Re: Turiu vyra, bet esu vienisa...
Turiu vyra, bet esu vienisa...gal man reiketu tiesiog geros drauges?
as irgi taip jauciuosi,o ka daryt,vaikai yra,skirtis neiseina,apsimetu,kad viskas gerai,nes jis namie retai buna
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Turiu vyra, bet esu vienisa...
Turiu vyra, bet esu vienisa...gal man reiketu tiesiog geros drauges?
as irgi taip jauciuosi,o ka daryt,vaikai yra,skirtis neiseina,apsimetu,kad viskas gerai,nes jis namie retai buna
o as nedirbu tam kad gyvenchiau
o as nedirbu tam kad gyvenchiau
tau gerai,tu jaunas
oi oi senele atsirado as turiu zmona bet jauchiuosi vienisas
gal ir ne senele
snieguole tu jeigu ka esi dar jauna. keista mastysena pas tamsta. del vaiku gyvensi ir suprasi kad sulaukus 45 ir daugiau esi vienui viena. mastyk kol nevelu.o ka cia mes mazvaikiai tauskiam manau nelabai turetu rupeti, juk tai tavo gyvenimas ne musu.
linas snekam apie save mazvaiki o tokios kaip snieguole man tinka
cia seip juokites juokites..... bet tiesos cia yra..
as vienisas jauans jureuivis daug undiniu paliko mane atsistojes ant koju nusprendziau nenylesiu daugiau niekada
... reikia uzsiemimo.... jei augini vaikiuka, atsiras kad ir kaimyne, kuri ji tau pora valandu padabos, kol sportuosi.. shiaip sportas geriausiai.... jis ir sielai ir kunui..... uzsiimk kazkuo... kas tave prablashkytu... kad ir ejimas duonos i tolimiausia parduotuve... bent jau man padedavo.
patikeki prisimanau visokiu pramogu,nesedziu tarp keturiu sienu....
as irgi esu pramoga
na na
kas nana taip taip
sakai pramoga,o kokia??????????
ne maza esi pati supranti
visokia oi visokia
tai jau isivaizduoju
tai jau gerai :D
gerai kad tau gerai,o man ne...
As manau jei neturi su kuom issisneketi tave ir slegia daug kas.. Zinoma reikia geros drauges Bet geras vyras niekada neapleis savo zmonos, sita gali isikalt i galva
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Turiu vyra, bet esu vienisa...