Topic: Auksas ar sidabras?;)
Ka labiau megstate auksa ar sidabra?;) As asmeniskai sidabra...:) ir kas beko baltas auksas patiktu...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Auksas ar sidabras?;)
Ka labiau megstate auksa ar sidabra?;) As asmeniskai sidabra...:) ir kas beko baltas auksas patiktu...
Na, as irgi visad uz sidabra man jis atrdo puosnesnis, arba nebent baltas auxas, jis irgi grazu:) o geltonas auxas...nezinau, gal vyresnio amziaus zmonems ...:V na cia tik mano numone:)
Kiek zinau auksas turi kazkokios blogos energijos
sidabras ir tik sidabras
Joo...Man nepatinka ta geltona aukso spalva...
man auksas labiau patinka uz sidabra.
sidabras..
sidabras...kazkaip auksas nelabai madoje...
Cia ziuriu dauguma uz sidabra... ;> auksas sako sendina...:) O girdejot, kad tipo jei nesioji sidabra taij kazkaip jis sirdziai padeda?;>~
as girdejau, kad auksas tik kazkokia bloga energija skleidzia:) o apie sidabra gerai buvo parasyta:) tas straipsniukas delfi buvo..:)
As irgi girdejau, kad auksas kazkokia bloga energija skleidzia, bet nezinau kur..;> nebeatsimenu ;D
jauciu kad tik baltas auksas yra geresnis uz sidabra...ir nesendina;)
sidabras...nu auksas zaiba traukia o daugiau nieko:D
geltonos spalvos nemegstu, tai kas lieka tik sidabras
Beabejo kad auksas 585 probos.Turejiau gan stora ant kaklo grandinele labai patiko man ji ne tiek kad rodytis pries kazka bet paciam savyje patiko.:|
As irgi girdejau, kad auksas kazkokia bloga energija skleidzia, bet nezinau kur..;> nebeatsimenu ;D
Seeing is believing.
sidabras..:) auksas tai jau toks labai bobiskas metalas atrodo..:)
sidabras graziau
Kazinau :DD kas blizga tas ir patinka
Seip aukso turiu ir nieko blogo dar neatsitiko
man tai tik aukstas patinka!
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Auksas ar sidabras?;)