Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
tai tu sese mane gal is jo bent pasiimsi.... kaip as su suknele draskysiuosi ten kaune... bedos bus... ;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
tai tu sese mane gal is jo bent pasiimsi.... kaip as su suknele draskysiuosi ten kaune... bedos bus... ;D
matai pauliau mudu likom uz borto
klausyk, gal isimaisom i minia ir mus nepastebes:?
tai jau darysi kazkokia roda :?
kad nepageidaujamas tai ir nesiruosiu ten lyst:D
o mes pasidarysim pageidaujami pasakysim kad turim deze alaus o uz alu juk studentai kai lurie pasiraso ;D tai isileis ir mus
o Pauliau, issinuomavai suknele, kad su manim eitum??? :V
>>>>> joa, alekstoto tilto grazuole gal patapsiu ;D
nu jau nu jau nereik taip ziauriai sesut
o Pauliau, issinuomavai suknele, kad su manim eitum??? :V
>>>>> joa, alekstoto tilto grazuole gal patapsiu ;D
a tai ce man ar tau reik?
man pvz berniukai ir su suknytem graziai atrodo o as jau turiu pati graziausia ever
miniaka geriau uzsidetum
jo jo.... imu ir deduosi, beveik neissiskirciau ten is visu ;D
jau su suknele sesute tai puikiai atrodys
tai su miniaku patogiau ir greiciau ir lengviau bet kur ir bet kada ;DDD geras dalykas man patinka ;DDD anksciau liepdavau panai ji uzsidet kai kur eidavom ;DDD jega dalykas ;DDD
o tai kodel dabar nebeliepi? nusibodo? ar nepasitiki, kad tau nusisukus kas nors taip lengvai ir pam param? ;D
issiskyriau...
kodel?..
nenoriu ce pasakotis
gerai. o koks dabar tavo poziuris i merginas?..
sweikuciai
>>> joa Pauliau pasipasakok
as dabar busiu labai blogas...:)
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~