5,981

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

zinai kazkas ce neaisku.. tas jauniausias man kazko i nigeri panasus tai jau tikriausiai tavo meiluzis bus nagus prikises.. ;D;D;DDDDD

5,982

o gal tavo giminej buvo nigeriu???:::044:::044:::044maniskis tai nuo soleriumo toks rudas seip jis baltas kaip drobe:::044:::044

5,983

nu zinai ta ruda galesi pasiimt jis nepanasus i mane kazko ;DDD

5,984

na gerai su vienu susitvarkysiu kaipnors...:::044
zinai as jau miegot einu...:) labos;) buvo linksma pafloodint...:::044

5,985

beje flodinti tai reiskia ta pacia zinute siuntineti tai namaisyk..:) labanakt motin..;)

5,986

laba ryteli :::207
pasirodo cia vakar dar viena seima bande isirti... :?

5,987

a vot mane ka tk uzfloodino... parase viens vaikinas i pasta kad istrinciau jo anketa visiems laikams ir kad levas tas iskok.lt ;D ir parase ne viena karta o mazdaug desimt kartu ta pati ;D lyg as koks adminas buciau..

5,988

tai gal patikai jam big_smile;DDD

5,989

labas dienas mes ir vel pas mus big_smile

5,990

brac keista liaudis tada pradejo cia rinktis kad jau patikt baxurams pradejau:)))))))

5,991

yra pilna ce tu py...ru atsimenu kazkada vienas py...ras parase 35m berods tai net kojos nutirpo ;DDDD

5,992

jo as irgi gaves esu seniai kazkada is vieno pidaro pasiulymu big_smile tai jis pas mane jau kazkur metus ignore liste sedi tarp visu kitu nepilnaverciu individu ;D

5,993

pas mane irgi ignore sedi virs metu robertas su aleksu ;D;D;DDDD ant isdivalkes buvau ta py...ra ant viena bica uzsiundes big_smile;DDD pz ciut neapsimy... is juoko ;DDDD

5,994

pas mane regis algirdas ar koks ten ignore ;D nzn tingiu ziuret ;D nevertas jis tokio demesio big_smile

5,995

ziek koke merga **** big_smile o kokie papai diduma ;DD pasiziurek ID 479278 big_smile;DDDDDD bet uz pasekmes neatsakau jei tau prades rasinet big_smile;D;DDDDD

5,996

**** taip ir pagalvojau kad kiaule pakisi ;D

5,997

jis jau nusiziurejo tave dabar tau sakes big_smile;D;D;DDDDDD

5,998

na jau ir temom prabilot.. ;D

na as tai irgi populiarus tarm tu nes rasineja :} nes kompleksa isigijau kad as vyrus traukiu ;D

5,999

;D eh, vyrukai, negi nedrasuma gydotes trukdami py**rus (tipo vat sulaukiat demesio wink ) o po to blokuojant juos, kad is tikro lipt nepradetu? ;D

6,000

Diana, 17 wrote:

;D eh, vyrukai, negi nedrasuma gydotes trukdami py**rus (tipo vat sulaukiat demesio wink ) o po to blokuojant juos, kad is tikro lipt nepradetu? ;D

taip taip.. bet kad zn nervina tos zinutes sulancios visokius malonumus ;D