Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
bet negi viskas taip jau ir gaunas kad pasakai ka ir realybej pasakytum, uzkalbini, ka ir realybej uzkalbintum?..
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
bet negi viskas taip jau ir gaunas kad pasakai ka ir realybej pasakytum, uzkalbini, ka ir realybej uzkalbintum?..
taip jei tik buna noro ![]()
Zinoma realybej nekalbinciau kiekvieno praeivo ir gal nebutu taip drasu apie kai kurias temas sneketi tarkim su vos 5 minutes pazystamu zmogumi:) na bet siaip jop bendrauju taip kaip ir realiai dazniausiai:) nebent uzsimanau padurniuot:)
na ir vis del to tai reiskia ta savotiska vaidyba
as taip pat neuzkalbinciau realybej kai kuriu zmoniu, kuriuos cia galejau uzkalbint
Justinai, o blaiviam visada drasos uztenka uzkalbint patinkancia mergina?
o tai ko bijoti? Tau atrodo kad tik neblaivus vaikinas sugeba uzkalbinti nepazistama mergina.. as galiu laisvai prieti ir uzkalbinti man patikusia...
zinoma gal pries 5 metus to nebuciau dares buvau per daug kuklus ir nedrasus
dabar visai esu kitoks ![]()
na, as nemanau, kad TIK neblaivus gali uzkalbint, taciau tokiu daug... ir labai saunu, kad esi drasus
ir pasikeites, nes speju, kad keiteis tik i geraja puse ![]()
A ir jauciu kaip igaunu drasos ![]()
kaip sakant gyveni ir mokaisi.... o mokytis galima is visko ir viska
![]()
aga butent
tik ne visada idomu mokytis arba norisi tiesiog pailset ![]()
Labas draugaijciai ![]()
idomiai cia padiskutavot...:)
Labas
na, jei turit kokiu minciu, tai ir jus pasireiskit ![]()
mane!!!
as irgi noriu mandarino!
pavaisinsiu visus... prisivalgiau, dar liko puse kilo.... gaudykit, metu ![]()
na is Egles izvelgiu subjektyvumo.. bet man atrodo klystu.. :-)
>>>>>>>>>>o prisipazinsiu neskaiciau tik taip postus perverciau.. ir eisiu grauzti kalbos kulturos nes kolis ryt numate ta musu prakeikta destytuve rasyti... ![]()
nekeik destytojos, negerai. manau ji nekalta, kad turit rasyt koli
siaip nepavydziu tau... kalbos kultura... uf... ![]()
aciu aciu Nijolyt ![]()
na joa destytuve nekalta tik kad ji tokia nlb man patinka nes per paskaitas visada susiraukusi.. ir pikta.. ![]()
gal cia jos taip sakant natura? :? ![]()
na gal bet lb jau natura baisi.. ir slogi.. ![]()
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~