Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
bet negi viskas taip jau ir gaunas kad pasakai ka ir realybej pasakytum, uzkalbini, ka ir realybej uzkalbintum?..
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
bet negi viskas taip jau ir gaunas kad pasakai ka ir realybej pasakytum, uzkalbini, ka ir realybej uzkalbintum?..
taip jei tik buna noro
Zinoma realybej nekalbinciau kiekvieno praeivo ir gal nebutu taip drasu apie kai kurias temas sneketi tarkim su vos 5 minutes pazystamu zmogumi:) na bet siaip jop bendrauju taip kaip ir realiai dazniausiai:) nebent uzsimanau padurniuot:)
na ir vis del to tai reiskia ta savotiska vaidyba as taip pat neuzkalbinciau realybej kai kuriu zmoniu, kuriuos cia galejau uzkalbint
Justinai, o blaiviam visada drasos uztenka uzkalbint patinkancia mergina?
o tai ko bijoti? Tau atrodo kad tik neblaivus vaikinas sugeba uzkalbinti nepazistama mergina.. as galiu laisvai prieti ir uzkalbinti man patikusia...
zinoma gal pries 5 metus to nebuciau dares buvau per daug kuklus ir nedrasus
dabar visai esu kitoks
na, as nemanau, kad TIK neblaivus gali uzkalbint, taciau tokiu daug... ir labai saunu, kad esi drasus ir pasikeites, nes speju, kad keiteis tik i geraja puse
A ir jauciu kaip igaunu drasos
kaip sakant gyveni ir mokaisi.... o mokytis galima is visko ir viska
aga butent
tik ne visada idomu mokytis arba norisi tiesiog pailset
Labas draugaijciai
idomiai cia padiskutavot...:)
Labas na, jei turit kokiu minciu, tai ir jus pasireiskit
mane!!!
as irgi noriu mandarino!
pavaisinsiu visus... prisivalgiau, dar liko puse kilo.... gaudykit, metu
na is Egles izvelgiu subjektyvumo.. bet man atrodo klystu.. :-)
>>>>>>>>>>o prisipazinsiu neskaiciau tik taip postus perverciau.. ir eisiu grauzti kalbos kulturos nes kolis ryt numate ta musu prakeikta destytuve rasyti...
nekeik destytojos, negerai. manau ji nekalta, kad turit rasyt koli
siaip nepavydziu tau... kalbos kultura... uf...
aciu aciu Nijolyt
na joa destytuve nekalta tik kad ji tokia nlb man patinka nes per paskaitas visada susiraukusi.. ir pikta..
gal cia jos taip sakant natura? :?
na gal bet lb jau natura baisi.. ir slogi..
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~