Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Linai, geras atavaras ;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Linai, geras atavaras ;D
nezinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuu.... nezinaaaau...
Nijolyte, nepanikuok ;D bet kita karta zinok pries skelbdama idejas, zinok ka skelbi
as kol perskaiciau ka jus cia prikalbeejot tai dar viena psl priraset spartuoliai gi jus klausykites ;D
nezinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuu.... nezinaaaau...
Nijolyt as zn gi dauguma turi kad turetu tai ir jus ta fronta tam tikslui ikurkit ;D
>>>Diana dekui
joa, mes busim su danguolyte kietos xe xe
>>>man tai lino irgi avataras patinka: nzn, kaip pas jus, bet pas mane rodo "nera avataro" ;D
pas mane irgi ;D
na, chebra, labos
skanios seilytes, diana
>>> kazkas su tuo avataru keitimu negerai, uzstrigo jau kelinta diena :?
sesut tik dabar pamaciau apie kuria tu savaites fraze kalbejai, nes as kai ziurejau tai buvo kita taviskes dar nebuvo ,,,,
>>>>>>Diana labos
sesut tik dabar pamaciau apie kuria tu savaites fraze kalbejai, nes as kai ziurejau tai buvo kita taviskes dar nebuvo ,,,,
man akys aprasojo, kai pamaciau ;D
---
oi sugrizk, Auri, tu pas mus, katineli, sugrizk....
Lina, 23 wrote:sesut tik dabar pamaciau apie kuria tu savaites fraze kalbejai, nes as kai ziurejau tai buvo kita taviskes dar nebuvo ,,,,
---
gerai kad tik akys.. :-)
;D ;D
tai jau duosi jam velniu ;D ;D
Nijolė, 20 wrote:Lina, 23 wrote:sesut tik dabar pamaciau apie kuria tu savaites fraze kalbejai, nes as kai ziurejau tai buvo kita taviskes dar nebuvo ,,,,
---
;D ;D
pasiaiskink :?
tai jau duosi jam velniu ;D ;D
daug neduosiu, tegu gyvena :V
Linas, 19 wrote:Nijolė, 20 wrote:Lina, 23 wrote:sesut tik dabar pamaciau apie kuria tu savaites fraze kalbejai, nes as kai ziurejau tai buvo kita taviskes dar nebuvo ,,,,
---
;D ;D
na jau nea.. jokiu budu.. nesiaiskinisu.. gi cia man iskarto del korteles Evelina
oj tas sidras negerai labai negerai,,,, kazko wc traukia.....
tfu cia kol jus pasivysi perskaityt dar viena puslapi prirasysit alia ko jums ta savaites fraze nepatinka? ji juk ten ir deda kad prikolnai skaitosi ;D:D:D::D:D:D:D:D:D
tfu cia kol jus pasivysi perskaityt dar viena puslapi prirasysit alia ko jums ta savaites fraze nepatinka? ji juk ten ir deda kad prikolnai skaitosi ;D:D:D::D:D:D:D:D:D
viskas ok issikalinejam mes dabar
Nijolė, 20 wrote:Linas, 19 wrote:Nijolė, 20 wrote:Lina, 23 wrote:sesut tik dabar pamaciau apie kuria tu savaites fraze kalbejai, nes as kai ziurejau tai buvo kita taviskes dar nebuvo ,,,,
---
;D ;D
na jau nea.. jokiu budu.. nesiaiskinisu.. gi cia man iskarto del korteles Evelina
as tave priversiu pasiaiskint, ne cia, tai kitur... priversiu... gali situs zodzius jau remintis ir laukt manes su savo sausainiais ;D
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~