Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
ok, pusiu i mola, mandarinu pirkt
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
ok, pusiu i mola, mandarinu pirkt
ok ir as is cia einu nes jau nekas....
Labas vakaras mielieji brangieji nedrasieji vyrukai ir sauniosios mergytes
nea ce diana manes nori bet mano sirdis jau skirta danguolei tai as jai ir bandau isaiskint ;DDD
manau ji jau suprato )
jei tu miegojima supratimu vadini... ;D vakar nuejau miegot "savo geidziamiausiam" labos nepalinkejus
sveiki snekoriai
Paulius, 21 wrote:Julija, 20 wrote:Paulius, 21 wrote:nu va jau julija uzsimane per veida su kaikuo tikriausiai to nevengi.. ;DDD
Tai kad dar niekad to neteko patirti... Dabar pirmas kartas
kodel pirmas ? o kai anakart pas mane buvai ka man darei ??? ;DDDDDD
tai jus jau ta daret?????
ir jis dar tau sake, kad istikimas... ;D netikek juo Dnaguole daugiau
Labas chebra;D
Danguole, 20 wrote:Paulius, 21 wrote:Julija, 20 wrote:Paulius, 21 wrote:nu va jau julija uzsimane per veida su kaikuo tikriausiai to nevengi.. ;DDD
Tai kad dar niekad to neteko patirti... Dabar pirmas kartas
kodel pirmas ? o kai anakart pas mane buvai ka man darei ??? ;DDDDDD
tai jus jau ta daret?????
ir jis dar tau sake, kad istikimas... ;D netikek juo Dnaguole daugiau
Oi, Diana, tas Paulius tikras mergisius:D)
o kaip panas vadinti kurios elgesi kai Paulius
bernisemis ;D
Labas na pastebejau kad paulius mergisius, taciau i fronta kvietesi ir Lina... ;D Justinai, gali ir bernisemis vadint vis gi graziau nei k**va :V
hey, chebriukai valgau mandarinus... gal ka pavaisinti
mane!!!
O mane tj venas toks berniukas vadino bernise:| bet cia visiskas melas... as netokia as lb pykdavau kai jis taip sakydavo:> o jis mane specialiai erzindavo:>
Turbut Tu jam patikai
as irgi noriu mandarino!
Justinai, juk vaikinai taip vadint gali ne vien del to kad patinki... :V
Tai mes tik virtualiai flirtavom:) bet jis man kazkaip mazai rasyt pradejo ir as su kitu susiburkavau...;> matyt supyko xDDD
erzina del to kad atkreiptu i save demesi zinoma gali buti kad ir nori izeisti...
Tai zinoma;> na bet manau, kad greiciau jaute nuoskauda, kad nustojau su juo bendraut.. jam nedaejo kad galiu su abiem juk cia virtualus pasaulis;) nors dazniausia man vistiek buna, kad susirandu tik viena zmgiuka su kuriuo paflirtuoju;)
virtualiai bendraut tai tas pats kas vaidinti.. ir siaip relybeje yra zymiai geresnis efektas...
Na nezinau as nevaidinu
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~