4,041

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Lauras, 20 wrote:

Nylka tavo avataro nuotrauka man primena ta mano vasaros klaida.. bet profilio nuotraukos jau nebe.. wink

kas cia per klaidos?? pasakojames, pasakojames, nesikuklinam

4,042

jau yra papasakota kazkur tarp 50o ir 200ojo puslapio ieskok pasakojimo.. wink) bet tikrai tikiu, kad tu geresnis zmogus, taip kad nematau prasmes nei savo senas zaizdas draskyt, nei tave nervint wink

4,043

Sveikutis Nikita

na gyventi galima wink

destyk tu savo mintis apie ta kukluma kuri savyje slepi :?

4,044

jau uztikau,ir is visos sirdies linkiu pono NEPASIKARTOJIMO  tau ir visiems kitiems sio dydziay gerbieeemo klubo nariams...:D
o siaip pastebejimas toks klubui,nzn, gal jau cia sake ne viena,,, jei nebutumet tokie kuklus, ir mes ir jus butumem laimingesni :V tikiuosi neisnyksim kaip dinozaurai per ta kukluma big_smile big_smile big_smile

4,045

Nijolė, 20 wrote:

jau uztikau,ir is visos sirdies linkiu pono NEPASIKARTOJIMO  tau ir visiems kitiems sio dydziay gerbieeemo klubo nariams...:D
o siaip pastebejimas toks klubui,nzn, gal jau cia sake ne viena,,, jei nebutumet tokie kuklus, ir mes ir jus butumem laimingesni :V tikiuosi neisnyksim kaip dinozaurai per ta kukluma big_smile big_smile big_smile

Nijolyte gelyte.. oi surimavau geras ;D
>>gamta taip surede kad musu maziau nei jusu.. tai.... wink (joke)

4,046

tu man cia rimuoti nepradek ;D nes as paaukoti vakara galiu ir poema parasyti big_smile
---------->>> tai jeigu, jaunuoli, jusu visgi maziau yra, tai pagalvojus ir paziurejus per visu mokslu prizmes, butu galima teigti, kad cia jus turetumet pasistengti ir apsitureti mergaites, o ne mergaites jus :V ar kazkas tokio... bet ryskiai kazka cia nusisnekejau... pati jau nieko nesigaudau...

4,047

Nijolė, 20 wrote:

tu man cia rimuoti nepradek ;D nes as paaukoti vakara galiu ir poema parasyti big_smile
---------->>> tai jeigu, jaunuoli, jusu visgi maziau yra, tai pagalvojus ir paziurejus per visu mokslu prizmes, butu galima teigti, kad cia jus turetumet pasistengti ir apsitureti mergaites, o ne mergaites jus :V ar kazkas tokio... bet ryskiai kazka cia nusisnekejau... pati jau nieko nesigaudau...

nenusisnekejai, jei butent toj vietoj radai, kur ash pasakojau tai taip butent ir buvo kaip tu pasakei.. ne as mergaite, o mergaite mane.. xP

4,048

blemba na vel...
vazinejau su dvirasiu, ziuriu ta mergina kuri man patinka eina gatve i stotele autobusu... pasisveikinau.. ir nuvaziavau save keikdamas kad neprivaziavau su ja ir nepasnekejau... aaaaaaaaaaa sad

4,049

:::209 ziauri mergaite :::a56

4,050

kas ziauri? :S

4,051

Nikita, 16 wrote:

blemba na vel...
vazinejau su dvirasiu, ziuriu ta mergina kuri man patinka eina gatve i stotele autobusu... pasisveikinau.. ir nuvaziavau save keikdamas kad neprivaziavau su ja ir nepasnekejau... aaaaaaaaaaa sad

na taip, galejot ir pristoti trumpam, pasikalbeti... bet buvo prazuvo...
bet koki saunu zingsni :::608 zengete, kad pasisveikinote, tai tik pradzia :::833

4,052

Nikita, 16 wrote:

ne tavo, kita :V

4,053

Nijolė, 20 wrote:
Nikita, 16 wrote:

ne tavo, kita :V

asiu dievui big_smile

4,054

Nijolė, 20 wrote:

na taip, galejot ir pristoti trumpam, pasikalbeti... bet buvo prazuvo...
bet koki saunu zingsni :::608 zengete, kad pasisveikinote, tai tik pradzia :::833

pasisveikinu tai visada :S bet...

4,055

tas BET visada :::447 daro .... sad gailu

4,056

Nijolė, 20 wrote:

tas BET visada :::447 daro .... sad gailu

deja tai tiesa

4,057

Nikita net nzn ka patarti.. tai gal rasyk jai bus drasiau smile

4,058

siaip tas dalykas su ta mergina buvo 3im etapais.. is pat pradziu gaves ragus grauziausi.. po kiek laiko visa tai i neapykanta perejo.. db i neutraluma, tiesiog jos toks budas, sekmes jai gyvenime.. net nebematau uz ka jai kershint reiketu.. na uz viena gal dalykiuka nebent..
tai vat.. kas dar naujo pas ka? :]
Nijole kaip tave vadint? just Nijole, Nylka Nijolyte, ar dar kaip?
ir jus prisistatykit abudu detaliau, kad grizes tete Auris itruaktu jus abu wink

4,059

Linas, 19 wrote:

e-maila parasiau...gal atrasys :S

4,060

Nikita, 16 wrote:
Linas, 19 wrote:

e-maila parasiau...gal atrasys :S

kokio ilgio? mano maxcimumas buvo 4 A4 formato puslapiai.. cia biski kitai BOBAI (atleiskit uz issireiskima, taciau ji tikrai tokio pavadinimo nusipelne ir net po metu neatleidziu jai uz tai) tam laiske tixliai pasakiau prasau buk zmogus perskaicius atrasyk, jei nori pasiusk mane ****, jei nori ishdestyk savo mintis, tik jokiu budu netylek, nemegstu kai tylima i toki sielos atverima, kuri jai parasiau... ir kagi.. ji perskaite ir tylejo...