Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
piseeeeeee 4 a4 puslapiai.. cia tai daug mano manymu... nors eigu viska issipasokojai tai nieko keisto...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
piseeeeeee 4 a4 puslapiai.. cia tai daug mano manymu... nors eigu viska issipasokojai tai nieko keisto...
joa pas tata vaikai renkasi ;D ;D
beje db kai prisiminiau visa tai atsikasiau gmaile ta laiska
mirsiu.. kaip as zeminausi ten ****!!!!!!!!!!!!!!!!! tikrai apsukta mano galva buvo.......... o jau mastymas koks..
Nikita, 16 wrote:Linas, 19 wrote:Nikita net nzn ka patarti.. tai gal rasyk jai bus drasiau
e-maila parasiau...gal atrasys :S
kokio ilgio? mano maxcimumas buvo 4 A4 formato puslapiai.. cia biski kitai BOBAI (atleiskit uz issireiskima, taciau ji tikrai tokio pavadinimo nusipelne ir net po metu neatleidziu jai uz tai) tam laiske tixliai pasakiau prasau buk zmogus perskaicius atrasyk, jei nori pasiusk mane ****, jei nori ishdestyk savo mintis, tik jokiu budu netylek, nemegstu kai tylima i toki sielos atverima, kuri jai parasiau... ir kagi.. ji perskaite ir tylejo...
tikra BOOOOBAAA ji gyvate..
Suprantu ka reiskia kankinimas tyla.. mane tai is proto varo.. sunku lb taip..
beje db kai prisiminiau visa tai atsikasiau gmaile ta laiska
mirsiu.. kaip as zeminausi ten ****!!!!!!!!!!!!!!!!! tikrai apsukta mano galva buvo.......... o jau mastymas koks..
va todel savo mintis lb smagu uzrasyti.. lb juokinga po to buna
Laurai, meile daro savo ir nieko cia jau nepadarysi... nebent tavo protas stipresnis uz jausmus butu mano toks nera... kazkada as irgi pora laisku esu parasius (tik ne tokiu ilgu ) aciu Dievu, nebuvo galimybiu ju issiust
su patirtimi stipreja protas o jausmai lieka antroje vietoje
su patirtimi stipreja protas o jausmai lieka antroje vietoje
na bet as neisivaizduoju gyvenimo, jei zmogaus nemyleciau, kad su juo gyvenciau.. :V jei trauktu is sono koks vaikinas taciau as noreciau but istikima savajam... kaip tada suderint?
Turiu beda esu labai nedrasus ir nepasitikiu savimi as Tomas man 20 gyvenu plungeje bet studijuoju klaipedoj, o taip noriu merginos nuo pat mazens domejausi apie erotika kartais kuriu erotiskus vaizdelius
Tomai, esi toks nedrasus, kad net kuri erotiskus vaizdelius? ;D na, nebent ju niekam nerodai ar pagalvojji, kad tavo zinios apie erotika nedaug ka prideda ieskant merginos? :?
Nijole kaip tave vadint? just Nijole, Nylka Nijolyte, ar dar kaip?
ir jus prisistatykit abudu detaliau, kad grizes tete Auris itruaktu jus abu
mane vadinkit nilke, nes visi taip vadina
esu nijole, vargse studente, pasiklydus tarp didziai gerbiamos m@res (marijampole), kauno ir wilniaus... uzaugus noriu gyventi prie juros... draugai vadina DJ vovere,o mano best padruske kiauneLT va ir visas miskas : D
Nilke.. miela... dar viena raide ishmetus gautusi.. nu neesme..
o tai kaip suprast kad tarp 3u miestu gyveni? tarp 2u dar suprasciau..
nu va as vel grizau tikiuosi jus cia irgi sedite....
na nelabai kaskaip cia zmones siandien sedi :S
taigi nebutina visalaik cia sedet, gi yra ir kitu uzsiemimu..
pvz?
tv paziuret na siaip gali gi mokytis ar uzsiimti savo megstama veikla arba dirbti, kam kokie reikalai...
och flooderiai jus jaunieji gerai palaukit tai cie man dabar naujus zmonesp rirasyt? :] niu ok Nilke prirasysiu, niu bet kiti tai kiaules neprisistate
megstama veikla - sportas(krepsinis, dviratis) bet db nerealiai sealta ir tamsu, ber tv nieko nerodo, nes antena reikalauja pakeitimo, bet nekeiciam nes persikraustom, dirbti - hmm dabar jau nedarbo valandos, ten kur as dirbu taigi... lieka tik cia but
cia sedeti
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~