61

Re: mergina su cigarete ir bokalu

birute bokalus skirsto ir zinau kaip atrodo tikrai nes esu barmenas bet merginos buna praso vyrisko bokalo nes jis patogesnis parasciause nei taure be rankenos 0.5 yra  lb nesmagu gerti is tokio bokalo smile ir ten tas man nesudaro vaizo ar mergina su tokiu ar su kitokiu bokalu cia patogumo reikalas

62

man tai patinka..pasiimi bokala dideli dideli ir geri:Dmmm alus...

63

Laura, 20 wrote:

nu as ir nesu pries.man grazu visai

grazu taip ziurim blondine su mineku ir su bokalu,cigarete ejna gatwej ir tau grazej atrodo?
prajuokinai
:::d06:::961:::961:::961:::961:::961:::961:::044:::044:::044:::044:::044:::044:::044:::044:::044

64

nesakau, kad gatvej! prajuokinai, kad taip pagalvojai

65

Andreja, 17 wrote:
Laura, 20 wrote:

nu as ir nesu pries.man grazu visai

grazu taip ziurim blondine su mineku ir su bokalu,cigarete ejna gatwej ir tau grazej atrodo?
prajuokinai
:::d06:::961:::961:::961:::961:::961:::961:::044:::044:::044:::044:::044:::044:::044:::044:::044

nu tai ten tos blondines reikalas ar ji ten su mineku ir bokalu ir cigarete ar dar su kuo jos amseninis reikalas gyveni del saves o ne del kitu o jei tu to nedarai kad aplinkinems negrazu tai pati kalta

66

nieko gero is to...

67

liux derinys! po pirma! oplia!

68

cigarete,alus ir mergina mano nuomone nesuderinami dalykai,tai yra vulgaru ir slykstu

69

utiutiu

70

manau kad dabar visuomene yra susidare tokie vaizdai kad bahurui primtina viskas o merginai viskas kontroluojama juk 21 amzius juk turim suprasti kad jei tai merginai gerai tai daryti tai ko priestarauti?

71

jei pvz mergina klube, tai alaus bokalas nieko pries.. :V ar siaip koks vakarelis....
bet visi tie dumu patraukimai tai man nieko gero... nes paskui nekvepia is burnytes...
alus yra alus big_smile cigaretes ir rukymai jau visai kitas reikalas... mano geriausios drauges ruko, niekaip neikalam i galva, kad geriau to nedarytu, bet cia ju sprendimas, jos daro, ka nori...

72

Graziau ir buti negali :-D juokauju zinoma.. man tai NIJOLE nei klube negrazu kai mergina sedi ir plumpia alu. Kazkaip ne moteriskaI atrodo.

73

man sitas derinys patinka:::833 laisva salis kas ka nori tas ta daro:::030

74

as kaip tik ir esu toks derinys :::028 ir pati sau labai patinku smile

75

nu jei viena pati sedi geria ir ruko tai td tikrai nieko gero big_smile

76

Nieka cia bloga visokiu yra visokiu reikia.Pvz kaikam tai negrazu o kitas tokia pamates pasakis "blin taigi visa gyvenima tokios ir ieskojau":D

77

nu ce jau kaip kas kam tinka big_smile nu jei merga grazi tai i ta bokiala nekreipciau demesio big_smile

78

Paulius, 21 wrote:

nu ce jau kaip kas kam tinka big_smile nu jei merga grazi tai i ta bokiala nekreipciau demesio big_smile

zinai graziam zoguj ir snarglis tinka
:::044

79

Arvydas, 21 wrote:
Paulius, 21 wrote:

zinai graziam zoguj ir snarglis tinka
:::044

butent :DDD

80

Bet as nesuprantu, kodel negali mergina po sunkios darbo dienos, vakare, nueiti i koky bara ar kavine, isgerti bokalo alaus ir surukyti viena, kita cigarete..? Tipo negrazu, blogas derinys ir t.t.
Lenkiau skersa ant kitu tokio poziurio, kas tinkamai nesupranta, vadinasi ir neturi suprast... nafik dar diskutuot...?