1

Topic: kraujo donoras ?

ar sutiktumete buti kraujo donoru uz DYKA ???

as tj gal ir sutikciau,bet kai pagalvoji,kad nezinai kokiom ten adatom badys ir dar nezinia kokia liga gali pasigaut,tj kazkaip nebesinori buti tuo donodu...

2

Re: kraujo donoras ?

na as manau,kad sutikciau.daugiau butu žmoniu kurie pagalvotu ne tik apie save,bet ir kitus.kiek galima buti savanaudziais.

3

Nu as gal irgi sutikciau
Nu man grazu kai kraujas is venos per adata bega

4

as sutikciau tapti netik kraujo donoru, na jai man kas atsitiktu, avarija ir man jau ament tai manau malonu zinoti jog kazkas tures sansa toliau gyvensi smile

5

nei uz babkes nei uzdyka savo nuosavybes nedalinu! kraujo duociau tik artimam, brangem zmogui, ir netgi ne kiekvienam draugui duociau o ipatingai tiems kurie apsimeta draugais kai jiems tai paranku:-) o apie davima isvis pasalinem net kalbos nera

6

sutikciau artimiems,seimos nariams,o siaip taine,ne uz pinigus,ne taip.

7

o kas zino kur, kaip galima donoro kortele pasidaryt?

8

manau donoro kortele galima poloklinikose. nesidomejau tuo, bet reiktu

9

del donaro korteles visa info www.donoras.lt
del kazkieno komentaro, kad neaisku kokiom adatom bado, tai truputi netiesa.. nemanau, kad ta pacia adata naudoja penkiem zmonems.. as neduociau kraujo vien del to, kad man jo paciai truksta smile
bet siaip organus mielai paaukociau

10

Nu tai kas cia yra puse litro kraujo paaukot:D
Ir nemanau kas kokia liga galima pasigaut. 

11

na as norejau tapti kraujo donaru, bet pasipiktinau ten ju darbo laiku, tai nebejau! kaip moksleiviams ar studentams nueiti duoti kraujo jei ten dirba nuo puse devyniu iki puse pirmos? tokiu lauku visad mokykloi bunu.. ir dar dirba tik darbo dienomis. nu ir dar sako, kad truksta kraujo.. kai tokiu laiku padaro, tai aisku kodel.. 

12

o as uz donoryste...pati duodu:) o adatos ir kiti instrumentai ten vienkartiniai;)

13

Jai nebijociau kraujo ir adatu tai duociau:DD

14

Na bet jai tikslei zinociau kad mano kraujas gali izgelbeti kita tai iskart duociau.

15

Evaldas, 18 wrote:

na as norejau tapti kraujo donaru, bet pasipiktinau ten ju darbo laiku, tai nebejau! kaip moksleiviams ar studentams nueiti duoti kraujo jei ten dirba nuo puse devyniu iki puse pirmos? tokiu lauku visad mokykloi bunu.. ir dar dirba tik darbo dienomis. nu ir dar sako, kad truksta kraujo.. kai tokiu laiku padaro, tai aisku kodel..

siaip is ju tos institucijos pavasary bei rudeny rengiamos akcijos....savanoriai kurie skatina donoryste agituoja tiek mokyklose tiek aukstosiose... pas mus univere kasmet po pora kartu tokios akcijos vyksta

16

duodu krauja "uz dyka"... jei ne vienas ivykis mano gyvenime, kazin ar buciau kada pagalvojes apie tai...

17

Artūras, 18 wrote:

as tj gal ir sutikciau,bet kai pagalvoji,kad nezinai kokiom ten adatom badys ir dar nezinia kokia liga gali pasigaut,tj kazkaip nebesinori buti tuo donodu...

ne velnio neduociau ir pas pati neperdaugiausiai beliko, vien snapsas venomis teka :DD

18

Artūras, 18 wrote:

nebent savo seimai o su svetimais tikrai savo kraujo nesidalinciau

19

Edita, 17 wrote:
Artūras, 18 wrote:

nebent savo seimai o su svetimais tikrai savo kraujo nesidalinciau

siaip jei zmogus atsiduria sakykim ligonineje ir jam reikia perpilti krauja, tai pila svetimu zmoniu... niekas nelaukia kol to zmogaus seimos nariai ateis ir duos kraujo..

20

ir ka tuom norejai pasakyti? :::046