Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
ir suves.... as tau sakau... ;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
ir suves.... as tau sakau... ;D
Nijolė, 20 wrote:linai, ji gera mergaite,o vdruk but suklydus, tai zinai, kaip nesmagiai butu pasijautus :V bet jau KITU kartu, danguoliuk, neziopsok ...
jo pamatysiu mergaite su paltuku ir ciupsiu...beja tu su drauge buvai uz save zemesne...
tik paziurek pirma, kad su tais paciais kedais buciau ;D joa, ji mano sugyventine :V o kurioj tiksliai vietoj prasilenkem
Danguole, 20 wrote:Nijolė, 20 wrote:linai, ji gera mergaite,o vdruk but suklydus, tai zinai, kaip nesmagiai butu pasijautus :V bet jau KITU kartu, danguoliuk, neziopsok ...
jo pamatysiu mergaite su paltuku ir ciupsiu...beja tu su drauge buvai uz save zemesne...
tik paziurek pirma, kad su tais paciais kedais buciau ;D joa, ji mano sugyventine :V o kurioj tiksliai vietoj prasilenkem
kedu nepastebejau... na tu isejai is molo truputi paejai ir prasilenkem...
ooo, tai tada neprisiminsiu... jei butume susimate ant pasiles podiumo, tai gal ir atsiminciau ;D
Linukai as nebuvau tikra,kad ten Nijolyte...pagalvojau paskui uzkalbinsiu,o ten ne ji...nes ji man daug kartu buvo pasivaidinus...
Nijolyte tikrai pats likimas mus suvesti nori...
na kas gi jau cia tokio ne karta esu taip apsizioplins ir dar gyvas nemiriau ;D
Danguole, 20 wrote:Linukai as nebuvau tikra,kad ten Nijolyte...pagalvojau paskui uzkalbinsiu,o ten ne ji...nes ji man daug kartu buvo pasivaidinus...
na bet vistiek geda...
Danguole, maziau gedytis reik ir ismokt salciau i viska reaguot
nieko, kita karta nesuklysi, zinosi, kad tikrai ten as... :V tad drasos ir "labas, tu turbut nijole, as danguole"
Linas, 19 wrote:Danguole, 20 wrote:Linukai as nebuvau tikra,kad ten Nijolyte...pagalvojau paskui uzkalbinsiu,o ten ne ji...nes ji man daug kartu buvo pasivaidinus...
na bet vistiek geda...
Danguolyte geda negeda bet gi peilio i sirdi tai nesmeigi tai kodle negalima paklausti
nieko, kita karta nesuklysi, zinosi, kad tikrai ten as... :V tad drasos ir "labas, tu turbut nijole, as danguole"
Danguolyte... pasireisk jei numanai apie ka as jei neneori nereikia
Danguole, 20 wrote:Linas, 19 wrote:Danguole, 20 wrote:Linukai as nebuvau tikra,kad ten Nijolyte...pagalvojau paskui uzkalbinsiu,o ten ne ji...nes ji man daug kartu buvo pasivaidinus...
na bet vistiek geda...
Danguolyte geda negeda bet gi peilio i sirdi tai nesmeigi tai kodle negalima paklausti
linuk, man peiliu nereikia
na baikit cia pult mane is visu pusiu... kita karta gudresne busiu...
joa, nepulkit man danguoliuko,nes mes sudarysim kaune koki tais fronta :?
ir ka jus su tuo frontu darysit ?
nezinau
mano pribaigimui ir nudaigojimui planus kurs ;D
ar mes taip galetume??? (klausimas: galetume ar negaletume :? ;D )
;D tai kam frontas, jei nera jam tikslo?
irgi nezinau ;D
;D tai kam ir kurt?
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~