6,221

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Nu Linai tai ka siandiena laikom abu Matiekos kolius kaip pastebejau big_smile nu tai tau tos sekmes irgi palinkesiu, tik nedekok, nes dar nesuveike ji big_smile va kai gausi kiaura desiatka tada ir padekosi big_smile O man tai net naktim jau nebesimiega per tas matiekas...

Diana - Ka as daryciau be matematikos??? Ogi saldziai miegociau dabar big_smile ir isviso jei nebutu matiekos, gyvenimas butu kur kas sviesesnis big_smile~

Nijole, vot jau gereu kokia filosofija kur gali nuspangt is savo proto netgi nezinodamas teorijos negu kad nesuprantama matematika kur turi viska iskalti atmintinai kaip viskas darosi nes jeigu padarysi nors viena klaidelike zopa visam sprendimui tongue big_smile

6,222

NU ka hebryt. Pradedam rimtai tartis del meeto smile Taigi:

Laikas: 2006.12.28 (Ketvirtadienis), 14:00 valanda.
Vieta: Vilnius
Tiksliau: Autobusu stotis
Dar tiksliau: Kazkur kur vezimas imurytas big_smile

Ka veikiam veliau? Variantai:

a) Varom pamusinet Bowlingo
b) Varom pamusinet Biliardo
c) Varom pamusinet alaus bokalu i Bravarija
d) Varom pamusinet vienas kito i ciuozykla
e) Varom nieko nemusinet big_smile

Papildomas meniu (Desertas):

a) Muziejus
b) Prekybos Centras
c) Autobusas
d) Naktinis Klubas
e) Rytinis Klubas
f) Autobusu stotis
g) Taksi

------------------------------------

Tajgi, pasitikrinam savo matematine logika ir gawname:

Diena prasideda papildomu meniu ( f) autobusu stotis)
+
Dar vienas desertas c) Autobusas
+
Dar vienas desertas b) Prekybos Centras Akropolis
+
Pagrindinis patiekalas c) Alus in da Bravarija
+
Dar keli pagrindiniai patiekalai
+
Desertas Taksi

pabaiga... big_smile

Ka manot apie sita mano sedevra? big_smile:D:D:D:D:D

6,223

oj labai gerai big_smile nsilaksiu jei penktadieni neislaikysiu...laikysiu sirdgela iki 28ddienos o paskui pilsiu big_smile ;D ir namo netoli bus parsliaust is bavarijos,,,tik per sankryza ir as jau namie....tik ryte anksti keltis reiks ...

6,224

OOOOooooooo kaip smagu je je je... nors verkiu :::634:::634:::634 ka tik nutruko mano megstamiausias gumukas, su kuo as dabar i meeta leksiu pasipuosus :::734
>>> ideja tai liabai fainuoliska wink o mes su sese apie :::854 ir akropolio leda pamastem, tai pagalvojom, kad dydziam nusivylimui musu ten niekas girtu neileis :V ;D parodytume programos kaip margaritos ir povilai :::833
sutaise sese gumuka iki pirmo susirisimo wink nius, bet jai beda tiko nutiko, grandinele nutruko... as sakau cia blogas zenklas wink juokauju wink
--------------
nius reikia cia mums laukiant belaukiant kaip mokykloj po simtadienio kalendoriu tureti wink
gruodzio 20 d.
:::908:::908:::908:::908:::908 iki meeto LIKO 8 dienos :::908:::908:::908:::908:::908

6,225

jop sesut pavarei kalba smile :::035

6,226

kaip tai neileis? big_smile mes isitrinsim mes gi sumanus big_smile~

6,227

Autikas i vln + laukimas prie vezimelio ;D + susitikimas su jumis + Didelis tvartas akropolis + boulingas + maitas + pasnekesiai su jumis + gal ledas + Bravarija + sportuosim kelodami bokalus :::818 + tada gal naktinis klubas

ir tada kaip dievas duos ;D
as taip mastau ruosti 28 diena :-)

>>>>>>>>>>>>
o mate tai sumaltai... bet lietuviu kolio 8 gavau ir kalbos 10..

>>>> tai dar anglu kolis summary papasakoti atsiskaityti namu darba anglu ir werslo komunikacija pasikelti pazymi nes klaidu tuose dokumantuoise primaliau.. (tokie savaites darbai)

>>>> bauda... :}

6,228

buvom ten mes su sese vienu kartu... skaitem taisykles :::235 ir ten parasyta, kad neblaiviems ieiti negalima sad sad sad bet tu teisus :::305 mes vaikuciai protingi uzaugom :::008 issiversim :::035
bet maza beda :::100 mes su sese tik sienom ramstyt sutvertos :::a37 baisu ten :::216
atsimenu,kai pirma karta kaune buvau ant ledo, tai gerai ten pavariau, tik 3 kartus padribau :? bet vienas toks skausmingas siek tiek buvo :::014 o antra karta lekem su sese akropolio leda padraskyti :::030 tai ne karto nedribom, bet siena mes mylejom :::726 labiau nei mama :::746

6,229

as tai nzn, ar protingai pasielgiau, bet alucio padariau :::854 ir eisiu savo nebankines institucijas mokytis hmm

6,230

na tai girti ant ledo neisim ir ms isviso gi nenusitasyti susitinkam :::818 :::818 :::818

6,231

Linas, 19 wrote:
Diana, 17 wrote:

matematika nera blogis tongue

>>>>>>>>>>>
na jei tu ja taip moki tai atvaziuoju pas tave tu man savo galva paskolinsi :::818

na, truputi gaudaus... :::008 savo lygy ;D
Auri, nu gi nebutu matiekos, nezinotumete kaip skaiciuot laika, niekas nebutu sugalvojes laikrodzio, betu sunkiau susiorganizuot ;D
as tai saldziai pamiegu ir nesikankindama del matiekos smile siryt miegojau ilgai ir saldziai ir atsikeliau tik 15 min iki skambucio ;D

6,232

Diana, 17 wrote:
Linas, 19 wrote:
Diana, 17 wrote:

matematika nera blogis tongue

>>>>>>>>>>>
na jei tu ja taip moki tai atvaziuoju pas tave tu man savo galva paskolinsi :::818

na, truputi gaudaus... :::008 savo lygy ;D
Auri, nu gi nebutu matiekos, nezinotumete kaip skaiciuot laika, niekas nebutu sugalvojes laikrodzio, betu sunkiau susiorganizuot ;D
as tai saldziai pamiegu ir nesikankindama del matiekos smile siryt miegojau ilgai ir saldziai ir atsikeliau tik 15 min iki skambucio ;D

tai dziaugiuosi del taves kad tau mokslai miegoti leidzia.. wink

6,233

joa, ismokau miegot ramiai net gi tada kai kontrams nebunu pasiruosus ;D nes jei issimiegu, tai dar galiu kaip nors gelbetis.... smile

6,234

jei mano sesei 5dieni neuzsiseks :::022 tai prisilaksim abi :::a16
>>> Linuk, o ko mes ten renkames daugiau :? niekaip nesuprantu :? ;D [juokauju wink ]
>>>>>>>> Dianuk, gerai, kad tu uzmiegi ramiai, man taip nebuna, sazine gal grauzia :? reikes paklausti jos, ka as jai blogo padariau :?

6,235

Nijolė, 20 wrote:

>> Diana, pazisti tu tokiu zmoniu, kurie skaiciuoja, ar grizta pinigai???/ Siaubas :::209 dar dziaugtis reikia, kad tavy prisimena ;D

joa.. pazistu ir man daznai tenka ja matyt... vat vakar kai grizo namo ir pamate, kad draugei dovana supakavau, paklause ka nupirkau ir paskiau pasake: "nu ziuresim ar ji nepasisiukslins... juk turtingi yra." fe.... :::636

6,236

reik ismokt sazine kartais ignoruot ;D
as tai pagalvojau, kad as iseisiu is proto jei viska visada ismoksiu ir jei mokysiuosi naktim... :V taigi nusprendziau bent siek tiek smegeneliu sau pasilik ;D

6,237

Nijolė, 20 wrote:

jei mano sesei 5dieni neuzsiseks :::022 tai prisilaksim abi :::a16

taip sesut jai jau nesiseks tai ipiesiu big_smile bevaziudama namo amareta iskalsiu big_smile ;D:::858:::818

6,238

o ko jums tams ledas dabar neitiko? big_smile man tai jis visai ciotkai skamba wink

6,239

ui, negerai.... nesmagu net pasidare man :::734 (jei gerai supratau wink )
>> manes sazine nemyli, ji grauzia is vidaus paskui :V kuo toliau, tuo labiau bijau to egziuko tai ir dienele pasimokau, paskui pertraukyte pasidarau ir vakare akytes paganau po sasiuvinuka... ech, isvestu man 8, tai gal tada vel galeciau svajoti apie nemokejima uz moksla ir kokia stipendija :V nes jei ipaisys 7, tai galiu :::225

6,240

Auris, 19 wrote:

o ko jums tams ledas dabar neitiko? big_smile man tai jis visai ciotkai skamba wink

ciotkai tai ciotkai, bet as tai ciuozt nemoku sad atsisesiu, sike nusalsiu ir bus ok ;D ;D
o cia kalba buvo, kad girti ant ledo neisim :? ir dar kolega Linas sake, kad DAUG gerti negalima wink jei ne taip, taisykit mane :::818