101

Re: NEKALTAS?

Ugne, 22 wrote:

Dora, tai tau dar tik 18m wink

Nelabai supratau ka tuo norejai pasakyti... Labai abejoju ar tas skaicius pasikeis po 2 ar po 10 metu taigi amzius siuo klausimu ne daug ka keicia. Labiau nuo paziuru priklauso wink

102

niekada nesakyk niekada wink

103

Ugne, 22 wrote:

niekada nesakyk niekada wink

Tikrai nesakau, kad esu visiskai tikra. Visko buna gyvenime... viena diena 0% gali likti big_smile Taciau cia mano hipoteze smile Viska pasverus ir gerai apgalvojus turetu likti 40% su visam, kadangi... na i smulkmenas nesileisiu big_smile

104

o as kazkada buvau isitikinusi, jog busiu vienuole ir to tikrai norejau (cia rimtai), bet va kas isejo.. gyvenimas nenuspejamas big_smile

105

Ugne, 22 wrote:

o as kazkada buvau isitikinusi, jog busiu vienuole ir to tikrai norejau (cia rimtai), bet va kas isejo.. gyvenimas nenuspejamas big_smile

Na matai cia jau religinis klausimas wink Reikalauja labai daug pasisventimo ir jegu. As manau, kad tikrai negaleciau. Per daug jau saldzios tuos nuodemes... big_smile Be to gyvenimas tik vienas - reikia dziaugtis wink

106

Ernesta, 18 wrote:
Vilius, 15 wrote:
Justina, 21 wrote:
Vilius, 15 wrote:

Hah niekur neskubam, tai manau yra ganetinai normalus skaicius kaip tokiai "moderniai" visuomeniai.

nusisneki,vat kaip tik dauguma nesurenka tokiu skaiciu nes yra modernus big_smile

Nejaugi?Modernus manau yra viska isbandantis.Bentjau siais laikais,o konservatyvus tai priesingai.

modernu yra grupinis ar oralinis sexas, alkoholis? big_smile toks modernumas egzistavo jau Kleopatros laikais smile

Zinoma.Vis delto visais laikais tai buvo maziau ar daugiau ribojama,na o dabar visiska laisve.

107

Vilius, 15 wrote:
Ernesta, 18 wrote:
Vilius, 15 wrote:
Justina, 21 wrote:
Vilius, 15 wrote:

Hah niekur neskubam, tai manau yra ganetinai normalus skaicius kaip tokiai "moderniai" visuomeniai.

nusisneki,vat kaip tik dauguma nesurenka tokiu skaiciu nes yra modernus big_smile

Nejaugi?Modernus manau yra viska isbandantis.Bentjau siais laikais,o konservatyvus tai priesingai.

modernu yra grupinis ar oralinis sexas, alkoholis? big_smile toks modernumas egzistavo jau Kleopatros laikais smile

Zinoma.Vis delto visais laikais tai buvo maziau ar daugiau ribojama,na o dabar visiska laisve.

nepilnamečiams visiškos laisvės nėra! pasidomėk įstatymais smile

108

Na sitai suprantama.Senoveje jaunimas net negalvodavo apie "tai",tuo tarpu dabar "tai" propaguojama.

109

50%

110

50% ;DDD~

111

Be be be .... 90%  :::044

112

50% ;D

113

ups suklydau 60% :V

114

80 procentuku smile

115

80% ir tuo labai dziaugiuosi vat... :::027:::305:::960:::a48

116

100% :::d08:::833 
istikro 30% :::527

117

Linas, 18 wrote:

Na, as 40:) Matau yra ir blogesniu uz mane:) Manau retam vaikinui cia teko daryt 6 ar 10:D

Nju va prabego biski laiko ir dar poshlesnis pasidariau smile Db nekaltas tik 30%

118

tai kuri darei 6 ar 10? smile)))))))

119

90% wink

120

20%.. man telieka pavaryt grupini ir kad koks nors bicas nuciulptu. ir busiu nulis. nulis tai gerai ane ? ;]