Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Nylka tavo avataro nuotrauka man primena ta mano vasaros klaida.. bet profilio nuotraukos jau nebe..
kas cia per klaidos?? pasakojames, pasakojames, nesikuklinam
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Nylka tavo avataro nuotrauka man primena ta mano vasaros klaida.. bet profilio nuotraukos jau nebe..
kas cia per klaidos?? pasakojames, pasakojames, nesikuklinam
jau yra papasakota kazkur tarp 50o ir 200ojo puslapio ieskok pasakojimo.. ) bet tikrai tikiu, kad tu geresnis zmogus, taip kad nematau prasmes nei savo senas zaizdas draskyt, nei tave nervint
Sveikutis Nikita
na gyventi galima
destyk tu savo mintis apie ta kukluma kuri savyje slepi :?
jau uztikau,ir is visos sirdies linkiu pono NEPASIKARTOJIMO tau ir visiems kitiems sio dydziay gerbieeemo klubo nariams...:D
o siaip pastebejimas toks klubui,nzn, gal jau cia sake ne viena,,, jei nebutumet tokie kuklus, ir mes ir jus butumem laimingesni :V tikiuosi neisnyksim kaip dinozaurai per ta kukluma
jau uztikau,ir is visos sirdies linkiu pono NEPASIKARTOJIMO tau ir visiems kitiems sio dydziay gerbieeemo klubo nariams...:D
o siaip pastebejimas toks klubui,nzn, gal jau cia sake ne viena,,, jei nebutumet tokie kuklus, ir mes ir jus butumem laimingesni :V tikiuosi neisnyksim kaip dinozaurai per ta kukluma
Nijolyte gelyte.. oi surimavau geras ;D
>>gamta taip surede kad musu maziau nei jusu.. tai.... (joke)
tu man cia rimuoti nepradek ;D nes as paaukoti vakara galiu ir poema parasyti
---------->>> tai jeigu, jaunuoli, jusu visgi maziau yra, tai pagalvojus ir paziurejus per visu mokslu prizmes, butu galima teigti, kad cia jus turetumet pasistengti ir apsitureti mergaites, o ne mergaites jus :V ar kazkas tokio... bet ryskiai kazka cia nusisnekejau... pati jau nieko nesigaudau...
tu man cia rimuoti nepradek ;D nes as paaukoti vakara galiu ir poema parasyti
---------->>> tai jeigu, jaunuoli, jusu visgi maziau yra, tai pagalvojus ir paziurejus per visu mokslu prizmes, butu galima teigti, kad cia jus turetumet pasistengti ir apsitureti mergaites, o ne mergaites jus :V ar kazkas tokio... bet ryskiai kazka cia nusisnekejau... pati jau nieko nesigaudau...
nenusisnekejai, jei butent toj vietoj radai, kur ash pasakojau tai taip butent ir buvo kaip tu pasakei.. ne as mergaite, o mergaite mane.. xP
blemba na vel...
vazinejau su dvirasiu, ziuriu ta mergina kuri man patinka eina gatve i stotele autobusu... pasisveikinau.. ir nuvaziavau save keikdamas kad neprivaziavau su ja ir nepasnekejau... aaaaaaaaaaa
ziauri mergaite
kas ziauri? :S
blemba na vel...
vazinejau su dvirasiu, ziuriu ta mergina kuri man patinka eina gatve i stotele autobusu... pasisveikinau.. ir nuvaziavau save keikdamas kad neprivaziavau su ja ir nepasnekejau... aaaaaaaaaaa
na taip, galejot ir pristoti trumpam, pasikalbeti... bet buvo prazuvo...
bet koki saunu zingsni zengete, kad pasisveikinote, tai tik pradzia
kas ziauri? :S
ne tavo, kita :V
Nikita, 16 wrote:kas ziauri? :S
ne tavo, kita :V
asiu dievui
na taip, galejot ir pristoti trumpam, pasikalbeti... bet buvo prazuvo...
bet koki saunu zingsni zengete, kad pasisveikinote, tai tik pradzia
pasisveikinu tai visada :S bet...
tas BET visada daro .... gailu
tas BET visada daro .... gailu
deja tai tiesa
Nikita net nzn ka patarti.. tai gal rasyk jai bus drasiau
siaip tas dalykas su ta mergina buvo 3im etapais.. is pat pradziu gaves ragus grauziausi.. po kiek laiko visa tai i neapykanta perejo.. db i neutraluma, tiesiog jos toks budas, sekmes jai gyvenime.. net nebematau uz ka jai kershint reiketu.. na uz viena gal dalykiuka nebent..
tai vat.. kas dar naujo pas ka? :]
Nijole kaip tave vadint? just Nijole, Nylka Nijolyte, ar dar kaip?
ir jus prisistatykit abudu detaliau, kad grizes tete Auris itruaktu jus abu
Nikita net nzn ka patarti.. tai gal rasyk jai bus drasiau
e-maila parasiau...gal atrasys :S
Linas, 19 wrote:Nikita net nzn ka patarti.. tai gal rasyk jai bus drasiau
e-maila parasiau...gal atrasys :S
kokio ilgio? mano maxcimumas buvo 4 A4 formato puslapiai.. cia biski kitai BOBAI (atleiskit uz issireiskima, taciau ji tikrai tokio pavadinimo nusipelne ir net po metu neatleidziu jai uz tai) tam laiske tixliai pasakiau prasau buk zmogus perskaicius atrasyk, jei nori pasiusk mane ****, jei nori ishdestyk savo mintis, tik jokiu budu netylek, nemegstu kai tylima i toki sielos atverima, kuri jai parasiau... ir kagi.. ji perskaite ir tylejo...
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~