Topic: Kelias į žvaigždes
Žiūrite šitą realybes šou?Aš kai nėra ką weikti..:)
Man labiausiai patinka Baggy B,Ugnė,Grūdas..O jums?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Kelias į žvaigždes
jo, jie visi tokie gabus... originalus... jie tikrai nera eiliniai valinsko robotukai...
teisingai paskyta, visi gerbejai iki 16 metu
jo jie visi neturi balso, kazka megina pamegdzioti...
Eilinė reitingų didinimo priemonė...
tokia tema jau yra >>>
>>>>>>>>>>>>
na komercija prasmirdusi muzika dazniausiai isverstos dainos arba pavogta popsiniu koveriu muzika.. tai lb leksta banalu ir apgailetina... :}
Baggy B tai ten degesisi apsisaukes jis man sveplas ir t.t... o is jo hip hop atlikejas tai greciau britne toke pavirstu nei jis ir apskritai ten neverta demesio tox relybes sau
rakinam sita tema
Okisz dokiwsz!
ziuriu.. aplinkybes privercia... bet ne kasdien.. nepatinka nei wienas... ten zvaigzdziu gamykla... o ne muzikinis sou.. balsus gal jie ir turi... bet manau kad ne y ta realybes sou jie uzpilde anketas..
nemanau kad zvaigdziu gamykla, per pora menesiu neismoksi dainuot ir sokt, kaip elgtis scenoj... pagal fonograma bet kas galetu padainuot... is realybes show man labiausiai patiko Dangus, va greit rodys 2
nemanau kad zvaigdziu gamykla, per pora menesiu neismoksi dainuot ir sokt, kaip elgtis scenoj... pagal fonograma bet kas galetu padainuot... is realybes show man labiausiai patiko Dangus, va greit rodys 2
joa Dangus tikrai demesio daugiau vertas ne kelias i zvaigzdes..
lopai jie ten visi neidomesniu zmoniu su ziburiu nerasi...vienintelis Groodas dar nieko...o visi kiti isterikai nenormalus kazkokie...labiausiai nepatinka...Baggy B,Agne, ir Radzi...
man tj baggy b grudas ir ugne
man tai niekas :DD
kritikai didieji... o gal pabandykit bent ką teigiamo įžvelgti, kad ir tokiam "š..."? Be to, lažinuosi, kad realiam gyvenime, jei tektų bendrauti bent su vienu iš jų visai kitą giesmelę giedotumėt
koks skirtumas realus ar cia? tam ir yra forumai kad issakyt savo nuomone, as nepersu tau ar dar kam, pasakau savo nuomone, ko tu iskart puoli.. kazkam patinka, kazkam ne, jeigu tau patinka tai sakyk patinka, o nekritikuok kitu kuriems tai nepatinka.. man zalgiris patinka nors ir pralaimi, o tau rytas, tai db tave smerkt kad nesergi uz zalgiri? atrodo 19 metu, bet protas kaip 16.. priek o tas bendravimas? gal jie kaip zmones ir geri, bet zvaigzdemis per 2 menesius netampama
manau sis realybes sou yra puikus nes kiekvineas dalyvis yra vertas prizo manyciau
Oki as pasakysiu ka manu,apie sita realybes sou..
Visu pirma na bent mano nuomone,KIZ 1asis buvo daug geresnis atlikeju prasme..
Bet kitavertus siame realybes sou,maziau perdainuotu dainu
O Grudas,baggy B ar Ugne man tokie eiliniai gatviniai..Manau kiekvienas taip gali..
As visomis 4-iomis uz Meruna,jis pergales tikrai Vertas.
nzn nzn.... jis verciausias
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Kelias į žvaigždes