41

Re: programos muzikai parsisiusti

is marfejaus gaunu viska ka reik smile
morpheus

42

Skaiste, 13 wrote:

kur butu galima atsisiusti dainu is kelias i zvaigzdes2 plys pasakykit:::542:::542:::542

Niekada negirdejau tokio dalyko. Jei zinociau kas tai yra tai gal ir pasakyciau smile

43

Skaiste, 13 wrote:

kur butu galima atsisiusti dainu is kelias i zvaigzdes2 plys pasakykit:::542:::542:::542

dcc++ bandyk

44

Dora, 18 wrote:
Dovydas, 15 wrote:

kam verta plaukiot,neskraidys niekada ;D a kaip ten...

Cia kazkas ne visai i tema... smile
Pries kritikuojant kitus patarciau prisiminti, kad po keliu metu tikriausiai nebesiklausysi ko dabar klausai...

jei bent zinotum kas tas kelias i zvaigzdes 2 suprastum,kad i tema...
ir seip nemanau kad po keliu metu pasikeis mano muzika,nes ji man ilga laika patinka,ir as nekritikuoju kad tu ten kazkoki jazz ar ka ten klausai,klausyk ka tu nori man visvien...

45

Dovydas, 15 wrote:
Dora, 18 wrote:
Dovydas, 15 wrote:

Pries kritikuojant kitus patarciau prisiminti, kad po keliu metu tikriausiai nebesiklausysi ko dabar klausai...

ir seip nemanau kad po keliu metu pasikeis mano muzika,nes ji man ilga laika patinka,ir as nekritikuoju kad tu ten kazkoki jazz ar ka ten klausai,klausyk ka tu nori man visvien...

Bent tiek gerai, kad visvien smile Tau 15, labai tiketina kad pasikeis. Daug kam taip buna kai sueina kokiu 16-17. Zinoma cia ne taisykle.
Nemanau, kad daug prarandu nezinodama kas yra kelias i zvaigzdes 2.. Nesidomu populiaraja scena, nei lietuviska nei kokia kitokia.

46

pritariu ir as smile is lietuvisku tik foje ir sel smile daugiau niekas smile

47

Gytis, 20 wrote:

pritariu ir as smile is lietuvisku tik foje ir sel smile daugiau niekas smile

Sel nelabai zinau bet Foje visai klausomi. Yra dar keletas neblogu kaip IJO ar Skardas bet ju dazniausiai kauso uz Lietuvos ribu nes Lietuvoj tokios publikos nera.

48

aisku, na va dar prisiminiau, pieno lazeriai.. daugiau viskas.. o cia kur tu pasakei, tai isvis jie nezinomi, nebent kaip undergroundo grupe, kur turi savo rata, ir niekur nepopuliarinama nei ju muzika nei grupes pavadinimas

49

Panasiai... Na bent jau Lietuvoje klausytoju tikrai mazai. Tiesiog nelabai kas domisi drone ar ambient ar kuo nors panasiu. Uzsienyje publika kur kas didesne taigi ju uzsienieciai labiau ir klauso. Tiesa sakant ir pati susidomejau tik is Lietuvos isvaziavus.
Pieno lazeriu negirdejau, sorris. Tikriausiai gan nauja grupe.

50

nera sena, bet jau spejo isleisti du albumus

51

Dora, 18 wrote:
Dovydas, 15 wrote:
Dora, 18 wrote:
Dovydas, 15 wrote:

Bent tiek gerai, kad visvien smile Tau 15, labai tiketina kad pasikeis. Daug kam taip buna kai sueina kokiu 16-17. Zinoma cia ne taisykle.
Nemanau, kad daug prarandu nezinodama kas yra kelias i zvaigzdes 2.. Nesidomu populiaraja scena, nei lietuviska nei kokia kitokia.

as ir nesakau kad daug praradai,ir isvis niekas cia ir nesidomia tik kazkada kazka panasaus buvau girdejas...paskaites tavo komentarus bandai irodyti kad esi suagus bet kaip ir kiti tai mazi vaikai tavo manymu...na bet nesvarbu,cia ne diskusiju tema

52

;D

53

Dovydai, neieskok problemu kur ju nera. Atsiprasau jei izeidziau - tikrai ne ta norejau pasakyti.

Gyti, kelintais metais jie susikure? Gal zinai kur samplu butu galima rasti? smile

54

http://ore.lt/apzvalga.php?id=1107

55

cia samplai
http://grotuvas.ore.lt/grupe.php?id=26

56

kiek pastebejau musu gyti muzika sutampa ;] man is lietuviu tai a.mamontovas,pieno lazeriai ir foje taip pat patinka...nu taip pat patinka tokie dalykai kaip ryralio,nesakyk mamai arba organzza ;] bet cia jau kitas dalykas ;]

57

na man ryralistai nepatinka, nesakyk mama neblogai suka, organzza ir visuose tusuose buvau :::625

58

Gyti, aciu uz link smile Niekada apie juos anksciau negirdejau bet pasirodo tikrai nebloga grupe. Is tu dvieju gabalu kur klausiau panasu kad jie groja lengva nu-jazz persipynusi su elektronika smile Reikes parsisiusti prie progos. Fastah Mastah primena fusedMarc, irgi lietuviska grupe.

59

ner uz ka, svarbu kad patiktu, beja ju pirmas sis albumas vadinasi Voyage, antrasis Kitchen. Tiesa pasakius abu neblogi

60

nuo muzikos programu priejom prie pokalbiu ;] gytis ne is lietuviu klausai?