Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
teisingai tau atrodo klausykit o kas yra fype.lt? :? Parase kazkokia mergina tipo sako ar nori prisijungt prie mano fype.lt draugu... neponial visai ;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
teisingai tau atrodo klausykit o kas yra fype.lt? :? Parase kazkokia mergina tipo sako ar nori prisijungt prie mano fype.lt draugu... neponial visai ;D
Auri, bet tu negeras.. :V tai kiek vaikinai turi palikt merginu, kad jaustus pilnaverciai? zinoki pagal ta skaiciu mes irgi orientuotis pradesim kiek berneliu reik praeit o gal sugalvosim dar ir jus apleknt, kaip tada butu? a? gi ir taip daug iskaudintu zmoniu, kam dar ju reik?..
neskaudinkit mergaiciu negalima...
>>>Auri, ten gal frype.lt kazkas panasaus kaip one, bet kitaip, nu nzn, jei nuleksi pamatysi, gali man atrodo ten savo fotoalbumus kurti, zodziu, beleka daryti..
teisyngai Nijolyte pasake ten tikriausiai frype.lt. i ji ieiti galima tik su pakvietimu...uzsiregistraves galesi kiekviena diena issiusti 30 SMS is savo telefono,i visus tinklus... taigi jei siulo sutik...tik man atrodo,kad one.lt meilu nepriima,nes man niekaip issiusti negalejo...:(
nepriima one, as jau du pasiulymus is nepazistamu onei gavau, o kazkas lyg ir tema yra sukures.. :V
nepriima one, as jau du pasiulymus is nepazistamu onei gavau, o kazkas lyg ir tema yra sukures.. :V
taip ir maniau,nes kiek man siunte i one tai negavau...isvis su one meilais daug kur neleidzia...
vat taip jums ir bus besinaudojantiems one :pp reik tokiu atveju bent 2 mailus turet
ai koses nevyrsiu is tu meilu...
na, man tai praeina abu mailai siaip daugiausia yahoo naudoju, bet reikalingas ir gmailas. labiausiai ju reik informacijai pernest
eh, ka mes cia apie tuo mailus... geriau papasakok kaip tau besiseka?
normaliai...darbo labai padaugejo ir tiek...:) per ji net su musu klubu negalesiu susitikti...:( vnz pas mane nieko naujo...o kaip tau sekasi?gal su Ignu kas naujo?;)
siaip ir man darbeliu pries kaledas padaugejo... dabar sedziu prie anglu pasakojimo ir kazkaip sunkiai stumiuos i prieki... nors isaip palyginus gan normaliai, tik kad sokolado seniai bevalgiau o su Ignu tai nieko... as kartais susimastau, kai taip seniai jo nemaciau ir nekalbejau taip rimciau su juo... kartais pradedu svarstyti ir jauciuos pasimetus...
tai ka cia jus pasakojates ir savo asmenini gyvenima...
labai jau atviros
labai jau atviros
jo mes cia kaip seima...
labai jau atviros
o kodel atvirumas blogai?
siaip ir man darbeliu pries kaledas padaugejo... dabar sedziu prie anglu pasakojimo ir kazkaip sunkiai stumiuos i prieki... nors isaip palyginus gan normaliai, tik kad sokolado seniai bevalgiau o su Ignu tai nieko... as kartais susimastau, kai taip seniai jo nemaciau ir nekalbejau taip rimciau su juo... kartais pradedu svarstyti ir jauciuos pasimetus...
na,bet tu sakei,kad jis tave myli...ir tai svarbiausia...
Auri, bet tu negeras.. :V tai kiek vaikinai turi palikt merginu, kad jaustus pilnaverciai? zinoki pagal ta skaiciu mes irgi orientuotis pradesim kiek berneliu reik praeit o gal sugalvosim dar ir jus apleknt, kaip tada butu? a? gi ir taip daug iskaudintu zmoniu, kam dar ju reik?..
ne ne as geras... juk cia ne as taip elgiuos o kiti ;D
Danguolyt, atstumas isskiria zmones... :V
Danguolyt, atstumas isskiria zmones... :V
tu cia apie ka?
Apie dianos abejones
na taip savo kailiu sita teko patirti...:)
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~