5,641

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

tai ko juokiesi :?

5,642

nzn ;D

5,643

tai nesijuok, apstok...
siandien pradejau is neturejimo ka veikt skaityt history of sitas klubas big_smile tai radau kelias naglesnes mintis, net uzsirasiau, juokiausi, tik va, beda neuzsirasiau, kas pasake taip big_smile
alus - apyniu sriuba [turbut cia lauras sumete tokia minti], po to grand ieskok.lt pirty <-- raide sumaisyta, bet ;D ;D ;D  ir dar vienas toks rimtas -->> jei per pirmus pasimatymus nepabuciuosi merginos, tu pakliusi i jos draugu zona ir gyvenime negalesi tapt jos vaikinu :? va/... :V

5,644

oho kokia ismintis ;D

5,645

Nijolė, 20 wrote:

Diana, as stengiuosi, bet mano galvelej tiek kosytes nera, kad telefona prisiminciau pasiimti, o dazniausiai galvoju, kad manes niekas nepasiges....:( va taip ir buna,,,, todel ipratau telefono nesinesioti sad gyvenimas mane sugadino sad

na, taves niekas nepasigenda dazniausiai, nes zino, kad tave sunku prisisaukt ir stangias informacija gaut is to, kas pasiekiamas... isimesk telafa i kisene ir jis visad bus su tavim wink gyvenimas sugadino tave, bet tu gali pasitaisyt... wink

5,646

Diana, 17 wrote:
Nijolė, 20 wrote:

Diana, as stengiuosi, bet mano galvelej tiek kosytes nera, kad telefona prisiminciau pasiimti, o dazniausiai galvoju, kad manes niekas nepasiges....:( va taip ir buna,,,, todel ipratau telefono nesinesioti sad gyvenimas mane sugadino sad

na, taves niekas nepasigenda dazniausiai, nes zino, kad tave sunku prisisaukt ir stangias informacija gaut is to, kas pasiekiamas... isimesk telafa i kisene ir jis visad bus su tavim wink gyvenimas sugadino tave, bet tu gali pasitaisyt... wink

tai va,kad kai reikejo,nesiodavausi,o kai nereikia .... sad
pasitaisysiu zinau, as jo neimu, kai marej bunu ir parde einu.... stengiuosi is paskutiniuju :V

5,647

su tais pirmais pasimatymais.. gal logikos ir yra? pasvarstykim meginos wink
pavyzdziui man buna ir atsvirksciai big_smile

5,648

na gal.... big_smile

5,649

kokie pirmi pasimatymai???

5,650

pala, Nijole, tai tu stengiesi pasiimt ar kaip tik neimt telefo? big_smile

5,651

kur pacitavai

5,652

sese, ka citavau, visai man susimaklino cia viskas, nesuprantu nieko....
>>Diana, stengiuosi labai, bet pamirstu

5,653

beja, ar jums priimtina pasibuciuot jau per pati pirmaji pasimatyma?

5,654

Diana, prajuokinai..... as tik 1 berniuka buciavus esu :::818 [sese, neskaityk tu cia]
siaip, jei berniukas visai maloniai sirdele drebina, tai ir pirmas pasimatymas tinka :V bet del drasos geriau 2-as :V

5,655

gerai neskaitysiu o jei perskaitysiu niekam nesakysiu wink

5,656

Lina, neatsakei i mano klausima wink

5,657

na jei vaikinas parodo iniciatyva ir man jis patinka, tai kodel gi ir ne wink pasibuckintau... wink buckis gi ne sexiukas;)

5,658

o vaikinas dziaugtusi, kad nebepateks i draugu sarasa ;D

5,659

aha big_smile

5,660

Lina, 23 wrote:

na jei vaikinas parodo iniciatyva ir man jis patinka, tai kodel gi ir ne wink pasibuckintau... wink buckis gi ne sexiukas;)

pritariu...