Re: esu labai nedrasus noriu susirast mergina
tai gal tu kox sexomanijakas ar kas nzn ka tau patart istikruju su laiku gal bus bet nzn jau turetu but laiaks naudokis tuo savo kuklumu merginas tai ir trauke
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → esu labai nedrasus noriu susirast mergina
tai gal tu kox sexomanijakas ar kas nzn ka tau patart istikruju su laiku gal bus bet nzn jau turetu but laiaks naudokis tuo savo kuklumu merginas tai ir trauke
jei buciau sexsomanjakas tureciau mergina ar bent meiluze bet toks nesu as gerbiu moteri jos norus
jei buciau sexsomanjakas tureciau mergina ar bent meiluze bet toks nesu as gerbiu moteri jos norus
nu tai vo naudokis savo pirvalumas kabindamas panele jautrumu kuklumo cia taipogi ginklai
matau kaip koks baisuoklis su super grazia vaiksto apsikabine ir drasko mano sirdi, ir jei mergina 20-25 m o tokios labai sexsoaliai atrodo tai isvis kankina mane kai matau jas , jos tokios grazios ir nieko padaryt negaliu
Tai tu tuos savo visus "isimylėjimus" suvedi į "vaje kokia graži, seksuali, noriu ją išdulkinti, todėl nuspresiu kad ją isimylėjau".. Jei net negalvoji apie tai kad negražias merginas mylėti galima ne ką mažiau nei tas tavo išsvajotas fyfas kurios su maroziukais vaikšto, tai tu jokios meilės ir nenusipelnei.
griestai rolandas cia
griestai rolandas cia
Ai užknisa mane tokie..
na seip gal ir tavo tiesa nesuprasi ar jis sex nori ar merginos draugaviumiu ir meilei
meile ir sexsas yra beveik taspats as manau
tu kazkoks keistas, Tomai...
meile ir sexsas yra beveik taspats as manau
seip du skirtingi dalykai
meile siaip gali daug reiksmiu tureti, gali myleti zmogu nes jis tave kaskaip ramina kai buna salia, kiti meile nusako kaip mylejimosi prasme tai yra svelniu mylejimuosi (fetisu), bet istikruju kai ir pripranti prie zmogaus jis ima tau patikti ir tai vadinama meile. tai va reikia savo nuoziora rinktis sau tinkamiausia varianta bet as manau kad aplamai meiles nera ji pasirodo ne visiem
oj tie vyrai kokie nedrasus..
as irgi toksai nedrasus, bet nesiparinu nes mamyte turiu
Esu labai nedrasus ir nesugebu prieiti prie merginos bijau jai nepatikti kuo grazesne mergina tuo labiau kompikuojuosi , alkoholis drasos nesuteikia man. buvo viena mergina kuri pati prisipazino kad jai patinku bet per draugus ja praradau. delto nelabai betikiu meile.
Labas, patikek man kaip sanku buvo su merginom taprasme uzkalbint bijodavau nezinodavau ka sneketi taip dabar pagalvoju sakes...o po to kai pralauziau ledus tai kaip cia pasakius BABNIKU VADINA...Siaip kai bijojau uzkalbinti merginas susipazinti su naujom merginom tai pradejau dometis bendravimu taprasme kaip bendrauti su merginom dar ir dabar domiuosi...Zinau kad geriausia ira praktika bet gali ir teorijos pasisemti truputi Yra tokia knyga "Kaip buti vyriskam" Pasiziurek kniginosia pavartik gal aptiks tau.Man patiko ta kniga pradejau nuo jos po to ejo praktika ir dabar va kas gavosi kartais vos speju sukti su merginom.........bet na bandik kuo daugiau kalbinti merginas buti su jom bendrauti sneketi bandik visais variantais bendrauti jai karta nepasiseke kita karta zinok pries tai ka blogai darei to nedarik kita karta.....apsvarstik visada kas buvo netaip ir panasiai......Kuo daugiau bendrausi tuo drasesnis busi igisi drasos pasitikesi savim....Na nzn ar supratai mano minti ka cia norejau pasakiti....Jai supratai ok jai ne gali man parasyti jai turesi kokiu klausimu....
imkis iniciatiwos..!!!!!!!!:):):)
nu jo po biski pratinantis reiks pradet
Pabandik ieskoti tokia pat nedrase pasakyk pori paprastu komplimentu o paskui stebek kaip reaguoja jei ji sipsosi tai gerai,jei tamposi kreipia lupa nusisuka stebek veido israiska jei ka jauti negaerai mesk is galvos...pagaliau surades besisipsantcia tik nepersistenk tik pori sakiniu ne daugiau.Kitadien pasisveikink pakalbink (kaip laikaisi,labas,kaip sekesi mokykloi) ir panasiai taip kas diena kol priprasi galugale pakviesk i pasimatima neatsakys tai gali iskar su kelio greiciau susirasi
ce jau patarimas geras
Esu labai nedrasus ir nesugebu prieiti prie merginos bijau jai nepatikti kuo grazesne mergina tuo labiau kompikuojuosi , alkoholis drasos nesuteikia man. buvo viena mergina kuri pati prisipazino kad jai patinku bet per draugus ja praradau. delto nelabai betikiu meile.
Tai stok i musu kluba :=D
o merginos retai iniciatyva rodo nes musu visuomene dar dinozaurisku paziuru.. :}
nesusilaikiau nepakomentavus.. esu iš tų, kurios nelaukia kol pats vaikinas imsis iniciatyvos, tik vat nesuprantu aš jūsų.Pati prieinu - susipažinu. Tačiau nemažai atvejų buvo, kad vaikinai pasimeta kas čia,kaip ir kodėl ir toliau nžno kaip elgtis tokioje situacijoje... Nežinau, gąsdina jus tai ar kaip čia suprast? O db rašot, kad tokių reikia..
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → esu labai nedrasus noriu susirast mergina