Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nuva julija prisipazino kad man ten su burnyte dirbo ;DDD ir negeda dabar tau? ;DDDDD
taigi mes ten pasikeisdamos...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
nuva julija prisipazino kad man ten su burnyte dirbo ;DDD ir negeda dabar tau? ;DDDDD
Paulius, 21 wrote:Danguole, 20 wrote:isdavikas...:( va kodel Pauliukas tada moteriskais kvepalais kvepejo...viskas daugiau as jo nemaloninsiu...
ne tai buvo pries tave :DDD as tau istikimas nebijok ;DDDDDD
oi kaip gerai... i kaire suki tik su mano leidimu... supratai?
nu kaip gerai kad leidi man i kaire sukt ;DDD
aciu dievui kad pasirodei jos jau baigia mane isprievartaut..:D;DDDDDD
ak jau db isprievartaut.. o ar ne pats rasei "tai ar galvojam ka nors.." .. :? :-)
Julija, 20 wrote:Danguole, 20 wrote:Paulius, 21 wrote:Julija, 20 wrote:Paulius, 21 wrote:nu va jau julija uzsimane per veida su kaikuo tikriausiai to nevengi.. ;DDD
Tai kad dar niekad to neteko patirti... Dabar pirmas kartas
kodel pirmas ? o kai anakart pas mane buvai ka man darei ??? ;DDDDDD
tai jus jau ta daret?????
Tai kad nedarem... Gal jis mane su kokia kita tamsiaplauke sumaise:?
nu ir atmintispas tave ;DD o sakei kad niekada nepamirsi...
Kai priminei, tai prisiminiau. Supranti, po taves dar daug nuotykiu, daug vyruku turejau... Zinai, sunku viska atsiminti, viska i tokia mazyte galvele italpinti:D
Paulius, 21 wrote:nuva julija prisipazino kad man ten su burnyte dirbo ;DDD ir negeda dabar tau? ;DDDDD
joa gerai tada su burnike dirbot, man patiko ;D;D;DDDDD
Paulius, 21 wrote:aciu dievui kad pasirodei jos jau baigia mane isprievartaut..:D;DDDDDD
ak jau db isprievartaut.. o ar ne pats rasei "tai ar galvojam ka nors.." .. :? :-)
Linuk maukis kelnes cia nefloodines
labanakt visiems..;> ziuriu cia siandien daug veiksmo praleidau
As dirbau? Nemeluok Tu darei lygiai ta pati. Juk 69 isbandem:D
Paulius, 21 wrote:Danguole, 20 wrote:isdavikas...:( va kodel Pauliukas tada moteriskais kvepalais kvepejo...viskas daugiau as jo nemaloninsiu...
ne tai buvo pries tave :DDD as tau istikimas nebijok ;DDDDDD
Bet taip iseina, kad man neistikimas poto buvai su Danguoliuku
Beje, Danguole, kaip tau tie kvepaliukai? Skanus, ane? Mano megstamiausi:D
joooo jie kvepia tavim...
Linas, 19 wrote:Na ir as jus pasivijau seni gashlunai
eeeeee dar vienas vyras Julyte ciumpam...
Oi, griebiam uz kiausiuku
Paulius, 21 wrote:Julija, 20 wrote:Danguole, 20 wrote:Paulius, 21 wrote:Julija, 20 wrote:Paulius, 21 wrote:nu va jau julija uzsimane per veida su kaikuo tikriausiai to nevengi.. ;DDD
Tai kad dar niekad to neteko patirti... Dabar pirmas kartas
kodel pirmas ? o kai anakart pas mane buvai ka man darei ??? ;DDDDDD
tai jus jau ta daret?????
Tai kad nedarem... Gal jis mane su kokia kita tamsiaplauke sumaise:?
nu ir atmintispas tave ;DD o sakei kad niekada nepamirsi...
Kai priminei, tai prisiminiau. Supranti, po taves dar daug nuotykiu, daug vyruku turejau... Zinai, sunku viska atsiminti, viska i tokia mazyte galvele italpinti:D
joa tikiu kad daug vyru patenkinai su burnike ;D;D;DDDDD
Paulius, 21 wrote:nuva julija prisipazino kad man ten su burnyte dirbo ;DDD ir negeda dabar tau? ;DDDDD
mes juk vienas kitam...
nemeluok liaudziai jus jau seniai esat visiems zinomos;D;D;DDDDDD
Paulius, 21 wrote:aciu dievui kad pasirodei jos jau baigia mane isprievartaut..:D;DDDDDD
Stai ir priciupo tave Linas;D
Labos visiem einu vaistuku ikalsiu.. blemba 8 keltis..:}
Julija, 20 wrote:Paulius, 21 wrote:nuva julija prisipazino kad man ten su burnyte dirbo ;DDD ir negeda dabar tau? ;DDDDD
mes juk vienas kitam...
Jo jo, teisybe sakai. Prisiminiau jau. Juk mes ten visi i kruva sugulem ir darbavomes;D ;D
Linas, 19 wrote:Paulius, 21 wrote:aciu dievui kad pasirodei jos jau baigia mane isprievartaut..:D;DDDDDD
Stai ir priciupo tave Linas;D
as jo nepazistu :DDDD
Labos Linuk pabegai tai pabegai...
Danguole, 20 wrote:Julija, 20 wrote:Paulius, 21 wrote:nuva julija prisipazino kad man ten su burnyte dirbo ;DDD ir negeda dabar tau? ;DDDDD
mes juk vienas kitam...
Jo jo, teisybe sakai. Prisiminiau jau. Juk mes ten visi i kruva sugulem ir darbavomes;D ;D
ce as gulejau o jus darbavotes ;DD
Labos visiem einu vaistuku ikalsiu.. blemba 8 keltis..:}
Tik atejai ir jau begi... Net prisiminiau Vudzio daina "Pabegai pabegai":D
Labanaktukas:*
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~