashtrumo man.. vnz geriausiu atveju busiu vidutines pajamas gaunantis zmogas
joa mes abu su tavim esam pasmerkti lakti alų bare ir vidutiniškai apsvaigę vinguriuot per savo vidutinį gyvenimą į vidutinius namus
Lauras, 20 wrote:as skaiciau milijonieriaus mastyma apie milijonierio psichologija.. supratau kad nebusiu milijonierius legaliai, nes per didelis vartotojas esu.. gyvenime teko pabendraut su kitaip pinigus uzsidirbanciais tai supratau kad tuo budu irgi netapsiu truuksta ashtrumo man.. vnz geriausiu atveju busiu vidutines pajamas gaunantis zmogas
joa mes abu su tavim esam pasmerkti lakti alų bare ir vidutiniškai apsvaigę vinguriuot per savo vidutinį gyvenimą į vidutinius namus
i namus kuriuose niekas nelaukia, ishskyrus pagiringas/girtas kambariokas padedantis ishsilaikyt siame gyvenime.. ten grizus pratest gerima.. nu ok lankos nebe psichologija jau..
del shizofrenijos pasidomejau.. ji pasireiskia nuo pauglystes iki 30ies.. paauglysteje netgi reciau.. moteris ar vyras neturi reiksmes..
buna ir 60 ties pasireiskia, zinau!!!!!
gali ir pacio psichika sutrikt tu sutrikimu beieskant
Laurai, aisku, kad tai apie ka jus cia bandete diskutuoti - jau nevisai psichologija...:) Bet visgi noreciau pasakyti ir tai, kad nuo nusiteikimo priklauso zmogaus busenoje daugybe dalyku, tai draugiskai paterciau pasistengti mastyti sviesiau...
Migle, sios zodzius palieku tau kaip palaikima bet palieku cia, kad palaikytu gal ir dar kazka. Tai mano eiles. : Ir vel nuo vejo -
lapai suvirpes,
Akimirka istirps
prabegusiam laike,
O as einu
ir nebijau mirties,
Ir nepalusiu as
aklam skausme...
As ant ribos -
tarp melo ir vilties,
Bet vis skrendu Jelena.
svajoniu danguje,
As nebijau,
net savo dabarties,
Tik saldzios asaros
istirpsta manyje.
Nors as zinau, -
kad laikas greit nuskris,
Dar vienas lapas
krito tyloje,
Gyvenimas - tai
amzina viltis,
Kuri nemirsta
laiko tekmeje...
Kaip isdeste tai isbarste eiles kaip norejo Bet kas nores issifrosite:)
aciu, Elena, grazu
Gal ir grazu, bet tai tiesiog tai, ka jauciu ir zinok, Migle kad tokiu momentu, kai stoviu Lyg ties bedugne man irgi buna. Tada eiles gimsta...
beja kalbant apie knygas prisiminiau dar viena, kuri dave labai daug: Kolombero " Vidinio isgyjimo kelias".
alkoholizmas- psichologine, ar psichiatrine problema?
benzodiazipenai psichologijoj ar psichiatrijoj taikomi?
del shyzofrenijos zinau kad psichiatrija.. o as pasakiau dazniausius atvejus kad pasitaiko nuo pauglystes iki 30ies metu.. isimciu kaip ir visur buna.. o nuo 60met gal su parkinsonu kokiu maishote madam?
Tikrai, nenoriu, dabar apsimeloti, Laurai... I alkogolizmo problematika - taip giliai nesigilinau, tik tvirtai zinau viena, kad tai sudetinga, nes turi ir psichologiniu saknu, bet ir psichiatrines pagalbos tada reikia. Viskas kompleksiskai.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → psichologija