Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
siaubas, na ir prikalbejot ar ne metas butu nauja tema kurti ?
mums sitos labai gaila...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
siaubas, na ir prikalbejot ar ne metas butu nauja tema kurti ?
mums sitos labai gaila...
mes tiek sirdies isliejom cia o jus db pries mus sukilot.. :} mes daug cia prikalbejom ir lb prasmingu dalyku.. cia daug patarimu yra..
zinau sprendima: kukliu ir nedrasiu vyru klubo pratesimas .... nu, nzn. bet man juokinga.... ehe hehe... rakina, nes netelpa, he he... bus jums cia tiek postringauti apie viska
zinau sprendima: kukliu ir nedrasiu vyru klubo pratesimas .... nu, nzn. bet man juokinga.... ehe hehe... rakina, nes netelpa, he he... bus jums cia tiek postringauti apie viska
bet originalas geriau.. nei tesinys kazkoks.. :}
bet va tie sirdziu isliejimai cia bent man brangus... jei jau naikint sia tema, tai, kad bent butu galimybe ji issisaugot kaip nors....
Nijolė, 20 wrote:zinau sprendima: kukliu ir nedrasiu vyru klubo pratesimas .... nu, nzn. bet man juokinga.... ehe hehe... rakina, nes netelpa, he he... bus jums cia tiek postringauti apie viska
zinoma tesinys biski kazkaip lievai...
Nijolė, 20 wrote:zinau sprendima: kukliu ir nedrasiu vyru klubo pratesimas .... nu, nzn. bet man juokinga.... ehe hehe... rakina, nes netelpa, he he... bus jums cia tiek postringauti apie viska
taip, jus teisus, teisus.... net susimasciau...
Linas, 19 wrote:Nijolė, 20 wrote:zinau sprendima: kukliu ir nedrasiu vyru klubo pratesimas .... nu, nzn. bet man juokinga.... ehe hehe... rakina, nes netelpa, he he... bus jums cia tiek postringauti apie viska
taip, jus teisus, teisus.... net susimasciau...
Nijolyt pamastyk juk tik istojai tavo bedu dar neapdiskutavom... :-)
neturiu as dar bedu... dar jauna, kvaila ir nezenota, tai laimingai sau gyvenu kaip mike pukuotukas,,,, ne , ne, meluoju ir neraudouoju.....
zinau, skaudu, kai istrins cia jusu visus issiliejimus...
Viskas vaikai, rakinam temą... puslapiai nebetelpa į ekraną :D:D
Laba diena ponas,
1) Noreciau kad ivardintumete kur cia jus vaikus matote? nes klubo nariai pagrinde pilnameciai arba 16 metu sulauke lietuvos pilieciai
2) Taisyklese nepastebejau, kad butu pamineti kazkokie pranesimu apribojimai per tema Siuo momentu musu klubas tikrai jokioms taisyklems nenusizengia - diskusijos tema yra, diskusija vyksta, gyvenimiski patyrimai ir nuomones yra reiskiamos.
3) Del naujos temos kurimo, tai nematau prasmes ivardinkite nors keleta neigiamu priežasčių kodėl šita tema turėtų būti per kurta Taip pat nepamiršktie tada įvesti naują taisyklę, kuri nurodytų tikslų leistinų žinučių skaičių per temą. Taip pat įgalinkite šią ribą pasiekusos diskusijos perregistravimą į naują diskusiją bet TOKIU PAČIU pavadinimu o senąjį pervadinti (pvz, SENAS). Ir žinoma sugalvokite kažką kaip tai padaryti, kad žmonės nepasimestų tarp diskusijų ir rastų aiškias nuorodas į senąją diskusiją
Bet jeigu žmogiškai mąstant, tai manau neverta jūsų laiko tokie vargimai, nes realių priežaščių tai daryti nėra. Juk šita tema neatlieka jokių neigiamų veiksmų ir niekam netrukdo neatimkit iš ieškok.lt vartotojų vieną iš geriausių diskusijų temų šitame nuobodžiame forume
Pagarbiai,
Aurimas
oho na Auri cia Jus krutai pavaret...;) ne pridesi ne atimsi...:)
Auri nesijaudink taip viskas bus gerai;) man irgi bloga pasidare kai tai perskaiciau...:)
Evalina tu to neleisi padaryti ?
streikuosim ir plakatus piesim, eisim prie ieskok.lt administracijos ir nevalgysim puse metu, kad tik isliktumem
Edvardas, 25 wrote:Viskas vaikai, rakinam temą... puslapiai nebetelpa į ekraną :D:D
Laba diena ponas,
1) Noreciau kad ivardintumete kur cia jus vaikus matote? nes klubo nariai pagrinde pilnameciai arba 16 metu sulauke lietuvos pilieciai
2) Taisyklese nepastebejau, kad butu pamineti kazkokie pranesimu apribojimai per tema Siuo momentu musu klubas tikrai jokioms taisyklems nenusizengia - diskusijos tema yra, diskusija vyksta, gyvenimiski patyrimai ir nuomones yra reiskiamos.
3) Del naujos temos kurimo, tai nematau prasmes ivardinkite nors keleta neigiamu priežasčių kodėl šita tema turėtų būti per kurta Taip pat nepamiršktie tada įvesti naują taisyklę, kuri nurodytų tikslų leistinų žinučių skaičių per temą. Taip pat įgalinkite šią ribą pasiekusos diskusijos perregistravimą į naują diskusiją bet TOKIU PAČIU pavadinimu o senąjį pervadinti (pvz, SENAS). Ir žinoma sugalvokite kažką kaip tai padaryti, kad žmonės nepasimestų tarp diskusijų ir rastų aiškias nuorodas į senąją diskusiją
Bet jeigu žmogiškai mąstant, tai manau neverta jūsų laiko tokie vargimai, nes realių priežaščių tai daryti nėra. Juk šita tema neatlieka jokių neigiamų veiksmų ir niekam netrukdo neatimkit iš ieškok.lt vartotojų vieną iš geriausių diskusijų temų šitame nuobodžiame forume
Pagarbiai,
Aurimas
:D:D:D:D:D
Jūs ką? Juokų nesuprantat? :D:D
Aš tik pakritikavau dėl žinučių skaičiaus
niekas jūsų temos netrins ir nerakins.. tik va skaičiai akį rėžia ;]
gero vakaro visiems
PS. Aurimai, dėkui už vargą. Tamstos pastebėjimus reiktų įrėmint
Aciu kad isskaidei abejones tiesiog is administratoriaus juokai nera priimtini
Evalina tu to neleisi padaryti ?
ka sugebesiu ta padarysiu;)
aciu Edvardai Jus cia nuraminot visu sielas...;)
matot viskas praejo niekas nieko nerakins;)
o tokia sumaisti sukele
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~