Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
as dabar busiu labai blogas...:)
ir ko gi jau taip :?
ka ji tau padare ? :-)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
as dabar busiu labai blogas...:)
ir ko gi jau taip :?
ka ji tau padare ? :-)
vaikai kodel nemiegat? velu jau...
nu imsiu ir atsiskleisiu ce ant viso svieto...:))
vaikai kodel nemiegat? velu jau...
motin kur tu trankais po velniu ko namo nepareini? ;DDDD
nu imsiu ir atsiskleisiu ce ant viso svieto...:))
vaje kuklutis
Danguole, 20 wrote:vaikai kodel nemiegat? velu jau...
motin kur tu trankais po velniu ko namo nepareini? ;DDDD
vaje nejaugi motusele pasizmoneti negali...
gali gali tevelis irgi nenuobodziauja namie ;DDD kada grist zadi? kad netyce nusikaltimo vietoj neuzkluptum ;DDDD
tai mamytei kolkas smagu labai gali ir visai negristi... nebijok po savaiteles tikrai busiu...
a tu nieko pries jei ji tavo rubus matuojasi? ;DDD
mano rubus... gali su tavim daryti ka nori tik tegul mano rubu neliecia... jei kas mano rubam atsitiks skirybos is karto...
jai tas tavo rozinis liemenukas labai tinka klausia ar gali ji pasiimt? ;DDD
tegul tik pabando pasiimti tai su visais papais nurausiu... ir dar tavo tas megstamiausias juodas trumpikes vienam is savo pupuliuku padovanosiuzinosi tada...
tai kad tau jis vistiek netinka nesilaiko tau per didelis ;D;D;DDDD o jai biski mazas bet standziau laikosi ;D;D;D;DDDDDDDDDDDD o tas trumpikes vistiek praperstos tai tegul turisi.. ;D;D;DDDDD
na turbut ne apie ta kalbi nes as niekad nesiperku per dideliu liemenuku... o tas trumpikes vel praperdei... taigi tik praeita savaite pirkaisi...vaje vaje ka man su tavim daryti beda,o ne vyras
:DDD tai kad pas tave po trecio vaiko papai susitrauke tai ir liemenukas per didelis pasidare ;DDDD ir kam as zenijaus su tavim nesuprantu ;DDD reikeje man tave pries 5 metus uzmust dabar buciau i laisve isejes ;D;D;DDD nei valgit daro nei vaikus ziuri viskas man ane? ot bobos siais laikais.. ;DDD hebra neskubekit zenitis nes bus kai man dabar ;D;D;D;DDDDDDDDDDDDDDDDD
tai matai visa beda,kad tu mano papus seniai matei o jie po gimdymo kaiptik padidejo...pats kaltas man demesio nerodei,susiradau meiluzi tai gali vaikucius dabar ziureti ir kambarius tvarkyti... o pries 5 metus tokia laime buvo:( kur dingo tie romantiski vakarai po zvaigzdetu dangumi...:(:(:(
tu neklaidink liaudies tai ka tu ir su meiluziu spejai vaiku prisidirbt? tie trys mano ir tu ju negausi:D;D;D;D nieks nebus reik kitos bobos ieskotis ;D;D;DDDD
kokia laime man tie vaikai taip nusibodo tik eda ir sika...beja as su meiluziu dar nespejau prisidirbti va,o turta per puse dalinsimes mano mociutes brangenybes ir pietu servizas cia nesiskaito,nes jie mano...
ot motinana vadinas... vaikai kaip kokie gyvuliai pagal tave ane... tai pala gal ce ne mano? su tavim ce neaisku reiks testa darytis ;DDDDDD taves neprasysiu mano meiluze man pades... ;D;D;D;D;D:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
taigi vien pagal buda matosi,kad tavo... man ta tavo meiluze jau patikti pradeda nuo tokio vargo mane isvaduos
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~