41

Re: sexas neto deka

Migle.. po 101 pasimatymo?? as as.. as nz.. .. spuogais visa veida per ta laika nubertu big_smile

42

aldi, cia tave spuogais bertu nuo pernelyg dazno medaus kopinejimo pasonej,  belaukiant to 101-ojo pasimatymo:?:p

43

Teta migle, tikrai nene.. jus ne velnio manes nepazistat! I sonus nevaikstau! tongue

44

visalaik einant tiktai tiesiai gali kilti siokiu tokiu keblumu, dede Aldi:p

45

da a a a a smile
nieko gero apie situos internetinius pasimatymus negaliu pasakyti... esu susitikes su keliais zmogais, su kai kuriais bendrauju dar iki dabar ir dziaugiuosi. Bandziau taip ir susirasti partnere bet tekdavo nusivilti nes zmogu manai jau pazysti, bet kada susitinki... tai viskas pasisuka savaip.

46

reikia i tokius pasimatymus eiti visiskai nieko nesitikint,kaip i autobuso stotele.. tada  dazniausiai ir iviksta tai ko nesitiki :pp

47

kazkada ir as maniau kad netu nieko rimto negali buti -pradedu abejoti...

48

visko pasitaiko :PP

49

na yra teke dar gan neseniai   ir yra merginu kurioms tai domina tik priejimas  ir bendravimas  turi prasme  aisq  ne visom norisi susipazinti su kaskuo is neto  ir eiti  pabendrauji pasneki ir pan smile  gan smagu buvo net nesitikejau kad taip gali buti bet kaip atsitiko taip

50

Buvo ir dar bus idomus dalykas tas netas smile

51

na man panasiai buvo, tik tiek, kad su tuo zmogum iki dabar bendrauju... net ir po visko... big_smile

52

man buvo, bet dabar su juo jau nebendrauju, bet ir nereikia

53

as su nieko nebendrauju ,kur su kuo man taip buvo smile

54

nu visuomenes atzvilgiu internetas tik siaip bet jau amzius kitoks ir technologiniai isradimai po truputi ima virsu delto gali buti kad ispopoliares tie internetiniai susipazinimai, kitiems internetas padeda susirasti ta vienintele laime bet tai kolkas gana iskirtiniai atvejai

55

nera bus buvo noresi dar bus smile

56

aga yra man taip buve,paskuij po pusmecio netiketai susitikom ir vel sugulem,bet ta kart jau kitaip viskas buvo...

57

grazus ir malonus reikalas,seksas be jokiu isipareigojimu,,jei abu nori,,,,

58

buvo, manau ir bus dar smile

59

ira buve pora karttu:) bet   gal gereu viena tureti visam gyvenimui:D

60

Internetas visagalis ;D