4,281

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Nikita, 16 wrote:

na cia apie tas greitasias big_smile
pries dviejus metus apsivalgiau "truputuka" bulviu traskuciu big_smile pakilo acetono lygis kraujije, vemiau nuo vakaro iki ryto, beveik ne miegojau. na kai ir ryte vemiau, tai mama pradejo kviest greitaja... atvaziavo po pietu, kai man jau geriau buvo, ir kaskokiu vaistu suvalgiau big_smile... gerai kad pasitaike gera daktare.. israse kaska ten, sese nubego nupirko... vakare jau ant koju buvau.. smile

na jei tu apie anglishkus traskucius tai man jie visi apgailetinai skykstus.. tik kelis suvalgiau.. fea... :}

4,282

Nikita parasyk ka nors apie save, kad galeciau in pirmas puslapis imesti smile dzekui smile

4,283

Linai, kaska saulutei+norfoi pirkai, jau neatsimeenu kokie ten traskuciai buvo smile

Auri, rytoj butinai parasyiu, o siandien as jau 20 min kaip miegu smile

4,284

Nikita, 16 wrote:

Linai, kaska saulutei+norfoi pirkai, jau neatsimeenu kokie ten traskuciai buvo smile

Auri, rytoj butinai parasyiu, o siandien as jau 20 min kaip miegu smile

Nikita nea man anglishku parveze visokiu.. nes teta su maske parvaziavo is anglijos. :-)

4,285

Keista?! cia buvo trumpas vyru pokalbis hm?! seniai tokio yvikio cia nebuvo:D

4,286

Sveiki! ar yra cia gyvu? pagaliau is mokyklos parejau ech....

4,287

ne visi mire:::034
ale Evelina gerai tu cia pastebejai...:::044:::044:::044

4,288

gerai hebryte manes gali kelias dienas cia nebuti - neissigaskite smile Turiu kursini baigti kol dar nepasidare per riesta isviso :? Darbo daugiau nei laiko ;D tai zdz, laikykites, grisiu kai baigsiu visus darbus smile

4,289

labas visiem smile
Sekmes tau Auri besidarbuojant (tik nedekok big_smile )
na, tai apie kal pafoodinam? ;D

4,290

Sveikuciai wink

Auri as tavim tikiu galva turi grai tu ten pavarysi big_smile

4,291

Labas, Linuk, ar nepramiegojai kokios paskaitos? big_smile

4,292

nea snd nejau visai.. tvarkiausi dokumentus del tokiu pinigu kad valstybe duotu..

4,293

ak todel ir galejai ilgai miegot... smile

4,294

dekui dekui smile vat uzsukau prasiblaskyt big_smile bo jau galva skauda nuo knygos skaitymo :} per diena puse knygos perskaiciau ;D blogiau tai, kad knyga tai angliska... :V

4,295

sveikuciai;)
tai Auri tu protingas baigsi visus darbus ne nemirktelejes...:)

4,296

cha aciu aciu uz toki nerealu optimizma ;D bet man pirma reikia sugalvot tema apie kuria rasysiu ir wapse ka rasysiu big_smile o ce yr blogiausia nes as isviso nenoriu rasyt nieko ;D

4,297

na nieko nieko.. zn tamalonuma.. pats rasau referata psichologijai tai informaija padori tiktai anglishka.. :-)

as tai apie argresija rasau.. ir info skaitau.. bet gal kokia kita tema rasyt kuri butu lengvesne.. :?

4,298

velniop aciu vat dievui kad referata nors pasidares esu ir ramiaka galiu lauzt dabar :] nors tiek to ramiako kai paglvoji kad pirmadieni jau reik pristatyt interpretacija is knygos kuria nesu net perskaites ;D

4,299

as tai referata apie socialines garantijas rasiau :?

4,300

oi nepavydziu jums vyrukai...:::049