Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
man irgi yra teke sulaukt is graziu merginu pasiulymu... tai gal ir as grazi? :? ;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
man irgi yra teke sulaukt is graziu merginu pasiulymu... tai gal ir as grazi? :? ;D
tpfu tpfu tfpu {dar i medi 3 kartus bum bum bum}...... laimingas as vaikutis ;D
;D ziuresma kiek ilgai... ;D
Dianele, neprikalbek... neprikalbek....
pasistengsiu
nu jei kas man nutiks , tai zinosiu ka kaltint [juokauju]
;D taip taip... visada lengviausia kalte kitiems suversti... ;D
tai juk saves as nekaltinsiu tokiu atveju :V
tai ir nereik save kaltint reiks kaltint tas mergiotes, kurios parasys
bet buna ir berneliai paraso, kad net uuuuuuuuuuuuuuuu
;D nu ir ka tokiems atrasai?
beje, pasakyk panasiai ka jie raso, kad berniukai galetu mokytis ko nerasyt ir kad nekaltintu tusciazodziavimu ;D ;D ;D ;D
visada mandagiai atsisakau: aciu ne... bet buna ir priskrenta, tai nebeatrasau, nes paras tik ima ... labai akys pasivarto, kai gauni laiska su pasiulymu isgert arbatos ryte jo lovoj
bet pats baisiausias siaubas apninka, kai tau paraso, ka jis su tavim padarytu
>>> zodziu, nevisai laimingas vaikas as
tai tada zinai ka gali padayt? ogi kiaule priesei ;D no jo, negerai taip, bet... gali susitart su ja kur nors del ko nors kavo isgert, ir ta pati parasyt vyriokui, siulanciam nepadorius dalykus zodziu, suoprganizuoti jiems pasimatyma ;D
Sveiki visi;)
Diana nebloga cia minti davei Nijolei:D...
O kaip vyram sekasi?
susirasinejau neseniai su toke viena, nu merga kaip merga bet ka isdarineja.. ;D sako mane labiau paneles domina:D;DDD gal pripirst jum ? katra ce labiau noretumet jos? ;DDDD
na, cia tik Evelina dar nepareiske nuomones, o mes su Nijole gi nenorim...
Evelina tai kaip, nori drauges? ;DDDD
Sveiki visi;)
Diana nebloga cia minti davei Nijolei:D...
O kaip vyram sekasi?
o tau svarbiausia tik vyrai... ;D dabar man net sunku pasakyt kaip jiem sekas... :V gal kas padekit?
Evelina tai kaip, nori drauges? ;DDDD
Sutinku Pauliau emu ja i zmonas;D
nu gerai pati sutikai uzkarsiu as tau ja ant sprando ;DDDDD
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~